Det här tycker kunderna
Ik heb een Multifunctionele Kinderstoel grijs- Hout 2 in 1 - verstelbare 5- puntsgordel gekocht via Laavir. Helemaal nieuw en werd gelijk opgestuurd en ontvangen binnen no time! Scheelde veel geld via... Se mer
Heel snel geleverd ,heel blij mee ♡Voor onze kleindochter ..Goeie communicatie . Ik zeg helemaal top. Groetjes Natasja
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helaas ben ik niet tevreden over deze…
Helaas ben ik niet tevreden over deze aankoop. Het product dat ik ontving was niet compleet. Na contact met de verkoopster hebben we afgesproken dat het ontbrekende onderdeel zou worden nagestuurd. Helaas heb ik daarna niets meer ontvangen en is er ook geen verdere reactie gekomen. Jammer, want ik had gehoopt dat dit netjes opgelost zou worden.
Envoi rapide et soigné
Envoi rapide et soigné. Le produit que j'ai acheté est de très bonne qualité, je suis entièrement satisfaite !
Goede communicatie
Topproduct
Zeer blij met mijn bestelling
Super handig!
Eenvoudig in elkaar zetten en handig te gebruiken bij het huidig toilet!
Speelmat
Heel goed verpakt.
Duidelijke, bruikbare uitleg over het product.
Heel snel geleverd ,heel blij mee ♡Voor…
Ik zeg helemaal top.
Groetjes Natasja
Article parfait tout est conforme et…
Article parfait tout est conforme et l’envoi était très rapide
Snelle service
Snelle service, lieve verkoopster! Ze denkt goed mee. Artikelen zoals beschreven en goed verpakt!
Slechte producten, slechte klantenservice, liegen alles bijelkaar!
Hier ook een ontzettend nare ervaring met Laavir. Een product gekocht via bol.com wat al beschadigd was voor ik hem inelkaar wou zetten. Dan niet te spreken over de productiefouten die het product bevatte. Het betrof hun speeltafel, die niet eens te monteren was omdat de schroeven niet compleet ingedraaid konden worden, waardoor er een opening tussen schroef en blad bleef waar de kleine met zn vinger nog tussendoor kon en zo langs de scherpe randen van de schroefjes zou kunnen. Na contact wilden ze het retour nemen, maar pastte het product niet terug in de doos. De schroeven waren na het draaien niet meer te demonteren omdat het zo schuin was voorgeboord. (Let op, bij het indraaien ontzette het blad al! En dat met een schroevendraaier…) Ik heb hierbij het kralenrek van het blad moeten wikken maar het materiaal van het blad is van zo slecht materiaal dat het gewoon als papier meescheurde.
Toen lieten ze niets meer van zich weten, kreeg nergens meer reactie op. Ik heb hierbij bol ingeschakeld en vervolgens liegen ze alles bijelkaar bij bol! Ik zou het tafeltje door 2en gebroken hebben, nou zo sterk ben ik ook weer niet 🤔 hele nare klantenservice en hele slechte producten. Voor mij nooit meer Laavir! 😡
Prima service van de klantenservice
Vormenstoof gekocht voor mijn kleinzoontje. Door onoplettendheid van mijn kant had de hond het kleine maantje te pakken gekregen en helemaal kapot gebeten. Na een mailtje aan Laavir werd dit door Timo van de klantenservice meteen opgepakt en ontving ik gratis een setje nieuwe vormpjes zodat de vormenstoof weer compleet was. Topservice!
Schommelstoel besteld ik kreeg een…
Schommelstoel besteld ik kreeg een kapotte adapter. Heb hierover een mail verstuurd ze reageren niet op de mail. Na 4 keer gemaild te hebben kreeg ik pas reactie dat ze foto wilden van de niet werkende adapter. Ook een mail verstuurd van de kapotte adapter ze nemen je gewoon niet sirieus. Heb zo spijt dat ik hier wat besteld heb.
Zeer slechte service
Zeer slechte service, nooit mijn pakje ontvangen. Sturen geen t&t code toe kunnen niet zeggen met wie het verstuurd is na diverse berichten nog steeds geen pakje!!!! En geen gegevens over de verzending dus je staat met lege handen
Houten loopwagen deugd niet!
Houten loopwagen deugd niet!
Onderdeel viel eraf. Pas op mensen, je kleine kan onderdelen inslikken! Onderzoek je product dus goed voordat je het laat gebruiken door je kleine.
Speelmat gaat zeer snel stuk en is dan…
Speelmat gaat zeer snel stuk en is dan niet meer veilig voor baby dus dan maar weg gedaan. Geen goede kwaliteit dus.
Snel geleverd! En super product!
Wat een super draagzak! Ik kocht deze draag als tweede draagzak voor op vakantie. Mijn man en ik schelen namelijk veel in lengte en taille. En anders moesten we steeds ons huidige draagzak verstellen, wat niet zo handig was. Maar deze draagzak is top! Uiteindelijk alleen de draagzak van Laavir gebruikt. Aangezien deze super makkelijk te verstellen is.
Wipstoel snel kapot, slechte kwaliteit en geen klantenservice
Ik heb een wipstoel gekocht, was er heel te vreden mee, helaas mega snel kapot gegaan, laat je het weten,krijg je geen reactie meer. Slechte kwaliteit en klantenservice
Ontzettend jammer dus.
Top en snelle levering
Mooie speelmat gekocht
Mooie speelmat gekocht. Snelle verzending en zeer netjes beschermd verpakt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.