Krbove sklo na mieru Omdömen 17

4,4

Företagsinformation

1. Glasbutik

Skrivet av företaget

O spoločnosti Krbove sklo na mieru Krbove-sklo.eu na je špecializovaný internetový obchod zameraný na vysoko kvalitné sklá do krbov a kachlí, vyrábané presne podľa požadovaných rozmerov. Naším cieľom je ponúknuť zákazníkom jednoduché, rýchle a spoľahlivé riešenie pre výmenu krbových skiel – individuálne vyrobených podľa zadaných parametrov. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti žiaruvzdorných skiel (od roku 2009) dodávame presne narezané sklá, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a bezpečnosti. Pracujeme s vysoko kvalitným nemeckým sklom ROBAX, ktoré je známe svojou mimoriadnou odolnosťou voči vysokým teplotám a dlhou životnosťou. Naše produkty sa vyznačujú vynikajúcim spracovaním a spoľahlivosťou. Klademe pritom veľký dôraz na starostlivý výber materiálov aj precíznu výrobu. Náš online konfigurátor vám umožní objednať si krbové sklo na mieru pohodlne a jednoducho, a to v niekoľkých krokoch. Či už potrebujete obdĺžnikový, okrúhly tvar alebo sklo s individuálnymi výrezmi, vyrobíme ho presne podľa vašich požiadaviek. Okrem kvality produktov je pre nás kľúčový aj zákaznícky servis. Sprevádzame vás od výberu až po doručenie a sme vám kedykoľvek k dispozícii pre vaše otázky. Rýchle dodacie lehoty, transparentné procesy a bezpečné balenie sú pre nás samozrejmosťou. Množstvo spokojných zákazníkov na Slovensku už dôveruje našim riešeniam. Naším cieľom je ponúknuť vám nielen produkt, ale dlhodobo spoľahlivé riešenie pre váš krb.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Nebol žiaden problém

Nebol žiaden problém

2 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov 😊 Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Velká spokojnosť...rýchlo..

Velká spokojnosť...rýchlo... kvalitné... ďakujem

11 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Dobrý deň, ďakujeme za krásnu recenziu! Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s rýchlosťou aj kvalitou. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

rýchle a kvalitné vybavenie objednávky

rýchle vybavenie objednávky, dostatočná komunikácia. Mal som obavy či zásielka dorazí nerozbitá, ale bola zabalená tak dôkladne, že k tomu v podstate nemohlo dôjsť ani pri nešetrnej manipulácii.

10 september 2025

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchlosť vybavenia, komunikáciu aj dôkladné balenie. Robíme maximum pre to, aby zásielky dorazili vždy bezpečne.

výborná komunikácia

výborná komunikácia, rýchla dodávka

10 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojná s komunikáciou aj rýchlosťou dodania.

Kvalitne krbove sklo

Sklo prislo pekne zabalene a uplne v poriadku. Na vyber rozne hrubky a moznosti. Sluzi dodnes ako ma.

10 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že krbové sklo dorazilo v poriadku, bolo kvalitne zabalené a slúži Vám bez problémov.

Sme radi aj za Vaše ocenenie možností výberu hrúbky a veríme, že Vám bude sklo slúžiť čo najdlhšie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Všetko prebehlo v poriadku celý nákup a…

Všetko prebehlo v poriadku celý nákup a zo sklom som zatiaľ spokojný
Uvidíme ako dlho vydrží.

7 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že celý nákup prebehol v poriadku a že ste so sklom spokojný.

Veríme, že Vám bude slúžiť čo najdlhšie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fire glass was made very good and was…

Fire glass was made very good and was delivered in safety case. Instalation was without problems and assigned dimensions was very accuracy.

12 februari 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Thank you for your feedback! We are very happy to hear that the fire glass was made accurately, delivered safely, and that the installation went without any problems. We appreciate your trust and wish you many years of satisfaction with the product.

Spoľahlivosť

Kvalita, rýchlosť dodania

9 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste spokojný s kvalitou a rýchlosťou dodania.

Kvalitné krbové sklo

Kvalitné krbové sklo, vydržalo bez problémov.

3 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Teší nás, že krbové sklo vydržalo bez problémov a ste s ním spokojný.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Predovšetkým mali by byť klasické miery…

Predovšetkým mali by byť klasické miery nie v milimetroch. Čiže moje sklo sa použiť nedalo na účely ktoré malo.

7 november 2025

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že sklo nevyhovovalo Vašim požiadavkám. Radi by sme upozornili, že pri našich produktoch je uvedené, že rozmery sa zadávajú v milimetroch, pretože sa snažíme rezať s presnosťou na 1 mm. Mrzí nás, že ste túto informáciu prehliadli alebo nebola dostatočne zreteľná. Sme radi za každý podnet, aby sme mohli naše služby zlepšovať.

Dodanie rýchle

Dodanie rýchle
Rozmer presne odrezany
Kvalitné odvedená práca
Ďakujem

1 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že dodanie bolo rýchle, rozmer presne odrezaný a kvalita práce uspokojivá.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dve sezóny a je v poriadku

Dve sezóny a je v poriadku. Asi toľko.

2 april 2026

Svar från Krbove sklo na mieru

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že sklo po dvoch sezónach stále plní svoju funkciu a ste spokojný.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.