Støj fra Køleanlæg på taget - Kyndryl på Prøvensvej - har stadig intet lært af klager
Kyndryl har stadig intet lært af klagerne for 6 måneder siden. Det samme elendige firma har aldrig helt stoppet larmen fra deres køleanlæg på taget.
Støjen er tiltaget kraftigt de seneste uger, og 24 timer i døgnet udsender deres køleanlæg en lyd, der lyder som en blanding mellem en kraftig storm og en lastbil, der skal til at køre forbi med fuld fart. Og det kan høres i lejligheden !
Det er utroligt, at firmaer kan tillade sig den slags tæt på boliger uden konsekvenser.
Den administrerende direktør er direkte inkompetent, gør intet for at løse problemet og burde fyres !
Støjen har stået på i snart et år.
Det firma burde lukkes omgående.
Brøndby Kommune holder hånden over dem i stedet for at beskytte borgerne – hjulpet på vej af Force (korrupt) Technology, der står for støjmålinger.
Boykot Kyndryl !
kyndryl não serve
Middle-management é totalmente inútil e prepotente, baixos salários sem qualquer perspectiva de progressão, horas extra pagas como falsas viagens/despesas, as condições no escritório são medíocres e é uma guerra constante para poupar cêntimos, nem ratos nos deram...serve como primeiro emprego mas não gostava de ver nenhum dos meus familiares nesta empresa
Larm på Roskildevej
Jeg bor på Roskildevej og er stærkt generet af deres maskiner som larmer i tide og utide i flere timer ad gangen. Jeg ser at andre heldigvis har klaget til kommunen, og jeg vil forsøge at gøre det samme i kommende uge.
Kyndryl - Shame on you!
Kyndryl er nu på 2. dagen, kilden til at en række myndigheds IT-løsninger ikke er tilgængelige. Eksempelvis e-Boks.dk
Shame on you!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.