Nordstjernens Køreskole Omdömen 246

5,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan klart anbefale MORTEN✨ som kørelærer! Jeg har haft et rigtig godt forløb, hvor jeg hele tiden har følt mig tryg bag rattet. Morten er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en må... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk køreskole, og fantastisk kørelærer (Claus) man følte sig tryg og det blev taget i ens ejet tempo og er virkelig glad for den oplevelse jeg havde med den køreskole

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak til Nordstjernens køreskole og ikke mindst den bedste kørelærer Claus, kun ikke klar denne lange forløb uden dig. Jeg er mega taknemlig at jeg har taget mit kørekort hos jer og det bude all... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut fantastisk køreskole. Der er plads til alle, super flinke folk og en masse god humor, som skaber et super rart forløb at komme igennem. Særlig tak til Laurids, som var min kørelærer, for god,... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Körskola

Skrivet av företaget

Køreskole beliggende i Helsinge, Gilleleje og Frederiksværk. Alle steder centralt i byen, og i Gilleleje og Frederiksværk på byens togstation. Køreskolen drives af 3 gode venner, der som mennesker er vidt forskellige - men til gengæld supplerer hinanden optimalt i forhold til, at kunne tilbyde den bedste køreuddannelse. Uanset om det er kørekort til bil, MC eller trailer. Alle 3 ejere har en fortid i Politi eller Ambulance tjeneste, og har derfor alle stor erfaring med at begå os i trafikken. Sikkerhed er første prioritet hos os, og det afspejler sig i den undervisning, som vi tilbyder hos Nordstjernens Køreskole APS. Vi sætter en ære i at levere en god og professionel undervisning, gennem en rolig og pædagogisk tilgang, tilpasset hver enkelt elev. Ingen mennesker er ens, og det har vi fokus på. Der er plads til alle hos os, og vi holder, hvad vi lover. Vi er samtidig det lokale valg, uanset hvilken afdeling du vælger.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var super glad for at køre med…

Jeg var super glad for at køre med nordstjernens køreskole jeg havde Morten som kørelærer en utrolig tålmodig mand der virkelig er god til at sætte sig ind i elevens behov kan kun varmt anbefalde ham til nye elever især vis man er lidt usikker anlagt

31 januari 2025

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐, vi elsker når vores elever er glade for det forløb i får hos os, og er taknemmelige for at du har brugt tid på at skrive en så flot anmeldelse af Morten og skolen. Held og lykke fremover :)

Bedste køreskole

Jeg har været super glad og taknemmelig for Nordstjernens køreskole. Jeg havde Laurits som kørelærer, der altid er glad og som er god til at få en til at føle sig tryk ved at prøve noget nyt. Jeg var personligt meget nervøs for at tage kørekort men Laurits gode energi og lange tålmodighed, har helt klart gjordt oplevelsen meget bedre! Han har været meget tilgængelig og til at få fat på hvis man havde nogle spørgsmål:)
Jeg vil til hver en tid anbefalde Nordstjerne køreskole.

31 januari 2025

Svar från Nordstjernens Køreskole

Hej Caroline. Tusind for for de pæne ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. God fornøjelse med kørekortet og god vind fremover.

Nordstjernens køreskole ⭐️

Nordstjernens køreskole gjorde mit forløb trygt og smooth. 🌟 Jeg havde Toke som kørelærer og selvom han har gigt i fingrene efter at knipse af en når man glemmer sine orienteringer, har han stadig været en fantastisk kørelærer. 😁

24 januari 2025

Svar från Nordstjernens Køreskole

Toke er også ved at være en gammel mand, så du har nok ret med gigten ;) tusinde tak for den fine anmeldelse, og de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐. Held og lykke fremover :)

5 stjerner🌟🌟

Jeg har lige afsluttet mit forløb hos nordstjernens køreskole og bestod både teori og køreprøve i et hug. Jeg havde været så heldig at få Laurids som kørelærer. Super sympatisk, sjov og meget nede på jorden. Han var altid forberedt og svarede hurtigt på spørgsmål over telefonsamtaler også. Vi havde det altid sjovt under kørslen og han var virkelig rar at være i selvskab med (også under pressede situationer) Kæmpe anbefaling herfra!

18 januari 2025

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐. Vi sætter en ære i at være tilstede og tilgængelige for vores elever, og det er lige sådan en oplevelse som du har fået, som er filosofien bare vores køreskole, så det må siges målet er nået! Pas godt på kortet, kør pænt og pas på dig selv :)

5 stjerner!🌟

Nordstjernens køreskole gjorde min kørekort process helt perfekt, hurtig og nemt. Jeg kan virkelig anbefale dem! Min kørelærer (Claus) var super dygtig og god til at tilpasse undervisningen efter mine behov, derudover utrolig sjov og tryg at være omkring !
Jeg følte mig altid forstået, og han var tålmodige, hvis der var noget jeg havde svært ved. De var også virkelig hurtige til at svare, når jeg skrev beskeder hvilket gjorde det meget nemmere at planlægge køretimer og få svar på spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er så glad for at jeg valgte Nordstjernens køreskole. Ps. Bestod også begge prøver i første hug 😁

