La Fraîcheur® Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Wij hebben twee wijnkoelers besteld. Deze overtroffen onze verwachting. Beiden waren cadeau's en hebben meer dan het doel bereikt; een stijlvol cadeau voor mooie momenten om samen te beleven!

Prachtige wijnkoeler. De eerste die ik ken waarvan je het wijnetiket kunt zien wanneer de fles in de koeler staat. Ook blijft de fles droog. Erg mooi afgewerkt van premium materiaal. Had hem gezien en... Se mer

Thanks so much to Max at La Fraicheur. The communication to obtain the correct engraving and delivery was as expected. The cooler looked great and we are sure that the person we gifted the cooler to... Se mer

Mooie site, eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Levertijd was echter 8 dagen helaas, i.p.v. de 1 á 2 werkdagen zoals aangegeven. Hierdoor was het product niet meer op tijd als verjaardagscadeau.... Se mer

1. Heminredningsaffär
  2. Butik med kökstillbehör
  3. Metallvaruhandlare
  4. Grossist

DE "COOLSTE" WIJNKOELER TER WERELD La Fraîcheur produceert dé wijnkoeler voor iedere champagne- en wijnliefhebber die van een heerlijk glas wil genieten op precies de juiste temperatuur. De wijnkoelers van La Fraîcheur zijn slimme en unieke koelers met een doordacht koelsysteem en een venster aan de voorzijde waardoor het etiket van de fles goed zichtbaar is.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bijzondere cooler

Vlotte bezorging en een echt kwaliteitsproduct.
Ideaal wanneer je geen gedoe met ijsblokjes en geen nattigheid wilt.
Heb hem met puck besteld.
Houd je wijn perfect op temperatuur.Dit is mijn tweede bestelling, nu om cadeau te geven.Mooi design.Ben enthousiast

3 december 2021

Strak vormgegeven witte wijnkoeler

Enkele weken terug waren wij in een restaurant waar wevoor het eerst de fraicheur wijnkoelers zagen. We waren overenthousiast en stelden vragen aan de eigenaar. Hij legde ons de werking uit en gaf ons het webadres. Ook onze vrienden die mee waren vonden de wijnkoelers geweldig. Een paar dagen later heb ik voor ons en voor onze vrienden een koeler besteld. Twee witte koelers, die heel snel geleverd werden. En wat vinden we het mooi! Strak vormgegeven. En zo eenvoudig in gebruik. Wat ijsblokjes er onderin en binnen een paar minuten is de koeler ijskoud. En dat blijft hij ook voor langere tijd. Een aanwinst!

21 november 2021

Chique product

Wij hebben La Fraïcheur al een paar weken. Het is ideaal voor wanneer er mensen op bezoek zijn. Bovendien ziet het er ook heel chique uit!!
Wij gebruiken het graag!

7 oktober 2021

Mooie en fijne wijnkoeler

Mooie en fijne wijnkoeler, zeker een aanrader voor wie graag zijn wijn koel houdt! Verder vindt ik de uitstraling van de wijnkoeler enorm belangrijk, en met de wijnkoeler van La Fraîcheur kun je overal mee aankomen!

5 oktober 2021

Een innovatieve en mooie wijnkoeler

Een innovatieve en mooie wijnkoeler, werkt eenvoudig, koelt zeer goed en laat ook nog eens het etiket van de fles goed zien, ook een magnum-fles past. In diverse kleuren leverbaar. Fles blijft lekker droog (geen condens). Een aanrader.

5 oktober 2021

Meer dan een wijnkoeler bedrijf

Altijd behulpzaam, dag en nacht bereikbaar voor vragen/bestellingen. Wat een topservice. Natuurlijk is het product ook top, een wijnkoeler die fantastisch en innovatief werkt. Daarnaast is het ook een eye catcher op tafel. Eindelijk iemand die na heeft gedacht over een essentieel product in de horeca. Top bedrijf

Functioneel design

Kort geschreven : meer dan functioneel design ! In mijn opinie niet alleen voor de restaurateur maar ook ,zoals in mijn geval, voor de veeleisende hobbykok/ wijnliefhebber. Weg met die lelijke , onhandige bakken (vol met ijs) op tafel . Eindelijk een einde aan de druipende fles en het loslatende etiket. Temperatuur blijft lang constant en wordt gelijkmatig verdeeld over de aluminium cooler . De cooling puck , separaat besteld, werkt prima maar iijs heeft toch mijn ,wellicht nostalgische ,voorkeur. Ik zie een design klassieker in wording. Niet onbelangrijk prima service van Max Deenink .Last minute als verjaardagscadeau een cooler met inscriptie leveren ,vanaf zijn vakantieadres , geen probleem. Hulde en veel succes Max.
Coole groet ,
Marc W Krijger