Företaget har svarat
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Küchen-Dump vindt u uw aanstaande droomkeuken. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Kom langs in één van onze showrooms en laat u inspireren door het uitgebreide assortiment. Zo kunt u diverse sfeervol ingerichte keukenopstellingen vinden en alle verschillende kleuren en materialen bezichtigen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig vrijblijvend te voorzien van professioneel advies en een gratis 3D ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te ontwerpen. Küchen-Dump staat voor het bieden van keukens van Duitse kwaliteit, voorzien van de meest moderne A-merk apparatuur. Het bieden van kwaliteit, profesioneel advies op maat, de snelle levertijden en absolute bodemprijzen, Dat is Küchen-Dump. Kunt u in onze showrooms niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten en onze adviseurs zullen met u meedenken. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende merken en apparaten los te bestellen, uiteraard voor de laagste prijs. Zo kunnen we uw nieuwe keuken helemaal naar wens samenstellen. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in één van onze Küchen-Dump showrooms, zodat we samen met u op zoek kunnen gaan naar uw aanstaande droomkeuken! Hopelijk tot snel!
Anthony Fokkerstraat 4a, 4462ET, Goes, Zeeland, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Van ontwerp naar de definitieve keuken. Wat zijn wij netjes geholpen. Advies, tips en adviezen zonder opdringerig te zijn en met oog voor onze persoonlijke wensen. Er was gelijk een klik met Lennart, no nonsens, en behulpzaam bij de keuzes. Want die zijn er veel. Ook bij het plaatsen (wat wij zelf hebben gedaan) was de behulpzaamheid en advies van Lennart er. Een prachtige keuken is het eindresultaat en voor een prima prijs.

Svar från KÜCHEN-DUMP - Goes
Recent hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Kuchen-dump in Goes, bij Lennart. Vanaf het begin verliep het contact heel prettig. Het was een vrij lastige ruimte om een ergonomische indeling te maken, vanwege de raampartijen, ligging van afvoeren etc. Maar Lennart denkt goed mee en kwam met een mooi ontwerp. Het resultaat is prachtig, goeie kwaliteit en een schitterend werkblad. Alles is goed verlopen, geen problemen, goeie service. En dat voor een eerlijke prijs. Wat ons betreft een aanrader.

Svar från KÜCHEN-DUMP - Goes
Deze review betreft de aankoop van mijn nieuwe keuken bij kuchendump. (Goes)
Dit is naar aanleiding van mijn eerder ook bij hun gekochte badkamer het zelfde filiaal en team, maar dan sanidump.
Ik ben hier zo vriendelijk en goed geholpen dat ik na mijn nieuwe badkamer ook terug ben gekomen voor mijn keuken..
Wederom alles in orde en alle puntjes op de i.
Geen detail blijft ongemerkt.
Eerst de 3D tekening en alle mogelijkheden.
En na een besluit te hebben genomen de levering en het plaatsen.
Wederom zeer tevreden.

Svar från KÜCHEN-DUMP - Goes
Na een aantal afspraken te hebben gehad omgeving Goes zijn we uitgekomen bij de Kuechendump Goes. Daar waar we aangenaam verrast waren, hebben we ook daar een afspraak gemaakt. Kortom.. fijn gesprek goed advies en links en rechts wat aanpassingen gemaakt waar de ander ons niet op had gewezen. De keuken is inmiddels geplaatst! En zijn zeer enthousiast! Dank Lennard en Danny!

Svar från KÜCHEN-DUMP - Goes
Tijd genomen om mooie keuken samen te stellen. Geen dwang erachter, geheel vrijblijvend. Geeft opties en staat open voor vragen en andere opties. Inmiddels een prachtige keuken eraan over gehouden, heel tevreden!

Svar från KÜCHEN-DUMP - Goes
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.