Hej alla köpte en sonyericsson w995 En mycket bra mobil. Tog ca 7 dagar, bra support Tack Jonny! Ger aldrig femmor🌭

Det är bara bra med min gamla nokia 5310 som jag köpt hos er. Mer telefoner till folket!

1. Elektronik och teknik

Informationen kommer från olika externa källor

Kultmobil säljer alla gamla klassiska mobiler som Ericsson R310 Hajfenan, Nokia 5140, Nokia 3720, Nokia 3310 mm. Hos oss hittar du de gamla klassikerna.

3,2

Medel

TrustScore 3 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Jag köpte en Sony Ericsson Hazel j20…

Jag köpte en Sony Ericsson Hazel j20 som enligt hemsidan skulle vara ny, men jag fick en telefon som var mycket begagnad. Den låg förvisso i originalkartong men färgen var avskavd i alla hörn på mobilen. Jag hade inte betalt för en begagnad mobil så jag ville returnera den. Efter mycket om och men fick jag reteradressen till Slangbella i Thailand.
Känner mig otroligt lurad och jag vill varna andra att handla ftån Kultmobil. Blufföretag.

16 november 2025

Håll er borta från denna hemsida

Håll er borta från denna hemsida. Det är bara lurendrejeri från Thailand. De skriver att de följer svensk lagstiftning men det är inte sant utan skickar billiga kopior eller gamla använda telefoner som inte fungerar längre.

5 januari 2024

VARNING

VARNING - säljer begagnade telefoner (marknadsförs som nya) och vägrar repektera ångerrätten. På deras hemsida står det att de har"öppet köp", men det är det verkligen inte.

13 april 2023

VARNING !

VARNING !! VARNING!! VARNING !!
Säljer kinesiska kopior och respekterar inte återköpsrätten.
En oärlig skurk helt enkelt.

9 februari 2023

Ger aldrig femmor🌭

31 augusti 2022

Hej Magnus
Tack för dina fina respons man kan inte alltid ge 5 or tack för omdömet

Bedrägeri företag....på hög nivå ...

BÖRJADE MED EN BESTÄLLNING PÅ EN NOKIA 3310 , DEN 27/8 -22 , FICK INGET MAIL OM BEKRÄFTELSE , MAILA UTAN SVAR , FICK KONTAKT PÅ SÖNDAGEN ,, PÅ MÅNDAGEN FICK JAG ETT PAKET SPÅR NR AV JONNY ANDERSSON ... DE VA PÅ ICA I GIMO ,, RINGDE DEN ICA BUTIKEN ,,, FINNS ETT PAKET MED DE NR ,, MEN INTE I MITT NAMN ,, SJUKT MEN SANT ,,, SKA TALA OM ATT JAG BOR I VÄSTERÅS,, BEGÄR ÅTERBETALNING ,, FÅR ATT PRONOVO SKA BETALA , KONTAKT MED DOM ,, FINNS INGEN ÅTERBETALNING ALLS , JONNY ANDERSSON RINGER INTE ENS UPP .. SÅ VARNING ... KÖP INGET .. FINNS INGA MOBILER SOM DOM SKICKAR ... FINNS ANDRA SERIÖSA FÖRETAG ....POSTNORD SÅG INGET OM NÅGOT PAKET ALLS TILL MIG ... JONNY ANDERSSON VERKA VARA PSYK SJUK , ELLER SÅ GÅR HAN PÅ STARKA DROGER.. OBS ,, NI SOM VILL HA BEVIS SÅ SKICKAR JA ER DE MED GLÄDJE ............ SÅ SKRIVER STOLPSKOTTET ATT DOM ÄR ANSVARSTAGANDE FÖRETAG ... HA HA ... VILKET SKÄMT .... 674 kr är de ,, vill inte betala Jonnys droger , och efterskänker en mobil skriver han ,, en osynlig mobil i så fall kanske .... Får nog vare sig pengar eller mobil skulle ja tro .. SÅ anmälan är gjord till ARN och om bedrägeri till konsumentverket . Och kränkning ,, ingen kallar mig missbrukare och psyksjuk ...KOMMER ALDRIG ATT GE MIG .....Ni bygger upp ofredande anmälan så fortsätt mejla. Oss ge oss hot och mer..tack..

