uppskörtad av Kroons
fick ett fast pris på ett kamremsbyte på vår Mc Louis husbil på 8000 kr. jag frågade speciellt om inte vattenpumpen skulle bytas, men den byter vi bara om den läcker, fick jag till svar, blev senare uppringd av verkstaden som sa att den var rostig, och måste bytas annars så garanterade verkstaden inte jobbet. räkningen blev på 13000 kr istället för 8000 det är en stor skillnad det. jag valde Kroons för att dom gav det lägsta priset, som istället blev det högsta. jag ringde runt till flera firmor om pris på kamremsbyte och fick av alla samma svar ang, vattenpumpen, den byter vi bara om den läcker. verkstäderna jag ringde till var Forsbergs, Kurts, och autohallen som är importör och generalagent för märket, vi byter bara om den läcker blev svaret av alla, jag har mekat en hel del själv när jag var ybgre och har även bytt flera vattenpumpar på personbilar, men aldrig av en anledning av att den skulle ha varit rostig. det var ett nytt begrepp för mig Ps: bilen har gått 6000 mil, och enl. serviceboken är pumpen bytt en gång tidigare vid 4.350 mil.