La Cour Byg A/S Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kontaktede Niklas for at få lavet taget på min carport. Pladerne laves ikke længere. I stedet for at rive alt ned og købe dyre, nye plader, fandt Niklas brugte plader af samme type på DBA. Udo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekt fra start til mål. Philip styrede slagets gang perfekt,ringede hurtigt tilbage hver gang jeg havde nogle spørgsmål, og besvarede dem grundigt. Murer Nikolaj lagde badeværelsesgulvet perfekt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En nylagt tagflade af B7-plader var udført med fejl og mangler. Vi kontaktede La Cour Byg og fik hurtigt løst alle problemerne af dygtige, omhyggelige og rare fagfolk De seks stjerner gives for opl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ja, man siger ikke forgæves, at : - En god håndværker er guld værd - At dygtige håndværkere er utroligt værdifulde, fordi de leverer høj kvalitet, troværdighed og pålidelighed” - At en erfaren... Se mer

Företagsinformation

1. Snickare
  2. Murare
  3. Golventreprenör
  4. Målare

Skrivet av företaget

La Cour Byg ApS i Hillerød blev etableret 2011 og er i dag den lokale tømrer, snedker og murer i Nordsjælland. Virksomheden skal ses som den agile spiller, der har en ambition om at være bedst til det vi laver, og dermed være førende indenfor vores område.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Virkelig god oplevelse

Alle medarbejdere jeg har været i kontakt med, i forbindelse med vores forsikringssagen hos La Cour Byg, har leveret et højt service niveau. Håndværkeren, der lagde fliser i vores kælder, var dygtig, omhyggelig og vældig flink og sympatisk. Herudover lavede han nogle ekstra detaljer, fordi han gerne ville levere et ordentligt resultat. Projektlederen har ligeledes været super serviceminded, svarer hurtigt og giver god vejledning.
Stor anbefaling herfra.

10 oktober 2023

Flot og effektivt arbejde

Håndværkerne kom til tiden. Lavede et flot stykke malerarbejde og gulvlægningsarbejde.
Hurtigt og effektivt uden at slække på kvaliteten. Tak for det.

15 maj 2023

Hej Inge-Marie.

Tak for et godt samarbejde, Vi er glade for at kunne bidrage til en positiv oplevelse ifb. med jeres forsikringsskade og håber i er kommet godt videre.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tilfreds kunde!

Der er tale om folk som kommer til tiden, og holder hvad de lover. Der er også tale om folk som ikke sender vanvittige regninger, og som samlet set har det man i gamle dage kalte "Faglig stolthed". Jeg strør ikke om mig med stjerner - de mangler en stjerne fordi de ikke var helt skarpe på et par administrative detaljer. Men de 4 stjerner er ihvertfald dobbelt så meget som deres konkurrenter.

12 maj 2023

Hej Søren.

Tak for et godt samarbejde, Vi er glade for at kunne bidrage til en positiv oplevelse ifb. med jeres renovering og ser frem til næste projekt med jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

La Cour har hjulpet med at renovere…

La Cour har hjulpet med at renovere vores sommerhus i Tisvildeleje. Det har været en fornøjelse. God dialog og hele vejen igennem med på at finde løsninger. Resultat i topkvalitet og til aftalt tid. Især tak til Emil

1 maj 2023

Hej Martin.

Tak for et godt samarbejde, Vi er glade for at kunne bidrege til en positiv oplevelse ifb. med jeres renovering.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service fra LaCour Byg!

Super service fra LaCour Byg!
Jeg havde en forsikringsskade som de tog sig af fra ende til anden. Hele forløbet har simpelthen været en fornøjelse!
Alle aftaler har været overholdt til punkt og prikke af såvel håndværkerne og projektlederen, hvilket jeg sjældent har prøvet før! Altid med et smil på læben og super service mindede. Kan kun varmt anbefale!

28 september 2022

Hej Hans.
Mange tak for de fine ord.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse men også det gode samarbejde vi har haft sammen.
Vh. Emil.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I vores tilfælde handlede det om en…

I vores tilfælde handlede det om en forsikringssag, som skulle laves og det vi har fået ud af det, er vi super tilfredse med. Vi blev informeret om hver ting der skulle laves, og hvis der opstod yderligere et problem, fik de også løst det.
Alt i alt godt håndværker udført af meget professionelle folk.

4 oktober 2022

Flot arbejde, god service

Vi havde en stor vandskade på loftet, som skulle ordnes gennem vores ejerskifteforsikring.
La Cour Byg har udført arbejdet - lige fra tagdækker, tømrer til maler - til ug! Vi er meget tilfredse med det færdige resultat og kan kun videregive vores bedste anbefalinger

13 juli 2022

Kære Janni

Tak for de rosende ord. Det har været dejligt at kunne hjælpe jer i mål med jeres vandskade.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

Vh Niklas

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Arbejdet flot udført og rigtig god…

Arbejdet flot udført og rigtig god kommunikation fra start til slut. Kvalitet til fair priser! Er meget tilfreds.

12 juli 2022

Hej Henrik

Tak for anmeldelsen og ikke mindst tak for godt samarbejde, i har været super behagelige og arbejde for.
I er selvfølgelig mere end velkommen til at ringe igen, såfremt i for brug for dette på et senere tidspunkt.