Ju mer ni hör av er desto bätttre.

Motanmälan på din mors bedrägeri anmälan mm

Har sagt att vi återbetalt och att vi inte vill ha mer mejl…

Det skrev Jonny idag .... Så funkar företaget ... 😀
Uppdatering,, fick mina pengar,,, men fortfarande fel att skicka ett spår nr som inte finns,, och att säga att mobil är skickad ,, den mobilen finns inte ens. Både mobil och återbetalning skriver du Jonny .... Nja ... ta tillbaka de ... För de är en lögn ...

29 augusti 2022

Svar från Kultmobil

Uppdatering: kunden fick pengar från oss/banken idag.

Jonny

Hej vi har svarat, sen har det skickats mejl samt står det på hemsidan att vi har uppdaterat den och det kan bli lite teknik strul.

Kl 12.00 den 29/9efter hot om en det en det andra från köpare valde vi att göra en återbetalning så de kommer få mobil och återbetalning.

Vi är ett mycket förstående och ansvarstagande företag. Beroende på kundens problematik så efterskänker vi telefonen. Samt då återbetalning som tar 1-3 dagar via de kort som de betalat med.
Det handlar om 600:- vi har ett socialt ansvar med.
Har bett kunden ta kontakt med sociala myndigheter och psykvård. Har gett rätt kontakt uppgifter.

Pga GPDR får vi inte återge var de bor namn mm och det respekterar vi. Borde kunden göra med.

Nu under valtider så tycker vi att politiker bör ta ansvar för psykvården i Sverige.

Här följer några tänkbara ord:

KLYFTOR. Så länge det i ett samhälle finns både vida och djupa socioekonomiska klyftor kommer texter som dessa noveller vara aktuella, skriver Robert Myhreld om Jan Arends noveller som nu återgivits.

Prenumerera gratisFacebookTwitterInstagramRSS

Keefman av Jan Arends
Översättning: Joakim Sundström
Flo förlag

Jag vill arbeta med och mitt bland psykiskt sjuka eller sköra människor. Jag trivs med vanföreställningarna, paranoian, ångesten, depressionen. Varför? Jag hoppas det är för att jag vill hjälpa människor. Samtidigt kontrasterar jag ofrånkomligt mitt ibland miserabla bipolära mående med andras.

Dödstankar- och samtal räds jag inte, det ger mig perspektiv, avkräver mig ödmjukhet. Kanske älskar jag människan, åtminstone ibland. Särskilt den svage, för det är i svagheten människan framträder som allra tydligast. Det är med en stor dos fascination jag möter dessa människor — kanske kan det kallas perverst. Men jag frossar inte, lider istället med dem, tänker ofta att många mår sämre än vad som borde vara möjligt. Guds hand vakar inte över dem, sällan samhällets heller. Det är ett nödtorftigt liv. Starka mediciner får handen att skaka häftigt. Någon äter jordgubbar som mögliga slängts i papperskorgen. En annan mår som en orkester och konstaterar att vänsterbenet är kriminellt, lägger själen på hyllan. Någon tror att huset kommer rasa in, eller att han är i kontakt med Obama och Säpo för att rädda världen. Det är ett nödtorftigt liv.

Vi svenskspråkiga bör vara tacksamma för att Flo förlag i dagarna återutgivit nederländska Jan Arends novellsamling Keefman från 1972. Utgåvan är bland det vackraste mina klåfingrar vidrört. Ytan är knottrig och luktar hockeykort. Omslagsbilden av Katrien De Blauwer är en osedvanligt trogen återspegling av innehållet. Det är så långt bort man kan komma från billiga pocketupplagor med toapappersark som sidor och fnösken till omslag.

Det är 12 noveller inalles, ett par längre men de flesta bara några sidor långa. Som jag förstår det var Arends ett marginalväsen, lika mycket i utkanten av samhället som han var utsatt för det samma. Det är ömsom en furiös stridsskrift mot allt vad psykiatri heter, ömsom en ilande smärtsam återgivning av fattigdom och marginalisering. Relationen mellan patient-läkare, medborgare-samhälle, svag-stark, rik-fattig skärskådas. I allt väsentligt framstår det som självupplevt.

