Kæmpe anbefaling at tag kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby! Undervisningen har været nem og overskuelig, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Min kørelærerJoos har været virkelig d... Se mer
Företaget har svarat
Kæmpe fornøjelse hos køreskoleklubben! Klar anbefaling herfra, man føler sig altid velkommen og super søde mennesker. Ikke nok med det har de virkelig også styr på deres ting!💪🏻💪🏻💪🏻 Bedste... Se mer
Företaget har svarat
Jeg tog kørekort ved Køreskoleklubben i Aarhus N og var heldig til at få Christian Seiding som min kørelærer. Det var en fantastik oplevelse med kage og hygge til teori. Det varede lige under 2 månede... Se mer
Företaget har svarat
Hvis jeg kunne give min kørelærer, Ibrahim, 10 stjerner, så havde han fået 11 stjerner!!! Han er utrolig opmærksom både til teori og til køretimerne. I teorilokalet er der både en seriøs og professi... Se mer
Företaget har svarat
Byens bedste køreskole i Århus, Risskov, Viby og Randers Hos vores køreskole er målet enkelt: Alle elever skal gå herfra med både et kørekort og et smil på læben. Vi sender ikke nogen videre, før de føler sig trygge, klar og tilfredse med deres forløb. Vi tilbyder personlig og individuel undervisning, hvor undervisningen tilpasses dine behov. Uanset om du tager kørekort for første gang eller vælger et lynkursus, er du i trygge hænder hos en erfaren køreskole. Med små hold og grundig teoriundervisning sikrer vi høj kvalitet og god forståelse - både i teorilokalet og på vejen. Hos os får du reel værdi for pengene og et professionelt kørekortforløb fra start til slut. Vi tilbyder lynkursus og kørekortforløb 12 måneder om året. Hvor mange køreskoler kun kører intensive forløb om sommeren, har vi specialiseret os i hurtige og effektive kørekortforløb året rundt. Det giver os stor erfaring i at planlægge og gennemføre et trygt og effektivt lynkursus. Du kan tage dit kørekort hos os i vores afdelinger i Århus, Risskov, Viby og Randers – uanset om du søger en køreskole i Randers eller en køreskole i Århus-området, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi glæder os til at undervise dig 💛
Nordborggade 41, 8000, Århus, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har haft fornøjelsen af at tage et lynkursus hos Køreskole Klubben, og det har været et utrolig givende og intensivt forløb. Det har været en kæmpe fordel at have teori og køretimer så tæt på hinanden, så det hele har været frisk i hukommelsen op til både teoriprøven og køreprøven.
Underviserne har undervejs formået at gøre det både sjovt, lærerigt og trygt.
Jeg har haft Mikkel som kørelærer, og jeg var virkelig nervøs i starten. Men med den ro og tryghed, Mikkel gav mig, blev jeg stille og roligt mere sikker i min kørsel. Han er sød, sjov og utrolig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår dem.
Jeg kan varmt anbefale Mikkel og Køreskole Klubben til andre, der skal i gang med deres kørekort. 🚗
Det er en tid, jeg aldrig vil glemme. Jeg havde ærligt talt aldrig troet, at jeg skulle komme til at køre rundt ude i trafikken, grundet min nervøsitet – men nu står jeg her og har klaret det! ❤️
Tusind tak for et fantastisk forløb! 🙏

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Super fedt og hurtigt forløb!
Jeg startede mit forløb hos Kørekort Klubben den 3. august 2026, og allerede den 8. september havde jeg mit kørekort i hånden. Jeg synes virkelig, at hele forløbet har været godt planlagt og effektivt, hvor de også tog højde for ens eget skema. Jeg gik selv i gymnasie imens jeg tog det
Klubben har været rigtig gode til at undervise både i teori og i selve kørslen, hvilket også gjorde, at jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Teoriundervisningen var samtidig gjort underholdende og nem at følge med i, så det ikke bare føltes som noget, man skulle igennem.
Kørelærerne har også været virkelig fantastiske. De var gode til at gøre køretimerne både sjove og lærerige, samtidig med at man hele tiden fik gode råd og feedback, så man kunne blive bedre fra gang til gang.
Alt i alt har jeg været rigtig glad for mit forløb hos Kørekort Klubben og kan klart anbefale dem til andre, der skal tage kørekort. Især hvis man gerne vil have et hurtigt og godt forløb

