Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kysten i Rungsted Havn er nu droppet i…

Kysten i Rungsted Havn er nu droppet i fremtiden

Bestilte før jul en DK hummer på 7-800 gr 4 østers og 2 King Crab ben til nytårsaften
Ingen fortalte at man IKKE kunne levere den hummer jeg bestilte, blev spist af med en kedelig lille canadisk 520 gr og en regning på 1487 kr

Følte mig i den grad taget i r….

De har hermed mistet en ellers loyal kunde gennem flere år

Surt at salget til Herlev Fisk har sænket niveau for kunde betjening er faldet så lavt

Stay away

31 december 2025

Sikke en grim tone!

Sikke en grim tone! Jeg fik derfra igen, da jeg hørte, hvordan chefen talte til de unge ansatte. Han burde skamme sig.

30 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

KYSTEN MED LÆKRE VARER

Købte i sidste uge hos KYSTEN lækker dansk laks til en god pris.
Købte ligeledes i sidste uge fiskefars - (1 kg fin fars & 1 kg grov fars som blev mixet) der blev suppleret med nogle æg og forårsløg. Lækre “lette” også når de har været på besøg i fryseren
Generelt fine priser for kvalitet. Hyggelig personale og dejlig lille shop.

7 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget lækkert!

Meget lækkert - både fish and chips og fiskefileter! Virkelig lækre pommes frites, meget smagfuld dip og utroligt regulær og super sprød fisk😋

14 september 2024

Ingen mad

Man får næsten ingen mad for pengene og grønsagerne er ikke kogte så kan absolut ikke anbefales, pas på når man går ind af døren der er 2 trin ned men mørkt så man ser det ikke så kommer der Aldrig mere, bestilte suppe men fik ingen ske så måtte selv hente den

16 mars 2014
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Good value for money!!

I lørdags spiste min mand og jeg med et vennepar på Kysten. Vi fik alle 3 retter, og både kvaliteten af maden og betjeningen var helt i top. Jeg vil særligt fremhæve kødet. 3 af os fik ribeye til hovedret, og det var kød af MASH-standard, der var stegt perfekt. Men også forretter og desserter var helt i orden, og vinen fejlede bestemt heller ikke noget. Da vi have en SweetDeal fik vi virkelig meget for pengene. Vi kommer meget gerne igen.

16 september 2013

pøj for en led juleand

Jeg var med nogle piger igår på kysten til deres julemiddag. Sjældent har jeg fået så elendig mad til en pris på 490 kr. Foretten var nogenlunde men svinemørbrad med noget ubestemmelig sveskemos var en tung og ubehagelig sammenblanding. Så fik vi andelå, der var så sejt at det måtte gå ud, da det var uspiseligt. Man havde taget det ud af fryseren og lynstegt det. Dernæst en klassiker ris a`la mande, der var ok, hvis man er til denne fede dessert. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og absolut ikke pengene værd!

9 december 2012
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.