7 januari 2025

Hej Mikkeline.
Vi takker for de pæne ord og de 5 stjerner. Det er dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os - og fedt, at det lykkedes at bestå begge dele i første hug. Det er også det vi gerne vil hjælpe med - men det er jo mest noget du kan takke dig selv for :-). Det bliver hyggeligt at møde dig i trafikken :-)

Tryg, tjekket og god oplevelse hos Nordstjernens Køreskole

Jeg synes det var lidt en jungle at vælge køreskole, da jeg skulle i gang med kørekort. Og jeg må sige at jeg er glad for, at valget faldt på Nordstjernens Køreskole. Processen har været nem at overskue, der har været stor fleksibilitet, og der er bliver svaret hurtigt ved spørgsmål. Kort sagt er min oplevelse, at der har været tjek på tingene hele vejen igennem.
Teorien blev gennemgået på en levende, sjov og spændende måde af Claus Rasmussen, som jeg også var så heldig at have som kørelærer. Claus har styr på tingene, er tydelig og god til at skabe fokus i køresituationen. Og han er derudover hyggeligt og godt selskab i bilen, hvor vi har haft mange gode snakke. Det har været godt for mig, der - især i starten - var meget nervøs.
Jeg føler mig godt rustet til at skulle ud og køre, og vil give mine allervarmeste anbefalinger til Claus og Nordstjernens Køreskole.

2 januari 2025

Hej Louise,
Tusinde tak for de flotte stjerner, men bestemt også den personlige ros til Claus. Vi er super glade for at du er nået i mål med den allerbedste oplevelse i baggagen, og ikke mindst at nervøsiteten er lagt på hylden, og du nu er en super dygtig bilist :) Igen, stort tillykke med kortet, og tak for anmeldelsen!

Kan kun anbefale

Kan kun anbefale, jeg havde æren af at køre med Laurids super flink og nede på jorden, og som har godt styr på det hele, også lige når man ikke selv føler det. De vil jer kun det bedste.

12 december 2024

Hej Nikolaj.
Tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Men du har nu mest dig selv at takke for det, når du sådan kan bestå begge prøver uden ekstra timer. Det har været en fornøjelse at køre med dig :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god og hjælpsom kørelærer der…

Virkelig god og hjælpsom kørelærer der hjalp mig i mål. Rolig og venlig der holdt nerverne i ro. Kan varmt anbefale.

25 november 2024

Hej Dan.
Vi takker for de 5 stjerner og de pæne ord. God fornøjelse derude på vejene :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kørelærere med hjertet på rette sted

Startede på hold 6. August 2024 og stod i går 22. November med mit kørekort i hånden.

Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Nordstjernes Køreskole. Her finder du kørelærere der er topprofessionelle og forstår at gøre ret så tør teoriundervisning levende og sjov.

Forløbet er overskueligt og planlagt fra start til slut. Har man spørgsmål bliver der svaret indenfor meget kort tid.

Jeg var så heldig at få Toke som kørelærer, han er en rutineret herre, der kan sit kram. Han overholder aftaler og er super til at give feedback på kørsel. Der findes ikke en kedelig køretime med Toke.

Havde mine forbehold om at starte kørekort som 32-årig, men de blev gjort til skamme.
Hos Nordstjernens skole er man i gode hænder fra start til slut. Følte mig rigtig godt forberedt til både teori- og køreprøve som begge blev bestået i første forsøg.

Der er ingen tvivl om, at de vil deres elever det bedste. Af hjertet tak

22 november 2024

Hej Jacqueline.
Tak for den fine anmeldelse - det varmer at høre, at du har haft en god oplevelse samtidig med, at du også kom i mål med kortet :-).

Fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Nordstjernens Køreskole, og kan helt klart anbefale dem til alle, der skal tage kørekort! Fra start til slut har det været en utrolig fed oplevelse, og det har virkelig været en fornøjelse at tage kørekort her.

En stor del af min gode oplevelse skyldes min kørelærer, Claus. Han har været helt fantastisk, tålmodig, sjov og samtidig utrolig tryg at være sammen med. Han har en sjov og fangende tilgang, som har gjort mig tryg og selvsikker bag rattet. Det har ikke kun været lærerigt, men også sjovt, og han har altid været klar til at give støtte, og et godt grin, når det var nødvendigt.

Jeg har følt mig godt forberedt til både teoriprøven og den praktiskeprøve, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb. Hvis du er på udkig efter en køreskole med dygtige kørelærer og en god stemning, så synes jeg, at du skal vælge Nordstjernens køreskole.
Tak for en super oplevelse! 🩷

22 november 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Kære Mathilde, tusinde tak for den flotte stjerner og den fantastiske anmeldelse! Vi bliver bare så glade når vores elever står tilbage med et kørekort, og ikke mindst, en rigtig god oplevelse :) Rigtig god fornøjelse med kørekortet, vi glæder os alle til at vinke til dig på vejene :)

En anbefaling herfra

Jeg har lige færdiggjort mit kørekort hos Nordstjernens Køreskole. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Teoritimerne er dybdtegående og nemme og forstå. I køretimerne tages der behov for eleven. Jeg er meget tilfreds med mit forløb.