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Tog mit kørekort hos Christian Seiding. Kan klart anbefales!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Køreskoleklubben i Skejby. Haft Joos og Thomas E (min kørelærer) til teoriundervisning og bestod teoriprøven ved 1. forsøg. Det samme gjorde sig gældende ved køreprøven i dag. Tak for alt.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg var så heldig at få Christian Seiding som kørelærer, og han overgik mine forventninger gennem hele forløbet. Især hans fleksibilitet og gode kommunikation gjorde en stor forskel for mig. Da jeg fortalte, at jeg arbejder fuldtid, tilbød han hurtigt kørelektioner kl. 06.30 om morgenen. Det passede mig perfekt og siger meget om hans engagement.
Christian har en ligefrem og konkret undervisningsstil med klar kommunikation og ærlig feedback. Han spottede hurtigt mine styrker og svagheder og gav mig praktiske råd, som jeg kunne bruge med det samme. Han er fantastisk til at sikre, at man får alt det, man har brug for, og gerne lidt mere til, uden at overvælde én med unødvendige detaljer.
Jeg følte mig og grundigt forberedt og i trygge hænder hele vejen igennem. Og så har han ovenikøbet ualmindeligt god musiksmag! 😉
Christian Seiding får min varmeste anbefaling.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Så fik jeg endelig kortet. Med teori hos Joohs og køretimer med Christian Seiding klarede jeg både teori og praksis i første hug. Jeg tog kørekortet i en alder af 34, og med et synshandicap på 50%, så jeg er virkelig godt tilfreds med den undervisning og træning jeg har modtaget hos Køreskoleklubben.
Det kan faktisk ikke blive meget bedre.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Super køreskole! Jeg var tilknyttet afdelingen i Aarhus – Åbyhøj, hvor jeg havde Ibrahim til både teori og køretimer. Han er super flink, imødekommende, sjov og rigtig god til at forklare tingene, men kan samtidig være seriøs, når det er nødvendigt.
Jeg havde tidligere påbegyndt mit kørekort et andet sted under corona, men det faldte desværre igennem på grund af forsinkelser (Færdselsstyrelsen). Derfor meldte jeg mig i stedet til Køreskoleklubben, og det har virkelig været en helt anden kaliber – på den gode måde!
Teoriundervisningen foregår på storskærm, hvor Ibrahim gennemgår og forklarer stoffet, frem for at man bare sidder alene ved en computer og tager prøver. Personligt synes jeg, det fungerer meget bedre, fordi man kan stille spørgsmål med det samme, hvis der er noget, man er i tvivl om eller ikke helt forstår. Det er efter min mening langt bedre end en undervisningsform, hvor læreren skal gå rundt mellem 18 elever og hjælpe en ad gangen.
Vi sad i biografstole, og der var både kage, kaffe og kakao til fri afbenyttelse, hvilket bestemt heller ikke gjorde undervisningen dårligere.
Køretimerne foregår super roligt og i et tempo, der passer til ens niveau. Der bliver ikke set skævt til en, hvis man laver en fejl eller kører forkert. I stedet snakker man om det bagefter og finder ud af, hvad man skal være mere opmærksom på næste gang. Det giver en rigtig tryg måde at lære på.
Alt i alt har jeg været virkelig glad for mit forløb hos Køreskoleklubben og kan klart anbefale dem – især Ibrahim, hvis man får muligheden for at have ham.
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ – klart anbefalet herfra!

