Nog steeds vooraf prima communicatie, nog steeds prima live tracking, alleen bij de laatste levering kwam de KrisKras bezorger, hij belde aan, hing het tasje aan de deurklink en stapte weer in zijn au... Se mer
Det här tycker kunderna
Was eerlijk gezegd een beetje huiverig voor de bezorging, gezien de slechte recensies. Maar ik ben positief verrast! Ik kon alles 'in de gaten houden' wat betreft track&trace, het pakketje was mooi op... Se mer
Företaget har svarat
Was niet thuis op het moment van bezorging. Bezorger was inventief en heeft keurig berichtje achtergelaten waar hij/zij het pakketje veilig had neergelegd. Bij thuiskomst pakket dus snel gevonden.
Goed op de hoogte gebracht met de updates levertijd wel redelijk kort op de levering zelf zat 2 uur tussen dus was even racen naar huis😃 maar nogmaals top en persoonlijk
Företagsinformation
Om Kris-Kras Delivery
Skrivet av företaget
Kris-Kras is een bezorgdienst die voortkomt uit de visie dat een shopervaring niet stopt op het moment dat je iets online bestelt. De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces, waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten.
Met professionaliteit en exclusieve servicegerichtheid tillen we onze bezorgservice naar een hoger niveau. Het is onze missie om een blijvende indruk te maken en de verwachtingen van klanten te overtreffen. Onze premium delivery service is een verlengstuk van de merken waarvoor we bezorgen. Zo dragen we bij aan een goed imago.
Kontaktuppgifter
Ellen Pankhurststraat, 21, 5032 MD, Tilburg, Nederländerna
- 020 341 2623
- klantenservice@kris-kras.eu
- kris-kras.eu
Ik heb gisteren afgesproken voor mijn…
Ik heb gisteren afgesproken voor mijn pakketje, heb ik de hele dag, op mijn vrije dag dus voor niks thuis gezeten. Wordt hier een beetje moe van!!! Kom je afspraken na en anders niet afspreken. Probeer contact te zoeken maar dat werk ook al niet. Dus dan maar zo. Jammer!

Svar från Kris-Kras Delivery
M’n pakket zou bezorgd moeten zijn?!
M’n pakket zou bezorgd moeten zijn. Ik was beneden, geen bel gehoord of bezorger gezien. Buren al gevraagd of zij het pakket hebben, maar nee. Al gebeld, maar niemand beschikbaar. Via Facebook en Instagram ook geen reactie. Heel bijzonder!

Svar från Kris-Kras Delivery
Belt niet aan, pakketje niet ontvangen
Twee keer met deze bezorgservice te maken gehad via cotton club. En twee keer is mijn pakketje niet bezorgd terwijl ik wel thuis was en mijn bel niet hoorde gaan. Er zal vast een reden zijn maar komt lui over.

Overzichtelijke service
Overzichtelijke service. Komen op tijd en ziet meteen als het vertraagd is.
Wat een slechte service zeg
Wat een slechte service zeg. De chauffeur kan geen 1,5 minuut wachten tot ik beneden was om de deur te openen. Direct gebeld maar de chauffeur kon niet meer terugrijden. Waardeloos bedrijf.

Snelle en fijne levering
Snelle levering en fijn dat je locatie van koerier kan volgen.
2 keer gehad dat ze melding geven v…
2 keer gehad dat ze melding geven v niet thuis terwijl wel thuis ware

Snelle leveringen
Snelle en vriendelijke bezorging

Nette en correcte bezorging
Goed op de hoogte gebracht met de…
Top delivery!!!
Top delivery en heel fijn om de chauffeur live te kunnen volgen tot aan je huis! :)
Snelle en nette levering
Prima en snel bezorgd
Goede bezorging
Ja duidelijk altijd wanneer de bezorgtijd is en wordt altijd netjes geleverd
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.