Så länge det i ett samhälle finns både vida och djupa socioekonomiska klyftor kommer texter som dessa noveller vara aktuella. Det finns inga eviga frågor eftersom det inte finns eviga frågare. Däremot finns frågor som ofrånkomligen är knutna till vilken mänsklig gemenskap som helst. Alla är jämlika, men vissa mer än andra. Arends sätter ofta fingret på det här och i hans kvarlåtenskap finns det mycket att ta fasta på. Så mycket halvt återhållen, halvt utlevd ilska, frustration, uppgivenhet.

Även välbeställda gravt psykiskt sjuka människor kan bli undangömda på en vind, men det krävs styrka och vissa grundläggande materiella förutsättningar för att undvika en fullständig infantilisering inne på vårdinstitutionerna. Fattigdom och psykisk ohälsa är inte sällan parhästar. Jag kan inte leva mig in i svälten, i vreden, men väl i uppgivenheten. Det konstateras i en novell att alla ”intyg som man behöver och inte får” är nyckeln till en åtminstone någorlunda rimlig vård. Människor som lever på gränsen till en diagnos förvägras så många möjligheter — allt från mediciner till adekvat läkarhjälp och ekonomiskt stöd. Han lodar vidare och visar vilka följder en godtycklig amatörmässig ”diagnos” av ett barn kan leda till. Det är en intrikat, livsavgörande fråga, den om det är värt risken att barnet alltför djupt internaliserar omvärldens dom och i förlängningen begränsar sig själv. Ska levnadsbetingelserna för ett barn anpassas måste stor ödmjukhet och fingertoppskänsla finnas. Där har auktoriteter — läkare och föräldrar — ett stort ansvar. En läkare har helt enkelt ett fantastiskt stort ansvar inte bara med skalpellen i hand.

Just läkare får ofta klä skott, både som auktoriteter men också som symboler för vårdapparaturen. Han konstaterar om en läkare:

”Vet du vad du tycker är hemskt? Om din sons marsvin dör. Det drabbar din plånbok. Då måste du köpa ett nytt. Men om herr Timmermans dör så blir du inte en cent fattigare. Då hämtar de snart hit en ny herr Timmermans som kan ligga här och krepera”.

Nog behövs läkarkunskaper, tusen avlagda examina, blödande pluggögon och koffeinhalter högre än vad den egna läroboken rekommenderar. Men människokärlek måste man leva sig till, själavård vid jökeln såväl som stetoskop uppå undersökningsbritsen. Jag har haft läkare med de rätta själs- och karaktärsegenskaperna, men de är få, alltför få. Förvisso ofrånkomligt, en människa är nu alltid en människa oavsett färg på skjortan.

Kritikern Björn Kohlström, även känd som litteraturbloggaren Bernur, skriver att det är sällsynt deppig litteratur. Jag håller inte med. Det är nedslående läsning, men inte enbart. Insikter och självinsikter står att finna och det är inte deprimerande, om än smärtsamt. Emellertid har han så mycket rätt det går att ha när han konstaterar att novellerna är sällsynt bra. För det är de.

En vän till Arends skriver i efterordet: ”På krogen såg han ut som en skygg och utmärglad sparv, och serveringspersonalen behandlade honom ofta bryskt och ohövligt, men Jan var en sparv som rätt som det var kunde picka väldigt hårt”.

Det kan man inte annat än hålla med om. Jan Arends tog klivet ut genom fönstret i januari 1974.

