Nordstjernens Køreskole Omdömen 247

5,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan klart anbefale MORTEN✨ som kørelærer! Jeg har haft et rigtig godt forløb, hvor jeg hele tiden har følt mig tryg bag rattet. Morten er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en må... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk køreskole, og fantastisk kørelærer (Claus) man følte sig tryg og det blev taget i ens ejet tempo og er virkelig glad for den oplevelse jeg havde med den køreskole

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind tak til Nordstjernens køreskole og ikke mindst den bedste kørelærer Claus, kun ikke klar denne lange forløb uden dig. Jeg er mega taknemlig at jeg har taget mit kørekort hos jer og det bude all... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut fantastisk køreskole. Der er plads til alle, super flinke folk og en masse god humor, som skaber et super rart forløb at komme igennem. Særlig tak til Laurids, som var min kørelærer, for god,... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Körskola

Skrivet av företaget

Køreskole beliggende i Helsinge, Gilleleje og Frederiksværk. Alle steder centralt i byen, og i Gilleleje og Frederiksværk på byens togstation. Køreskolen drives af 3 gode venner, der som mennesker er vidt forskellige - men til gengæld supplerer hinanden optimalt i forhold til, at kunne tilbyde den bedste køreuddannelse. Uanset om det er kørekort til bil, MC eller trailer. Alle 3 ejere har en fortid i Politi eller Ambulance tjeneste, og har derfor alle stor erfaring med at begå os i trafikken. Sikkerhed er første prioritet hos os, og det afspejler sig i den undervisning, som vi tilbyder hos Nordstjernens Køreskole APS. Vi sætter en ære i at levere en god og professionel undervisning, gennem en rolig og pædagogisk tilgang, tilpasset hver enkelt elev. Ingen mennesker er ens, og det har vi fokus på. Der er plads til alle hos os, og vi holder, hvad vi lover. Vi er samtidig det lokale valg, uanset hvilken afdeling du vælger.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kan klart anbefales...

Havde været på en anden køreskole i 10 måneder uden at få en køreprøve. Skiftede til Krusborgs køreskole og efter 14 dage fik jeg en køreprøve og bestod.
Ville klart anbefale Krusborgs køreskole.

8 februari 2023

En stor anbefaling

Jeg har kørt med både Thomas og Martin som kørelære og det har været så godt! Krusborgkøreskole er en stor anbefaling! :)

21 februari 2023

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse

Laurids fik 57-årig igennem på rekordtid

At tage kørekort som 57-årig er en stor beslutning. Krusborgs gjorde det let. Jeg oplevede stor professionalisme og fleksibilitet og oven i købet en meget nærværende og rolig kørelærer i Laurids. Tak for at guide mig igennem - på rekordtid!

6 februari 2023

Kan klart anbefale

Jeg vil helt klart anbefale Krusborg køreskole, altid glad og lærerige kørelære.

5 februari 2023

Tak for de pæne ord.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alt alt alt for lang vente tid på…

Alt alt alt for lang vente tid på prøverne.

3 februari 2023

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak forbi du har givet dig tid til at give os en anmeldelse. Når man vælger kun at give en enkelt stjerne, så mener vi faktisk det burde suppleres med mere end en enkelt linje. Så det korte svar til dig er at køreprøverne er færdselsstyrelsens område. Hvilket du burde være bevidst om.

Super fantastisk køreskole

Super fantastisk køreskole!
Teoriundervisningen og køretimerne har været i top med super kørelærere! Alt var som det skulle være og mere til.
TAK!!!

25 november 2022

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling, virkelig god teoriundervisning. Køretimerne med min kørelære Laurids var altid nogle lærerige og spændende timer, jeg bestod køreprøven første gang, takket være ham!

22 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Krusborgs Køreskole er en kæmpe…

Krusborgs Køreskole er en kæmpe anbefaling! Teoriundervisningen var altid enormt lærerig med en samtidig plads til hyggen. Jeg bestod teoriprøven første gang, grundet de passionerede underviseres skarpe læren fra sig. Køretimerne formod min kørelærer Laurids altid at gøre til en fornøjelse. Han lærte mig alt, jeg havde brug for og var samtidig altid i strålende humør og tog det i et rart tempo. Denne køreskole kunne altså ikke være meget bedre.

17 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Krusborgs Køreskole kan varmt…

Krusborgs Køreskole kan varmt anbefales😉med Thomas, som kørelærer var jeg hurtigt klar til vejen igen. Tak for det og for at give mig modet og selvtilliden igen.

