Jeg tog kørekort hos Gitte, og jeg kan bare kun sige at hun er en rigtig dygtig og lærerig kørelærer. hun hjælper dig når du er i svære situationer, og fordi hun er så lærerig, og en dygtig kørelærer... Se mer
Det här tycker kunderna
jeg kan klart anbefale kort og godt køreskole i hillerød! gitte er den skønneste kørelære man ku ønske sig!! super hyggeligt forløb, samtidig med man lærer alt man skal på en fantastisk og tryg måde!... Se mer
Kort og Godt får 5 stjerner fordi: - Super billig og attraktiv startpark - God beliggenhed - Mindre teorihold - Fleksibel på køretimerne Gitte er en fantastisk kørerlærer, der lærer super go... Se mer
Fantastisk oplevelse hos Kort & Godt Køreskole! Gitte er en helt igennem skøn og imødekommende kørelærer,altid smilende, tålmodig og med en positiv energi, der gør undervisningen både tryg og sj... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Nordsjællands bedste køreskole, med den billigeste lovpakke. Vi kører også, når andre holder fri, derfor ingen fravær. Ingen godtlydende rabatter eller andre skjulte omkostninger. Nemt og godt at komme til, vi bor på Hillerød St. Vi underviser på dansk, engelsk og arabisk. www.kortoggodtkoreskole.dk eller på Telefon: 50 50 50 84
Kontaktuppgifter
Søndre Jernbanevej 32, lokale 119, 3400, Hillerød, Danmark
- gitted@gmail.com
- kortoggodtkoreskole.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god køreskole
Super god køreskole, man føler sig sikker bag rattet når man har sådan en god, sød og erfaren kørelærer som Gitte. Hun sætter altid eleven først, og er super fleksible med rykning af tidspunkter.
Kan varmt anbefale kort og godt!
Absolut den bedste køreskole!
Absolut den bedste køreskole!
Gitte sætter den enkelte elev i første række og hvis man har brug for at snakke så er hun der med det samme, hun ønsker kun sine elever det bedste!
Har overhovedet ikke været utilfreds med noget som helst i den tid jeg har været der og ville kun anbefale andre om at starte hos hende.
kort og godt køreskole
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med kort og godt Køreskole og min kørelærer, gitte. Undervisningen på køreskolen er professionel, grundig. Gitte er tålmodig og dygtig til at forklare komplekse trafikregler på en letforståelig måde. Hun er god til at skabte en tryg og motiverende atmosfære, hvilket gjorde, at jeg hurtigt følte mig sikker bag rattet. Jeg kan varmt anbefale kort og godt Køreskole til alle, der ønsker en kompetent og engageret kørelærer.
Har kun godt at sige herfra
Har kun godt at sige herfra!
Gitte er en utrolig empatisk og fantastisk lærer.
Som elev kommer man altid i første række. Hun tager sig tid til og tager sig af hver evig eneste af sine elever. Hun er superdygtig til at lære fra sig!
Man bliver taget rigtig godt imod, og hun er der hvert skridt ad gangen. Hun er en meget tilstedeværende, nærværende og dygtig lærer, og så er hun et enormt godt menneske. Alt i alt en lærer i verdensklasse.
Lynkursus
Jeg meldte mig, i slutningen af marts måned, til et lynkursushold med start 12. maj, efter at have talt med Gitte i telefonen. Jeg modtog efter tilmeldelse en mail med bekræftelse om dato og tidspunkt.
Den 12. maj møder jeg op på det planlagte sted, men ingen andre kommer. Jeg forsøger at komme i kontakt med Gitte, men uden held.
Da hun senere på dagen ringer tilbage, fortæller hun undskyldende at holdet er aflyst, dog uden at jeg har fået besked. Da jeg har taget fri fra arbejde i to uger for at tage dette lynkursus, aftaler vi alligevel at påbegynde dette den 13. maj kl. 11.00.
Den 13. maj kl. 10.13 modtager jeg en sms om, at det alligevel ikke bliver til noget, og at lynkurset aflyses, denne gang grundet et dødsfald i familien.
Så stod jeg der med min to ugers fri, på vej ud af døren!
Dødsfald i familien kan jeg naturligvis have forståelse for kan medføre nogle ændringer, men da langt fra aflysning af et 4 ugers forløb, og når man så i forvejen har brændt nogen så groft af, så synes jeg det mindste man kunne gøre var at ringe!
Efter jeg på sms har nævnt, at jeg vil skrive denne anmeldelse, vender Gitte tilbage med, at hun nu har en løsning. Denne har jeg takket nej til, da jeg ikke ønsker at køre med en kørelærer, jeg ikke synes jeg kan stole på.
1000 TAK
1000 TAK
Havde Gitte som kørelærer til generhver Og jeg bestod min køreprøve for første gang 🙂Gitte er en fantastisk person og professionel kørelærer 🫶🏽
Fantastisk køreskole
Gitte er rigtig sød og det er mega dejligt med fleksible køretimer/køretider, så man kan få det til at hænge sammen med dagligdagen😁
Jeg kan kun skrive godt om
Jeg kan kun skrive godt om, og rose, Kort og Godt køreskole. Det var en yderst behagelig og givende (1stk kørekort) oplevelse jeg havde af undervisningen, køretimerne og servicen plus en yderst rimelig pris.
Jeg kan kun anbefale Kort og Godt køreskole hvis det er effektiv og god betjening du ønsker når du skal tage kørekort.
Fantastisk køreskole
Simpelthen en fantastisk køreskole, med den sødeste kørelære Gitte, der både har et super fleksibelt skema og samtidig et personligt og super hyggeligt forløb. Man går altså aldrig derfra med en dårlig fornemmelse, men tværtimod en enorm ro og tro på sig selv. Gitte var igennem hele forløbet vildt opbakkende, også selv når det hele til tider føltes uoverskueligt. Sådan god en oplevelse tvivler jeg stærkt på, at man får andre steder.
