Fantastisk!
Jeg vil gerne give jer en stor tak for jeres fantastiske service og hjælp til at forberede mig til mine medicinoptagelsesprøver. Inden jeg fandt jeres hjemmeside, følte jeg mig fuldstændig fortabt og i tvivl om, hvordan jeg skulle forberede mig bedst muligt. Jeg vil også takke jer for det overskuelige priser, som er særligt værdsatte af studerende som mig.
Jeg har netop modtaget både Unitest og ku-prøvens pakke, og jeg er allerede meget tilfreds med, hvordan det går. Kvote2klars opgaver giver et dybdegående overblik over, hvordan man kan øve sig i læsehastighed, hurtig tænkning og matematisk hovedregning. Det har hjulpet mig betydeligt med at mindske min nervøsitet og føle mig bedre forberedt til prøverne. Jeg er også taknemmelig for, at opgaverne kan tages igen, når som helst, og at der er klare forklaringer på hver opgave.
Desuden vil jeg gerne fremhæve jeres hurtige og effektive kundeservice. Jeg havde en mindre udfordring med websiden i starten, men jeres team, især Kim, var utrolig hjælpsomme og lydhøre over for mine spørgsmål og bekymringer.
Alt i alt er jeg meget glad for jeres service og kan varmt anbefale jer til enhver seriøs studerende, der ønsker at forbedre deres chancer for optagelse på drømmeuddannelsen. Jeg vil også personligt anbefale jer til mine venner og og studerende.
4 april 2023
Omdöme utan inbjudan