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Ibrahim mødte altid en med godt humør og var virkelig god til at hjælpe, især mig, som ikke altid havde helt styr på det hele. Han var god til at forklare tingene og sørgede for, at man følte sig tryg. Han kom altid med kage til teoritimerne, hvilket gjorde timerne lidt hyggeligere. De tre timer, hvor vi normalt bare skal sidde og lytte, kan godt føles lange, men Ibrahim var virkelig god til at gøre timerne interessante, så tiden gik hurtigt.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Mega god oplevelse med både teori- og køreundervisning. Christian M er en genial teoriunderviser, som har styr på tingene og altid sørger for god stemning med kaffe og kage. Jeg havde Kenneth som kørelærer og han er bare en helt igennem dejlig mand, som både leverer god læring men også sjove historier og musik.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Virkelig god køreskole! Teoritimerne er hyggelige, med kage og interaktive timer, samt løbende prøver. Timerne tages i et tempo, hvor alle kan følge med. Alle elever bliver set i øjenhøjde og teorilærer tager gerne samme spørgsmål igen og igen.
Jeg havde Kenneth som kørelærer - han kan klart anbefales, hvis du er klar på hygge, grin og lærerige turer. Jeg følte mig helt tilpas i hans selskab - og du kan endda få lov at komme med musikønsker.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Har haft en virkelig god oplevelse ved at tage lynkursus her ved klubben, teoritimerne har været fyldt med god læring og dejlig strukturering. Jeg kørte med Christian H det har jeg haft en god oplevelse med han er rigtig flink og god til at lære fra sig og få en til at forstå hvordan det hele fungerer. Kan godt anbefales at tage kørekort her 😁

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Det var mega godt. De er super venlige og mega forstående. Man for en masse hjælp igennem hele forløbet. Både teori lærer Christian Marcussen og kørelærer Christian Holck.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Vil jeg anbefale Klubben? Ja, det vil jeg hjertens gerne. Hyggelige teoritimer med frisk kage hver gang. Det var en fornøjelse at køre med Kim, der har en ro der smitter og gør det nemt at lære. Klar anbefaling herfra.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Skøn kørelærer der er engageret. Teoritimerne ligger godt og det er hurtigt overstået. Behageligt sted og lækker kage til alle teoritimer.
Stor anbefaling

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Virkelig god oplevelse. Teori gangene har ikke været hårde at komme igennem selvom det er intensivt. De har styr på det hele, så jeg blev ikke forvirret omkring noget i forløbet. Jeg havde Kenneth som kørelære, og ham har jeg været glad for- han er i godt humør og en helt igennem dejlig mand.

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Super god køreskole, mega god og overskuelig teori med flinke og sjove lærer. Min kørelærer var Christian holck og han kan 100% anbefales:) super behaglig og flink fyr, som gør køretimerne super behaglige og sjove!🙃🙌

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg havde en fantastisk god oplevelse til teori, der var god stemning, masser af læring, og gode vibes sammen med Christian.
Så havde jeg Christian Holck som kørelærer og det var også super fedt, han er en åben person som er nem at snakke med, og hyggelig stemning og selvfølgelig rigtig god læring.🙌🔥🔥

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Jeg havde en virkelig god køre lærer iser han hedder Christian holck vanvitig dygtig og sjov og rar at snakke med mens man kører udover det var han virkelig god til at instruere mig. Min teori underviser var har også været virkelig god til at undervise os i alt hvad vi skal vide.
+ der er kage vær gang og pizza sidste gang
kan klart anbefale køreskoleklubben

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Det har været et Mega godt og meget læringsfuld forløb hvor jeg føler vi er kommet igennem det hele. Mega god kørelærer Christian Holck som har lært mig alt i trafikken når vi har været ude og køre. God til at gøre så man føler sig tryg og Mega fed energi og snakkesalig. Alt i alt Mega godt forløb tak🤩

Svar från køreskoleklubben - Kørekort Århus & Randers
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.