7 november 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de flotte stjerner! Vi er rigtigt glade for at du har følt dig godt behandlet, og er kommet godt i mål :) God fornøjelse med kørekortet, og pas på dig selv i trafikken :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nordstjernens Køreskole er uden tvivl…

Nordstjernens Køreskole er uden tvivl et af de bedste steder at tage kørekort i området. Med sin professionelle tilgang og trygge atmosfære gør kørelærer Carsten hver lektion både lærerig og behagelig. Fra første introduktionsmøde til den sidste praktiske prøve er man som elev i gode hænder hos en engageret og kompetent kørelærer, der virkelig brænder for sit fag. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Nordstjernens Køreskole til alle, der ønsker en tryg og professionel oplevelse. Carstens dedikation og evne til at lære fra sig gør ham til en kørelærer i særklasse. Hvis du leder efter en køreskole, hvor du virkelig bliver klædt godt på til at bestå køreprøven og samtidig får en positiv oplevelse med i bagagen, så er Nordstjernens Køreskole og Carsten uden tvivl det rette valg😎🛻

6 november 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Wauw .. tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte stjerner :) ..... Vi er super glade for at du har haft sådan en god oplevelse, det er lige præcist det vi har som mål! Rigtigt god fornøjelse med kortet og pas på dig selv i trafikken :)

Kan helt klart anbefales 💪👍

Søde og kompetente kørelærer, de tager sig godt af eleverne, samt der er en godt kommunikation.
Kan helt klart anbefales.

6 november 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de flotte stjerner og den fine anmeldelse :) Rigtig god fornøjelse med kørekortet, og pas på dig selv i trafikken :)

Super god køreskole

Super god køreskole.

Jeg havde fornøjelsen af at køre med Laurids, som først og fremmest er en super god kørelærer, men han er også en rar og nede på jorden person, hvilket har gjort hele forløbet til en rigtig god oplevelse.

Jeg ville helt klart anbefale Nordstjernens køreskole. 10/10

29 oktober 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner :) Vi er super glade for at du har haft et godt forløb og en god oplevelse med din kørelærer! God fornøjelse med kørekortet, og pas på dig selv i trafikken :)

10/10

Fantastisk Køreskole.
Jeg kørte med Claus og jeg kan klart anbefale ham. Han er strid, og direkte, men enormt effektiv. Samtidigt hjælper det at han ikke holder tilbage hvis man gør noget forkert, så man er klar over det.
Og man kan mærke at han er meget passioneret om at få en til at bestå
Uden tvivl et sted jeg vil anbefale til alle der ønsker at tage kørekort

10 oktober 2024

Tusinde tak for 5 x ⭐ 🤩

Det er bare det bedste at du har fået en god oplevelse, og er kommet sikkert i mål med et flot kørekort.

Ved at Claus kun er strid fordi han vil dig (og alle andre) det bedste, og kun har været det fordi du kan tåle det ;)

Men uanset hvad, tusinde tak for den flotte anbefaling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en super god oplevelse med…

Jeg havde en super god oplevelse med køreskolen. Både teori- og kørselsmæssigt. Havde fornøjelsen af at have Martin Sander som kørelærer. Han er super sød og god til at guide dig igennem og forklare forskellige situationer som man står overfor under kørslen.

23 oktober 2024

Hej Luna.
Vi takker for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med køreskolen - det er jo det, vi lever for :-)

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Jeg skiftede fra en anden køreskole efter alle min teori timer (hvor det slet ikke fungerede) til Nordstjernen, og det var klart noget af en forbedring. Jeg kørte med Laurids, en helt fantastisk køre lære der bare havde styr på det hele. Massere af støtte helt til den bestået køreprøve :)

26 september 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner :) vi er glade for og stolte over at du viste os den tillid at vi måtte hjælpe dig i mål efter skole skiftet. Tillykke med kortet, pas godt på det, vi vinkes ved i trafikken :) Hilsen Laurids .. og Carsten og Claus

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde fornøjelsen at køre med Martin…

Havde fornøjelsen at køre med Martin Sander, super Nice oplevelse! Og fedt med deres turboforløb, 2 måneder og jeg var igennem!

18 september 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Bum, tusinde tak for de flotte stjerner! Vi er super glade for at turboforløbet lige passede dig, og ikke mindst glade for at du er så hurtigt igennem uddannelsen og ude at kører bil. Tillykke med kortet, pas godt på det :) Hilsen Nordstjernens

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med Nordstjernens køreskole og kørelærer Martin Sander. Alle aftaler er overholdt, og jeg er blevet hjulpet igennem alle mine tvivlsspørgsmål. Bestod både teori- og praktisk prøve i første forsøg. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

17 september 2024

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner, Martin er ved at revne af stolthed over de flotte ord, og vi soler os i succesen også :) Tak fordi du har valgt os, og ikke mindst kæmpe tillykke med kørekortet, pas godt på det :) Hilsen alle os på Nordstjernens

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.