Liksom föregående betygsättare är jag…

Liksom föregående betygsättare är jag helt nöjd 👍

9 januari 2022

Svar från Kultmobil

Hej! Om en kund skriver bara om oss… Inte postnord eller annan som Missköter sig…. Via kontakt formulär Eller: info@kultmobil.se Fungerar utmärkt, Vi vill inte hålla på att skriva här.. Det är en omdömes sida och vi vill inte bryta mot GPDR. Så ta kontakt vi smeka istället. Vi säljer bara original du kan kolla själv: https://www.imei.info/phonedatabase/phones-nokia/ Vad gäller skal finns det inga nytillverkade skal. Det som finns idag är screen till iPhone etc. Finns ingen kines på jorden som tillverkar detta det lönar sig inte. Retur från er till oss sker direkt till oss. Inte ett ljud från er tidigare, därför att du tar en sk offentlig diskussion istället för mejl, tror vi är pga misskreditering av oss som företag. Resten hänvisas via mejl.. Så kan vi se hur vi kan hjälpa er. Viktig info!! För alla som läser detta omdöme och alla andra omdömen: Det är en välkänd taktik att skriva ner ett föreatg när det finns konkurrens tyvärr… Kultmobil har funnits i olika former sedan 2008. Utan större problem, långt innan övriga Försökte sig på att kopiera oss.. Detta har börjat 2019 först innan dess ingenting…. Vi har som syns nedan reglerat det vi har kunnat med återbetalning ersatta varor etc… Pga GPDR 2018 och framåt kan vi inte publicera allt som kolli kunder mm Viktigt: För er som läser tänk så här: Alla svar som ligger som är oemotsagda Och vi har väl haft mer än 12 kunder?? Tackar för er uppmärksamhet! Kundansvarig Jonny Andersson Kultmobil För kunden: Kära kund Ett omdöme bara om oss? Konkurrenten i Stockholm? Du köpte: https://m.gsmarena.com/nokia_8850-21.php Specifikationer: NETWORK Technology GSM LAUNCH Announced 1999 Status Discontinued BODY Dimensions 100 x 44 x 17 mm, 70 cc (3.94 x 1.73 x 0.67 in) Weight 91 g (3.21 oz) SIM Mini-SIM DISPLAY Type Monochrome graphic Size Resolution 5 lines Dynamic font size Softkey MEMORY Card slot No Phonebook 250 Call records Yes Memory for 8 voice dialnumbers50 calendar notes CAMERA No SOUND Loudspeaker No Alert types Vibration; Downloadable monophonic ringtones 3.5mm jack No Space for 5 received ringing tones COMMS WLAN No Bluetooth No GPS No Infrared port Yes Radio No USB FEATURES Sensors Messaging SMS Browser Clock Yes Alarm Yes Games 3 Languages 32 total Java No Picture messaging Predictive text input Smart Messaging Organizer Infrared transfer of names and phone numbers BATTERY Type Removable Li-Ion 830 mAh battery (BLB-2) Stand-by 50 - 150 h Talk time 2 h - 3 h 20 min MISC Colors Metallic SAR EU 0.43 W/kg (head) USER OPINIONS AND REVIEWS Johnny Hilton0 Wait what? Are you still using it? REPLY06 Oct 2021UNy Rex Enjhie Change your battery. REPLY06 Aug 2021AB5 Anonymous I’ve still got one REPLY11 Jul 20210CC READ ALL (258) POST YOUR OPINION RELATED Nokia 8890 Nokia 8810 Nokia 8800 MORE FROM NOKIA Nokia G300 Nokia XR20 Nokia 6310 (2021) Nokia G50 Nokia T20 Nokia G20 HOME NEWS REVIEWS ALL PHONES Change Ad Consent © 2000-2021 GSMArena.com Privacy | Terms | Glossary | Contact us PHONE FINDER Desktop version vi lurar ingen, vad var problemet? Kinesiska språket? Finns inte i dessa gamla mobiler Bara engelska och tyska EU språk. Telefoner flashas så de har svenska och övriga nordiska språk. Vi säljer mobiler i nyskick med tillbehör. Inget gammalt. Kontakta oss tack.

Jättebra service enligt mej

Jättebra service enligt mej, det tog nån vecka men hela tiden snabba svar vid frågor om leverans som tillslut kom exakt efter vi fått ett datum för lev! ;) Telefonen var precis som utlovat och inga bekymmer med någonting! +++++

25 december 2021

Tackar, Daniel!