God sommer.
/Mikkel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft fornøjelse af et rigtig…

Vi har haft fornøjelse af et rigtig godt samarbejde med Mikkel i forb med en forsikringsskade.
Tømrerarbejdet som La Cour byg udførte var som det skulle være, og Mikkel sikrede at vi fik den glarmester der var bedst til opgaven med vores glas terrasse.
Tak til jer alle

4 juli 2022

Kære Tina.
Jeg takker ligeledes for et godt samarbejde.
I var nogle super behagelige mennesker og arbejde for, idet det gjorde opgaven simpel at løse.
mvh.
Mikkel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne give mine bedste…

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til La Cour Byg.

De har stået for at udbedre en forsikringsskade med et utæt støbt gulv på 1. sal. Det involverede næste alle typer håndværkere og La Cour Byg sørgede for at de fint overlappede hinanden, stort set uden ventetid.

Alle håndværkere var dygtige og betænksomme.

Det endelige resultat er jeg meget tilfreds med.

31 maj 2022

Hej Bente

Tak for nogle hyggelig stunder mens vi laver dit spændene projekt og tak for det gode samarbejde.

vh.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Solidt og grundigt arbejde udført med et smil

Arbejdet blev udført til UG og de små knaster der opstod blev håndteret med det samme og upåklageligt. Tak!

28 maj 2022

Kære Christian

Tak for de pæne ord. Vi siger selv tak for et nemt forløb og tak for hjælpen med fremskaffelsen af gulvet.

Vi ønsker dig og din familie en god sommer!

// Niklas

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligt håndværk samt utrolig dårlig kommunikation!

Jeg har nu haft at gøre me LaCour to gange, hvor begge gange har været en dårlig oplevelse. Første gang var en forsikringssag, hvor maleren har malet med en anden hvid end hvad vi allerede havde brugt (Flutex 7 Pro), hvor han brugte B&J 10.. Da han ikke ramte indenfor kanterne, så var forskellen tydelig at se.
Vi tog så fat i dem igen til en anden opgave, da der ikke skulle males denne gang, og de kunne lave opgaven som total entreprise.
Jeg får dem ud for at se på ogaven, hvilket var fint, da de lovede mig, at de havde tid til at udføre opgaven inden vi skulle flytte ind. Gang på gang prøver jeg at få tilsendt tilbud, der først kommer kort tid inden de skulle have startet på opgaven. Her er prisen vanvittigt høj, men udover det så har de lige pludseligt ikke tid, da de har fået andre opgaver ind i mellemtiden.. De fik så sat os i en rigtig dårlig situation, hvor vi skulle ud at finde en ny tømrer på kort tid, og i disse tider er det IKKE nemt.
Jeg kan derfor på ingen måde anbefale LaCour, og kan derfor nu være tilfreds med, at jeg fandt et andet langt mere kompetent firma til at lave min opgave, som de også gjorde BETYDELIGT billigere, og der er resultatet tip top!

5 maj 2022

Hej Anders.

Vi kan ikke lige finde den gamle sag vi har haft hos jer vedr. maler arbejde ifb. Med forsikrings sag men vi er da kede af at farven ikke var lige ens.
Vi kan desværre ikke ha en konto hos alle malergrossisterne hvorfor vi ikke altid kan købe de samme produkter dog ser vi meget sjælden at der er udfordringer på dette område.

Er ærgelig over dit forløb men føler ikke det er berrettiget fordi vi ikke kunne den dato der passede jer.
Jeg lavede et tilbud til dig ikke så lang tid efter en fælles besigtigelse hvor vi blev enige om omfanget, du ville så ændre nogle ting i tilbuddet hvorfor jeg bad dig om at lave en specifikation på ændringerne men aldrig fik noget retur, men når det er sagt sagde jeg fra dag 1 af at vi havde tid i uge x (uge x er et eksempel) som det var lige nu men ville ikke kunne love noget før der var en endelig accept og aftale.
Vi er selvfølge kede af du giver os en dårlig anmeldelse pga. af dette og håber måske vi kan gøre det godt en anden gang.

Emil - la Cour Byg.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig behandling og mangel på rettelse af fejl!

Hurtig behandling af forsikringssag.
Desværre er arbejdet ikke udført ordentligt. Det er 2 vinduer som skal forstærkes ovenover. Nu svigter stålet allerede på det ene vinduer. Nu nægter entreprenøren at lave fejlen på det andet vindue da svigtet endnu ikke er synligt. Det er så dårligt!!!!

4 maj 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Holder pris og tidsplan med god kvalitet!

Vi fik foretaget en omfattende renovering af ældre hus fra 60’erne (nyt badeværelse, nye fliser og isolering i gang + køkken, 5 nye indvendige døre og indfatninger, nye fodpaneler + diverse små ting og maler arbejde). Kommunikationen og dialogen med Emil var fremragende (der blev reageret hurtigt ved udbedring af små fejl) og vi blev opdateret løbende. Den endelige pris var tæt på det fremsendte tilbud og Emil var god til at kommunikere de få uforudsete omkostninger. Den eneste forsinkelse var pga sygdom hos vvs (ikke gennem La Cour) - ellers blev den detaljerede tidsplan fulgt. Vi er ovenud tilfredse med det endelige resultat 🙂

4 maj 2022

Hej Jeppe.

Tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på da det er vigtigt for os at kunderne er tilfredse.
Kommunikationen samt dialogen var gensidigt og vi takker for det gode samarbejde ude hos jer.

vh.
Emil - la Cour Byg.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin oplevelse

I forbindelse med en forsikringssag havde vi firmaet ude for at skifte en havedør. Der var en rigtig fin oplevelse.

3 maj 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.