Kort og godt køreskole
Det har virklig været en god oplevelse og være på kort og godt køreskole da vores søde lære Gitte altid har været sød og forstående og virklig gjordt et godt stykke arbejde for at vi både kom igennem som gode føre men os for så lidt penge som mugligt da hun godt ved at su pengene og den lille opsparing man normalt har som 17 årig ik er det helt store så hvis i vil have en køreskole hvor i næsten er sikret og bestå teori og køre prøve på første forsøg med en sød og god køre lære synes jeg helt sikkert i skal vælge kort og godt køreskole😁
En varm anbefaling af Kort & godt Køreskole
Det er ikke helt nemt at tage kørekort som 44-årig, med job på 3-holdsskift og et lettere kaotisk privatliv - men med Gittes hjælp lykkedes det til sidst. Gitte har været super fleksibel med køretider, teori og sene aflysninger når livet kom i vejen, og med stor forståelse for at jeg ikke lærer ligeså hurtigt som de 17- 18 årige. Hun har været helt utrolig tålmodig og opmuntrende når jeg var tæt på at give op. Jeg er ikke sikker på jeg var nået i mål med kørekortet hvis ikke det var for Gitte.
Det bedste sted at tage kørekort
Vi er to tvillinger som har haft Gitte som kørelærer på samme tid, og vi begge kan klart anbefale Gitte som Kørelære. Gitte har været en skøn kørelærer og køretimerne har altid været hyggelige, og det har været rart at være elev hos Gitte.
Gitte er en virkelig god kørelærer, hun griber ind his det er nødvendigt og forklare altid hvorfor.
Og hvis vi nogensinde har været i tvivl om noget, så har Gitte altid været klar med et svar på spørgsmålene og hun vil altid forklare en ekstra gang, hvis man ikke lige forstod det første gang. En af os har haft oplevelser hvor det har endt med, en af os har grædt fordi der skete en situation som ikke var så rar, hvor Gitte altid har sørget for vi var okay og ikke gav os lov til at gå før hun have set en smile og altid trøstet en.
Vi anbefaler klart Gitte som kørerlærer.
Vi anbefaler også helt klart køreskolen.
En sikker vej til at bestå teori - og køreprøven
Kort og godt køreskole var en god oplevelse.
Min kørelærer Gitte var sød, betænksom og altid til rådighed. Hun vejledte mig sikkert igennem til at bestå begge prøver første gang. Hos Gitte handler det om at få ro på og det var godt mig. Jeg kan klart anbefale kort og godt køreskole.
Kort og Godt Køreskole er et fremragende valg
Min datter havde virkelig en positiv oplevelse hos Gitte. Kørelæren professionalisme og personlige tilgang gjorde hele kørekortsprocessen mere tryg og engagerende. Det, der virkelig skiller denne køreskole ud, er deres gennemsigtighed i prisen. Vi satte pris på, at der ikke var skjulte gebyrer ved kørsel uden for skoletiden. Det gjorde hele forløbet mere forudsigeligt og tillidsvækkende. Endnu bedre, vores datter bestod begge prøver ved første forsøg, hvilket vidner om kvaliteten af undervisningen. Hvis du søger en køreskole, der kombinerer gennemsigtighed, professionel undervisning og personlig støtte, så er Kort og Godt Køreskole et fremragende valg.
Mega god køreskole!
Mega god køreskole! Jeg bestod i første hug, og Gitte gjorde det nemt at komme til køretimer, som passede skemaet!
Vil klart anbefale Kort og Godt Køreskole!
Super Køreskole!
Super Køreskole!
Min oplevelse på køreskolen har været vidunderlig. Et fleksibelt skema gør det nemt at finde det perfekte tidspunkt at komme ud på banen. Selvom det er svært at bestå giver Gitte én en god chance for at få dig igennem. Og rigtig søde lærere.
Uvurderlig
Jeg har haft fornøjelsen af at have Gitte som min kørelærer, både i teori og praksis. Hendes undervisning er både grundig og engagerende, hvilket resulterede i, at jeg bestod min teoriprøve med 0 fejl. Gitte formår at skabe et læringsmiljø, hvor man føler sig tryg og godt forberedt til både teori- og køreprøven.
Hendes pædagogiske tilgang og evne til at formidle trafikregler på en forståelig måde har været uvurderlig. Jeg kan varmt anbefale Gitte og kort og godt køreskole til alle, der ønsker en solid og kompetent køreuddannelse.
Har taget mit kørekort hos Kort og…
Har taget mit kørekort hos Kort og Godt. Havde Gitte i teori og kørsel, og det har været rigtig godt. Hun er sød forklarende og rolig i bilen og slipper ikke en i teori før man har forstået det hele. Bestod begge mine prøver i første hug. Kan varmt anbefale skolen
Jeg generhvervelsen hos Gitte på kort…
Jeg generhvervelsen hos Gitte på kort og godt. Fra jeg begyndte til jeg havde kørekortet igen, gik der 15 dage. Der er styr på det og hun er for sej. Meget sød person med lidenskab for sin skole
Bedste køreskole
Bedste køreskole. På få uger, fik jeg mit kørerkort. Min kørerlærer var fantastisk, masser teori og ekstra forklaring hvis man ikke forstod der første gang. Kører timerne er der meget opmærksomhed på eleven og man er aldrig overladt til sig selv. Denne køreskole er genial og har styr på sine ting. 4 uger fra start til slut og alt bestået i første Hug. Tak til Gitte som var min kørelærer!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.