Kultmobile bara lura folk

hej,
om det var möjligt att befoga bilder och kvittot här, jag skulle har gjort det, jag har redan mailat er idigare men fick inga svar alls, det är därför jag kom hit för att varna de andra,
Plus ni har inga e-post adress på hemsida KULTMOBIL.SE eller en telefonnummer som man kan kontakta er från.
sluta att säga att alla som har skrivit här är konkurrenter,

5 september 2021

Svar från Kultmobil

Om en kund skriver bara om oss…

Inte postnord eller annan som
Missköter sig….

Via kontakt formulär

Eller: info@kultmobil.se

Fungerar utmärkt,
Vi vill inte hålla på att skriva här..

Det är en omdömes sida och vi vill inte bryta mot GPDR.

Så ta kontakt vi smeka istället.

Vi säljer bara original du kan kolla själv:

Vad gäller skal finns det inga nytillverkade skal.

Det som finns idag är screen till iPhone etc.

Finns ingen kines på jorden som tillverkar detta det lönar sig inte.

Retur från er till oss sker direkt till oss.

Resten hänvisas via mejl..

Så kan vi se hur vi kan hjälpa er.

Viktig info!!

För alla som läser detta omdöme och alla andra omdömen:

Kultmobil har funnits i olika former sedan 2008.
Utan större problem, långt innan övriga
Försökte sig på att kopiera oss..
Detta har börjat 2019 först innan dess ingenting….

Pga GPDR 2018 och framåt kan vi inte publicera allt som kolli kunder mm

Viktigt:

För er som läser tänk så här:

Alla svar som ligger som är oemotsagda

Och vi har väl haft mer än 12 kunder??

Tackar för er uppmärksamhet!

Kundansvarig

LAUNCH
Announced 1999
Status Discontinued
BODY
Dimensions 100 x 44 x 17 mm, 70 cc (3.94 x 1.73 x 0.67 in)
Weight 91 g (3.21 oz)
Picture messaging
Predictive text input
Smart Messaging
Organizer
Infrared transfer of names and phone numbers
BATTERY
Type Removable Li-Ion 830 mAh battery (BLB-2)
Stand-by 50 - 150 h
Talk time 2 h - 3 h 20 min
MISC
Colors Metallic
SAR EU 0.43 W/kg (head)

USER OPINIONS AND REVIEWS
Johnny Hilton0
Wait what? Are you still using it?

REPLY06 Oct 2021UNy

© 2000-2021 GSMArena.com
Privacy | Terms | Glossary | Contact us
PHONE FINDER
Desktop version

vi lurar ingen, vad var problemet?
Kinesiska språket?
Finns inte i dessa gamla mobiler
Bara engelska och tyska EU språk.

Telefoner flashas så de har svenska och övriga nordiska språk.
Vi säljer mobiler i nyskick med tillbehör.
Inget gammalt.

Kontakta oss tack.

Ett riktigt skojjarföretag som blåser…

Ett riktigt skojjarföretag som blåser dina kunder. När du beställer står det att telefonen finns i lager och skickas om 1-3 dagar. Men då får du en telefon skickad från Kina som tar 4v att få. Och när den fastnar i tullen och man avbeställer ordern, så skickar dem en ny som du inte vill ha längre och vägrar betala tillbaka dina pengar! Bojkotta!!!

7 maj 2021

Svar från Kultmobil

Hej hej, ni ville ha telefonen för den är unik 2 mobiler med tillbehör vi stod för skatten.
Ni ska skicka tillbaka EN telefon.
Och behålla för full återbetalning?
Det är inte så konstigt att vi inte kom överens.
Men vi är öppna för de flesta lösningar hör av er.

Skickar gammalt skräp som inte…

Skickar gammalt skräp som inte fungerar. Väldigt besviken.

19 februari 2021

Hej 👋
Vi ersatte flera gånger någon av dessa måste funkat?
Vi såg till att de gjorde det innan de skickades.

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag. Har väntat i snart 2 månader på en nokia 3310. Beställde den 19/12, skulle bli en rolig 30års present till min sambo som fyller 28/1. De lovade att den skulle dyka upp senast 27/1. Ännu ingen telefon. De skyller på Postnord och att de ska ha skickats 2 telefoner. Varav en ska ha levererats. Vilket inte stämmer. Mailväxling varje dag och blir bara mer och mer missnöjd.
Får heller inte pengarna åter förrän telefonen levererats?!?! Jäkla skämt!

