LÞvbjerg Supermarked Omdömen 59

‱

1,7

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

nu er det for meget med jer....i reklamerer med faste lave priser pÄ visse varer men alligevel er varerne steget med 20% pÄ 4 uger....i er bedÞvende ligeglade med kunderne....oplever tit i lÞvbjerg at... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Aldrig mere LÞvbjerg i Ikast. Vi kommer fra Thisted og kÞrer ofte gennem Ikast, nÄr vi kÞrer syd pÄ. FÞrhen var LÞvbjerg et godt sted for en tissepause og kÞb af blomster, spiseligt og drikkelse. D... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

FÞrste og Sidste gang der bliver bestilt mad ud af huset ved lÞvbjerg Ikast Der blev bestilt for 3000 kr mad ogsÄ kan man ikke engang finde ud af og lev det rigtige kÞd Telefon gider man heller i... Se mer

Företagsinformation

1. LÄgprismatvarubutik

Skrivet av företaget

LÞvbjerg bestÄr af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. LÞvbjerg vil gerne gÞre det let for dig at foretage alle dine indkÞb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af Þkologiske, glutenfri, sukkerfri, nÞglehulsmÊrkede og miljÞmÊrkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg har nu prþvet alle numre i Lþvbjerg

Jeg har nu prÞvet alle numre i LÞvbjerg aabenraa 6200. De tager den ikke selvom man ringer kl 10 om morgenen, eller ringer og vil stilles om til Posthuset i LÞvbjerg aabenraa. Men fÄr muligheden at trykke 0. Men sÄ dutter telefonen bare og man kan ikke indbetale en besked som der blir sagt. Man fÄr muligheden for at trykke 1,2,345 eller andet nr. Men det er rent svindel. De siger at ens opringning betyder meget for dem. Men hvorfor tager de sÄ ikke den Skid. Telefon. Kundeservice er noget som ikke existerer mere

21 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Aldrig mere LĂžvbjerg i Ikast.

Aldrig mere LĂžvbjerg i Ikast.
Vi kommer fra Thisted og kÞrer ofte gennem Ikast, nÄr vi kÞrer syd pÄ.
FĂžrhen var LĂžvbjerg et godt sted for en tissepause og kĂžb af blomster, spiseligt og drikkelse.
Denne gang mÄtte vi hente vores eget toiletpapir i bilen, og da min mand havde stÄet i laaaaang kÞ ved bageren, ville de ikke modtage betaling for blomsterne ved den kasse. Vi gik uden varer, og bruger ALDRIG LÞvbjerg Ikast igen

15 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Fþrste og Sidste gang der bliver

FĂžrste og Sidste gang der bliver bestilt mad ud af huset ved lĂžvbjerg Ikast
Telefon gider man heller ikke tage , brugte 45 min pÄ at komme igennem
Man tilbyder sÄ godt nok at lave noget andet kÞd til afhentning , hvad ogsÄ kunne have vÊret nÄede , hvis man gad og tage telefonen

11 maj 2024

Slagterafdeling i LĂžvbjerg Esbjerg

Jeg skulle have noget mĂžrt oksekĂžd i tynde skiver. Fandt en kalvefilet, og spurgte om slagteren ville skĂŠre den ud for mig. Det var han ikke meget for, men gjorde det da. Jeg prĂžvede senere selv, og fandt ud af at det var et flot stykke arbejde han havde gjort, og jeg forstod godt hvorfor vi skulle snakke om det. Fin gratis service.

16 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

LÞvbjerg TrÞjborg. Snyder pÄ bonen.

LĂžvbjerg TrĂžjborg.
De snyder pÄ tilbudsvarernes priser, og det har de iÞvrigt gjort i mange Är (observeret over 10+ Är).

Grunden til at jeg siger snyder og ikke "laver fejl" er at det er sÄ ofte og systematisk at det simpelthen ikke kan vÊre fejl.

De lyder mÄske som en overdrivelse men jeg har fÄet vanen simpelthen at kigge med nÄr de bipper ind og sige med det samme en ting gÄr ind til forkert pris, og det sker (jeg overdriver ikke) pÄ (vurdering) 1 af 4 tilbudsvarer.

Jeg tror ikke at det kan vÊre kasse-medarbejderne der snyder, fordi de ved som regel ikke hvad tilbudsprisen er og derfor altid spÞrger mig om prisen; sÄ det mÄ jo vÊre fordi den ikke stÄr korrekt i kassesystemet - SÄ jeg gÊtter pÄ at det er systematisk snyd.

NÄ, men derudover er LÞbjerg blevet et af de dyreste supermarkeder og ikke pga kvaliteten. Grunden til at jeg stadig kommer der er at jeg bor lige ved siden af, sÄ... dovenskab.

