Kreapausen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling herfra. bestillinger laves lynhurtigt og er god kvalitet som altid, jeg har købte 12 af de fineste hagesmække med matchende suttesnore. Kommer man i butikken møder man Mathilde, s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu modtaget 4 ordrer fra Krea Pausen og det skuffer aldrig. Vi har bl.a. købt korte og lange hagesmække, suttesnore og pixihuer som alle er fantastiske og bruges dagligt ❤️ Både de faste vare... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Så fin og overskuelig hjemmeside at købe fra. Jeg fandt den fineste varmepude med blomsterprint, hvilket jo gør den lidt mere speciel. Jeg modtog den med posten efter nogle dage og den er så fin. M... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Modtaget De fineste ting, jeg vil elske at give til mit barnebarn. Sikker og hurtig levering.

Företagsinformation

1. Barnbutik
  2. också i
  3. Konsthantverk
  4. Leksaksbutik
  5. Secondhandbutik
  6. Symaskinsföretag

Skrivet av företaget

Kreapausen.dk er en webshop med tilhørende butik. Jeg elsker hjemmelavet produkter til børn og babyer samt produkter, som kan bruges til barselsgaver, værtindegaver eller forkælelse til sig selv. Jeg tager også gerne i mod bestillinger. Jeg laver produkter som savlesmække, suttesnore, pixihuer, varmepuder og meget mere. Derudover har jeg tilføjet secondhand legetøj og bøger til både webshoppen og butikken

Kontaktuppgifter

Utmärkt

48 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Øjepude fra kreapausen. ❤️

Jeg har modtaget en øjnepude fra Kreapausen i fødselsdagsgave. Hold op den er fantastisk.
Den er blød mod huden, hvilket er virkeligt behageligt. Og selv om, den kan varmes på hvedekernerne er den kølige effekt vidunderlig.
Duften af lavendel kan virke overvældende, men når man først lige ligger med øjenmasken på, er det hele oplevelse værd.
Jeg bruger min, når jeg ligger i mit infrarøde varmetæpper. Der ligger jeg tit pga smerter. Nu er det muligt at slappe mere af og meditere, på trods af smerterne. Oplevelsen i tæppet bliver derfor mere effektivt. Tak Mathilde for at give mig den oplevelse. ❤️

24 februari 2025
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin hjemmeside, fint udvalgt og hurtig levering

Jeg modtog den med posten efter nogle dage og den er så fin.
Man kan godt se, at den er hjemme syet, men det synes jeg faktisk bare har sin charme 💜
Jeg har ikke testet varmepuden endnu, og derfor kun 4 stjerner ind til videre - meeen mon ikke det godt kunne blive til 5 😄

24 februari 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.