Det här tycker kunderna
Jeg kan varmt anbefale l.le design. Min brudekjole var købt brugt, og skulle derfor justeres, så den passede mig. Og det klarede Loan til perfektion! Kjolen sad lige som jeg drømte om! Derudover... Se mer
I would 100% recommend L.LE Design to any brides or anyone who needs tailoring services. Loan helped me to tailor my last-minute wedding dress perfectly. I had a very bad experience at a different t... Se mer
Jeg fik skræddersyet min brudekjole hos L.LE Design her i 2025. Sjælendt har jeg fået bedre service, eller befundet mig i kyndigere hænder. Min kjole blev fuldkommen som ønsket, og jeg var tryg i hele... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos L.LE kan du få dine designerkjoler helt efter dit eget ønske. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor skræddersyning af kjoler og tilhørende pasform.
Kontaktuppgifter
J. M. Mørks Gade 1, 8000, Aarhus, Danmark
- l-le.dk
Bedste skrædder i byen…
Her finder du uden tvivl den bedste service og skrædder i Aarhus!
Jeg kom ind for at få rettet min brudekjole til - jeg havde selv nogle ideer og med ejerens kyndige øjne hjalp hun mig yderligere - uden at pådutte mig noget jeg ikke havde lyst til.
Utrolig behagelig og man er som kunde 100% i fokus.
Meget meget flot resultat.
TAK for hjælpen!
Formentlig bedst i Aarhus
Jeg har kun benyttet mig af de services, der omhandler justering af herretøj. I den henseende er det ubetinget det bedste sted i Aarhus. Meget professionelt arbejde, et skarpt øje for æstetik - og med et endeligt resultat der gør, at man skulle tro, det var lavet fra fabrikken.
Fantastisk oplevelse for kommende brud
Jeg har fået tilrettet nærmest omsyet min brudekjole hos Loan, og det var virkelig en fantastisk god oplevelse!
Selvom kjolen kom ude fra, var hun ikke bleg for at rose min kjole til skyerne, hvilket er lige præcis hvad en kommende brud har brug for. Jeg fik dog også fornemmelse at det var oprigtigt!
Herudover er kvaliteten af arbejdet også bare 100% i top, kjolen er i min optik blevet meget flottere - den perfekte brudekjole for mig.
Så tusinde tak for hjælpen!🙏 jeg vil til hver en tid anbefale dig og bruge dig igen, næste gang jeg skal bruge en skrædder🤩
Meget tilfreds med Loan og hendes…
Meget tilfreds med Loan og hendes arbejde! Professionel og kyndig vejledning fra start til slut. Hun tager sig god tid til sin kunde og er meget service minded! Vil klart anbefale hende!
Loan har tilrettet tre af mine kjoler
Loan har tilrettet tre af mine kjoler, alle med forskellige tilretninger. Resultatet af alle tre kjoler er over mine forventninger. Det er ren magi 😀 Loan får mine varmeste anbefalinger.
Behagelig, ærlig og professionel!
For en fantastisk opplevelse det var hos Loan 🤍 Jeg er enormt taknemlig for det arbejde Loan gjorde med at sy om min vintage perlekjole til min drømmebrudekjole. Loan er behagelig, sød, ærlig og professionel. Jeg følte mig tryg og glad fra start til slut! Loan gjorde også hele oplevelsen med at prøve og tilpasse brudekjolen til en unik og speciel oplevelse.
Helt klart et sted jeg kommer igen
Helt klart et sted jeg kommer igen. Næste gang jeg skal ha lavet noget. Services og kvaliteten er i top.
Vil give mine varmeste anbefalinger til…
Vil give mine varmeste anbefalinger til L.LE Design. Det er en stor beslutning at overlade sin nøje udvalgte brudekjole til en skrædder for tilpasning og justering. Her er ingen grund til bekymring - Loan lytter til dine ønsker og kommer med sine faglige vurderinger med respekt for dine drømme. Alt lykkedes i et samarbejde med Loan. Du er bare virkelig virkelig dygtig!!! Tusind tak for at give mig min drømmekjole 🥰
Jeg kan varmt anbefale l.le design.
Jeg kan varmt anbefale l.le design.
Kjolen sad lige som jeg drømte om!
Derudover er Loan varm og behaglige.
Jeg vil til enhver tid anbefale L.Le Design.
Smuk brudekjole lige efter mit hoved
Loan hjalp mig med at alterere en vintage kjole til mit bryllup samt syede at smukt skørt til og hårsmykke. Hun kunne med det samme se potentialet i kjolen og respekterede dens stil samt mine ønsker som brud. Hun er så sød!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.