28 oktober 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Dejligt at høre lysten til at køre bil kom tilbage

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil varmt anbefale Krusbors…

Jeg vil varmt anbefale Krusbors køreskole
Thomas Krusborg er en altid glad og positiv person, der giver en seriøs og effektiv undervisning.
Først for min kone, der på trods af meget dårlige dansk kundskaber, bestod Teori 2. gang og køreprøven første gang.
Senere vores 2 piger, der bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
For den yngste af pigerne tog hele forløbet kun 2 måneder.
Bedste Hilsner Jan Gertsen

29 oktober 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak. Det har været en fornøjelse at få hele familien igennem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil helt anbefale Krusborgs…

Jeg vil helt anbefale Krusborgs køreskole. Kørelærerne er så søde. Især Thomas for at være meget tålmodig og godt humør.

26 oktober 2022

Tak for de pæne ord.

Super kompetent undervisning

Super kompetent undervisning, kørelærer Morten Lange er passioneret motorcykelist og det gennemsyrer undervisningen. Der er et stort fokus på sikkerhed og køreteknik.
Kan kun varmt anbefale Krusborg køreskole og Morten Langes undervisning.

5 oktober 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Kør pænt :-)

Førsteklasses MC-køreskole og MC-kørelærer

En absolut sublim MC-køreskole, der uden tvivl, har Danmarks mest kompetente, tålmodige og behagelige MC-kørelærer.

Jeg bestod første gang, da jeg fik A2-kortet og bestod igen første gang, da jeg skulle opgradere til A-kortet.

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til MC samt opgradering til større MC-kort.

29 september 2022

Kørerlære Carsten.

Kørerlære Carsten.
Kæmpe champ.
Den bedste, varmeste og kørerlære nogensinde.
Dumpede 2 gange og der var altid en forstående og venlig kørerlære der støttede mig. Kan klart anbefale køreskolen

6 januari 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var haft stress angst for at køre…

Jeg var haft stress angst for at køre mit forløb før jeg skiftede til kruseborg
havde været problematisk og kun gjordt min nervøsitet være
Men hos kruseborg hvor jeg fik kørelærer Thomas blev jeg mødt med anerkendelse støtte samt gå på mod
Jeg har ik andet end kærlighed og gode tanker om stedet og i sær min køre lærer Thomas
Tak fir alt uden dig var jeg aldrig nåede i mål
Varme hilsner Natalie

16 september 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Det har været hyggeligt at hjælpe dig igennem. Held og lykke med det hele fremover.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En hammergod køreskole og kørelærer

En hammergod køreskole og kørelærer. Ham Thomas er bare totalt nice at køre med. :-) Der var bare styr på det. Gode lærerige køretimer, med både ros og forklaring, som til sidst førte til kørekort. Varmeste anbefaling.

15 september 2022

Total nice med 5 stjerner :-) Tak. Det har været en fornøjelse

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne takke Krusborg og ikke…

Jeg vil gerne takke Krusborg og ikke mindst Morten for mit MC kørekort. Meget kompetent og rolig kørelære, der er god til at lære fra sig! Jeg har virkelig fået noget god ballast i “rygsækken”, for at kunne køre sikkert og ansvarligt på vejene.
Hele holdet der gik op til køreprøven, bestod.
Tak for denne gang, vi ses på vejene 💪🏻

25 augusti 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Kør pænt :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Køreskole i verdensklasse ...

Som forælder til to drenge der har erhvervet deres kørekort hos Krusborgs Køreskole kan jeg kun tilslutte mig koret af den rosende og positive omtale som køreskolen får. Under begge forløb har jeg altid oplevet at alle aftaler overholdes til punkt og prikke, samt at mine drenge altid er blevet mødt af en kompetent og velforberedt kørelærer. Det der glæder mig mest af alt er dog, at eleverne lærer at køre ordentligt, hensynsfuldt og sikkert i trafikken. Det giver mig selv en stor tryghed at vide, at de er godt og ordentligt oplært - så behøver jeg ikke at bekymre mig, når de sætter sig bag rattet. Køreskolen kan på det varmeste anbefales.

18 augusti 2022

Svar från Nordstjernens Køreskole

Tak for de pæne ord. Godt at høre vi er med til at fjerne en af de mange forældre bekymringer når de unge mennesker skal ud i trafikken.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.