20 februari 2024

Ikke discount

Dette er en kommentar pÄ illusionen om at LÞvbjerg skulle vÊre et discount supermarked. (Ikke at jeg tror, de findes mere overhovedet), men priserne ligger alligevel noget hÞjere end i Kvickly, som ikke kalder sig discount, sÄ bare til info, hvis nogle troede, der ville vÊre penge at spare.

20 februari 2024
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Klar afvist.

LĂžvbjerg Fredericia.
Sikker en kundeservice, for et par Är siden, gik alle alarmer igang ved kasserne, men kun min kone blev undersÞgt, de Ander ved de andre kasser blev ikke undersÞgt. Det klaget vi over.
De havde tilbud pÄ kyllinger, vi kÞrte der ud, og ved kassen sad hende der undersÞgte min kone, da hun sÄ det var os, kaldte hun efter en til kasse 2. Det gjorde hun ogsÄ sidst vi var der, da hun sÄ det var os, var kassen lige pluslige lukket.
Hun burde ikke vĂŠre ansat, hun er jo nĂŠrmest racist.

2 februari 2024

Uovertruffen nytÄrsmenu

Uovertruffen nytÄrsmenu fra LÞvbjerg Ikast, retterne var fantastiske - meget nem at tilberede og anrette, sÄ vi hÄber pÄ gentagelse nÊste Är

LĂžvbjerg Ikast er generelt super med altid tjenestevillige medarbejdere, et super vare udvalg og en rigtig god atmosfĂŠre

31 december 2023

1 mÄned for gammel juice kÞbt i

1 mÄned for gammel juice kÞbt i lÞvbjerg endt i mega dÄrlig mave

Jeg har i dag vĂŠret i lĂžvbjerg i Tarm for at hente en Sunjoy, men da jeg havde drukket omkring 2/3 af den litter jeg havde kĂžbt lagde jeg mĂŠrke til at smagen var lidt underlig

Da jeg kiggede bag pÄ sÄ jeg der stod 26-08-2023, og det er bare slet ikke acceptabelt

19 september 2023

Afhentning af pakke i LĂžvbjerg Struer

Stod i 10 min.og ventede pÄ at blive betjent , skulle hente 1 pakke. 5 unge mennesker i LÞvbjerg tshirt gik bare forbi, 2 af dem 2 gange mens de fik en hygge sludre. Til sidst spurgte jeg en , hun kom tilbage og sagde at ham der var pÄ lageret lige var ved at ordne flaskeautomaten, sÄ jeg mÄtte lige vente. Derefter kom der igen 2 unge mennesker som godt kunne se jeg var en smule trÊt af og vente, sÄ efter ca. Et kvarter og med flere i kÞ fok jeg min pakke. TÊnker jeg fÄr dem sendt til en anden pakkeshop fremadrettet.

10 september 2023

LĂžvbjerg Aabenraa

Stor men kedelig butik.
Har ALTID svÊrt ved at finde personale i butikken. SÄ det er svÊrt at fÄ hjÊlp, hvis man fÄr brug for det.
Priserne er i den hĂžje ende.
Varer pÄ tilbud, bliver hurtigt udsolgt, eller ogsÄ er varene slet ikke kommet hjem. Det har jeg oplevet mange gange.
Meget sjÊldent jeg kommer der efterhÄnden. Den sidste dagligvare butik jeg vÊlger at gÄ ind i. Vi har sÄ mange andre gode butikker i Aabenraa.

2 augusti 2023

DÄrlig Ja tak tilbud

Jeg skulle afhente et ja tak tilbud i dag, da jeg nĂ„r frem til LĂžvbjerg Horsens fĂ„r jeg en besked om, at de har haft for mange ja tak og ikke har flere. Det er dĂ„rlig stil, de mĂ„ de vide hvor mange de har inden de siger ja. Virkelig dĂ„rlig stil😡😡😡

24 juni 2023

Lþvbjerg Struer beste kunde behandling

LÞvbjerg Struer beste kunde behandling jeg nogensinde har fÄet vi hade takket ja til et ja tak tilbud med noget vand med smage kan ikke huske mÊrket men vi kommer og de er stoppet ja tak tilbudet da de hade lavet en fejle det stoppet en torsdag med stod fredag men datoen for en torsdag. Men servicemedarbejder mente ikke det var godt nok sÄ vi stadig fÄ dem var desvÊrre udsolgt sÄ mÄtte vi tag 1.5 litter flaster eller et andet mÊrke samme pris og hun beklagede sig mange gange og sagde undskyld. Man kunne mÊrke man hade med en der Brande for sit job

23 juni 2022

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer