Kzrfabrication Omdömen 12

4,4

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Köpte min första bil hos er

Köpte min första bil hos er! En jätte fin polo, bra affär med väldigt bra kundbemötande, trevliga killar och ett ärligt köp.
Tack!

8 december 2025

Svar från Kzrfabrication

Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet vid ditt första bilköp. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bilen, affären och bemötandet! :)

Volkswagen Tiguan

Väldigt trevliga och hjälpsamma från början till slut.
Och i slutändan fick jag en jättefin bil!

Tack för allt!

6 december 2025

Svar från Kzrfabrication

Stort tack för de vänliga orden. Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma genom hela processen, och att du är nöjd med din bil :)

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt, hjälpte mig med min bil. Bra och smidig service !

24 november 2025

Svar från Kzrfabrication

Tack för rekommendationen. Kul att höra att du upplevde vår service som både bra och smidig. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen :)

Mycket trevliga och hjälpsamma

Mycket hjälpsamma killar! Rekommenderas starkt

16 oktober 2025

Svar från Kzrfabrication

Stort tack för rekommendationen. Det gläder oss att höra att du upplevde oss som hjälpsamma. Du är varmt välkommen åter om vi kan hjälpa till framöver :)

Alltid hjälpsamma

Hur hjälpsamma som helst att lösa min mycket tråkiga bil situation

15 november 2025

Svar från Kzrfabrication

Självklart hjälper vi en trogen kund som dig Oscar. Du är alltid lika välkommen in till oss :)

Jätte nöjd!

Jätte nöjd!

14 november 2025

Svar från Kzrfabrication

Vi är jätte nöjda med din affär också Martin. Välkommen åter :)

Åkte nyligen 30 mil för en bil från KZR…

Åkte nyligen 30 mil för en bil från KZR AB och är väldigt nöjd! Snabb och tydlig kommunikation, ärligt bemötande och ett proffsigt intryck hela vägen. Bilen motsvarade beskrivningen och jag är så glad för den! Rekommenderas varmt!

12 november 2025

Svar från Kzrfabrication

Hej Jessica, Vi tackar så mycket för förtroendet och den fina kommentaren. Du är varmt välkommen åter :)

Kunskap

Kunskap, service och flexibilitet!
Allt detta har KZR👍

14 november 2025

Svar från Kzrfabrication

Tack Ronny för förtroendet! Och du är mer än välkommen in när det passar på en kopp kaffe :)

Mycket bra service köpte bil utan att…

Mycket bra service köpte bil utan att se den på riktigt, de levererade den hem till mig. Mycket nöjd med denna firma och kommer förmodligen köpa mer bilar här ifrån.

1 november 2025

Svar från Kzrfabrication

Hej Sebastian, Tack för den fina kommentaren. Och stort tack själv för en smidig affär och att vi fick se den fina lands bygden hos er i Värnamo. Du är varmt välkommen tillbaka för nästa bilbyte!