12 februari 2021

Svar från Kultmobil

Hej vi får inte lägga upp kolli här

enligt:

GDPR; en introduktion för e-handlare

2017-10-17
GDPR (General Data Protection Regulation) träder i kraft den 15 maj, 2018. I denna bloggserie på tre delar vill vi på Eseco ge dig en bild av vad denna förändring innebär ur ett e-handelsperspektiv. I del ett ger vi dig en generell introduktion i hur de nya reglerna förändrar hanteringen av personuppgifter.

Bakgrund

GDPR ersätter PUL, personuppgiftslagen från 1995, som i sin tur grundar sig på DPD (Data Protection Directive).

Regelverket gäller alla branscher som sparar eller på något sätt hanterar personlig och känslig information. De stora skillnaderna mellan PUL och GDPR är: vad som är tillåtet, krav på dokumentation och att missbruksregeln försvinner. Påföljderna, om man inte uppfyller GDPR, är märkbart större än tidigare.

För att uppfylla det nya regelverket, pågår just nu inventering av personuppgiftshantering som bäst hos alla bolag runt om i Sverige, Europa och resten av världen. En EU-medborgares skydd gäller oavsett var i världen hens uppgifter hanteras. Allt från mailprogram, löneprogram och intranät, till webbutiker, medlemsregister och kundklubbar synas i sömmarna.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är en uppgift som kan leda till att man kan identifiera en individ. Detta kan t.ex. vara namn, adress, personnummer, telefonnummer eller e-postadress.

Grunden i GDPR

Andemeningen i GDPR är att varje person är fri, oberoende och styr över sina egna uppgifter/handlingar utan att påverkas utifrån. GDPR ska ge invånarna inom EU större kontroll över sina personuppgifter. Målet är också att den enskilde ska få garantier om säker behandling av de egna personuppgifterna.

GDPR – påverkan

GDPR är genomgripande och berör hela organisationen. Styrelse och koncernledning har ansvar för att hantera och bedöma risker som företaget utsätts för, som t.ex. risken för sanktioner i de fall man inte uppfyller kraven. I vissa fall ska man ha utsett ett dataskyddsombud (Data Protection Officer).

Man ska kunna visa att man uppfyller GDPRs krav på hantering av personuppgifter och innehar korrekt hantering, om och när man blir inspekterad. Det betyder att det ska finnas fullgod dokumentation på vilka personer som har tillgång till personuppgifter, var dessa uppgifter finns lagrade samt vilken typ av information man har tillgång till.

Det första man bör göra är en inventering av alla sina system och processer. Förslagsvis tillsätter man en grupp nyckelpersoner som tar sig an införlivandet av GDPR i företaget och de kan börja med att ställa följande frågor:

Vilken information har vi och varför (t.ex. namn, adress, personnummer, adress, telefonnummer)?

Var och hur sparas den (i mail, affärssystem, löneprogram, kundklubbar, adressregister)?

Vem kommer åt informationen (andra system, länder, företag inom /utom koncernen)?

Vilka risker finns med den data vi har hand om (intrång, skyldighet, kryptering, rapportering)?

Hur ska vi uppfylla kraven och hur visar vi att vi uppfyller kraven?

Hur hanterar vi en kris (incident, klagomål eller andra typer av problem i frågan)?

Hur säkrar vi upp alla rättigheter och hur sköter vi tillsynen?

Hur hanterar vi sanktioner och skadeståndskrav?

Dokumentera era svar noga. Dessa hjälper er att gå vidare med att uppfylla de krav som ställs i samband med införandet av GDPR och ni har en bra grund att stå på för att utforma kommunikationen utåt i hur ni arbetar med GDPR.

I nästa del kommer vi att gå igenom de nio grundläggande rättigheterna i GDPR och vad det innebär att uppfylla dessa.

Så vi kan inte återge allt men vi vet att en mobil levererats och den andra fick ni gratis pga förseningen…

Har vi fel återkommer du bara…