Laceupfashion Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Goede kwaliteit schoenen, mensen zeiden dat ze te lang moesten wachten, bij mij was de wachttijd 2-16 werkdagen en op werkdag 13 waren ze er. Betrouwbare site

Het is opzich wel goede kwaliteit, maar soms zitten er ook kleine foutjes in bijv. een stukje print kapot, maar voor de rest echt top website!

Medel

Goede kwaliteit schoenen

1 september 2026

Goede kwaliteit

1 september 2026

Absolutely a scam and owner telling…

Absolutely a scam and owner telling little boys that they can order shoes from his new site and get them for free when they order as the first one; that they should order and pay and then get a refund because they will "win" by being the first. My son is 13 years old and unfortunately naive enough to believe this person on Instagram, who is convincing him to buy the shoes for "free". Well, that free is 150eur and no, there was no refund. Last time he ordered a hoodie and sweatpants, they were 80eur and really bad quality, thin material and just cheap temu quality. SCAMMER!

28 augusti 2026

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit. Alleen de levering duurde iets langer dan verwacht maar dat werd goed opgelost

24 augusti 2026

Het ging helemaal goed

Het ging helemaal goed, als ik een maatje te klein had besteld kom
ik ‘m zonder enkele problemen retourneren, en hij reageert super snel!

1 augusti 2026

1977 pak bestelt goed aangekomen aleen…

1977 pak bestelt goed aangekomen aleen vertraging 7 daagjes duurde t de. gene van het snap account heeft mij 4 keer geholpen en me gerust gestel dat t binnen zou komen zou hier zeker vaker bestellen de prijs is hoog maag de kwaliteit ook❤️

19 augusti 2026

Nep schoenen uit China

Nep schoenen uit China
Dropshipping dus ze hebben niet eens controle over de bestelling alles gaat via China je wacht er nog 2-3 weken voor en ze claimen dat het orgineel is wat niet juist is.

Bestel hier niks als je wilt retouren krijg je geen contact ook nog

24 juli 2026

Echt een top site

Echt een top site. Had hier Travis Scott schoenen gekocht en ze waren binnen een week al binnen ongeveer. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn betaalbaar voor de nep schoenen die normaal echt 400 euro kosten. Vind het een geweldige site

17 oktober 2025

Niet normaal

Niet normaal
Moest 1 maand wachten tot dat ze binnen kwamen nadat ik te veel berichten via snap heb gestuurd gebeurde er niks later kwamen ze aan te klein wil ze terug sturen vraag ik hoe ik dat moet doen blokeerd hij mij slechste klantenservie ooit nu zit je vast met te kleine schoenen durf er geen eens nieuwe te bestellen 105 € is weg ongelofelijk

23 april 2026

Hier nooit iets bestellen,het is…

Hier nooit iets bestellen,het is dropshipping. Je krijgt nepartikelen voor veel geld en zien er niet uit. Na diverse mailtjes geen antwoord ze zeggen binnen 24 uur te antwoorden. Bellen kan niet kortom je bent je geld kwijt. Wees gewaarschuwd

20 april 2026

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen, zitten heel lekker en voor een mooi prijsje. Kwamen ook snel binnen, dus ik zeg top

7 februari 2026

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis