Køb af bil
Købte en bil via Bilbasen. De havde en super professionel og ærlig tilgang. Tingene blev fremlagt som de var og leverer som aftalt.
Velkommen hos Kystholmen biler Hos os finder du altid et godt udvalg af brugte biler til hele familien. Bilerne er klargjorte på eget værksted. Tryghed og sikkerhed er vores nøgleord og derfor har du naturligvis garanti for at bilerne er uden restgæld og de leveres med reklamationsret. Har du spørgsmål til vores udvalg, eller er du på jagt efter noget specifikt, så er du velkommen til at kontakte os Vi har et stort netværk og kan derfor skaffe de fleste modeller hjem
Industriholmen 33, 2650 , Hvidovre, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg fandt bilen på bilbasen en søndag, sendte en besked til sælger. Sajad svarede kort efter, vi blev hurtigt enige om prisen, og handlede den ubeset. Havde forbindelse til, at tage den med til Nordjylland om fredagen.
Blev bestemt ikke skuffet, den svarede 100% til det aftalte.
Så kan kun give ham min anbefaling.
Det er et virkelig dårligt sted, og slet ikke en forhandler med det navn på adressen, det er en ophugger, og så der iøvrigt et andet forhandler navn ude ved vejen, hold jer væk, de andre kommentarer her på Trustpilot må være fake.

Svar från Kystholmen biler
Jeg har for nylig købt en bil hos Kystholmen Biler, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i deres showroom, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var utrolig hjælpsomme og tog sig tid til at forstå mine behov og præferencer.
Hvor er det dejligt, at ikke bare købe en bil men også få en god service.
Med mulighed for at stille alle de spørgsmål, jeg har fundet på under processen! ☺️ Og føle sig sikker og køre glad derfra.
Tusinde tak til Sajad for al hjælp!
Jeg køret helt fra Lolland for at købe en Ford Focus hos Sajad idag , og det eneste jeg har at sige er FREMRAGENDE SERVICE!
Bilen kører som en drøm, og den mindste bekymring imødekommer de øjeblikkeligt.
Tak for jer Kystholmen biler!!!
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi er tilfredse med vores bilkøb forhandleren var rar og imødekommende
Kan anbefales 👍
Venlige sælger som holder deres aftaler et Godt sted at handle :-)
Jeg har købt en bil og meget tilfreds med handlet , kan anbefales.
Mit første bilkøb, fantastisk service og hjælpsom
Man føler sig absolut tryg ved at handle hos kystholmen biler
Vi er tilfredse med vores nye bil
Forhandleren var imødekommende og svarede ærligt på alle spørgsmål jeg havde til den brugte bil jeg var kommet for at prøve.
Efter en kort prøvetur endte jeg med at købe bilen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.