Aous er en skøn kørelærer. Han giver en super god undervisning, hvor der er mulighed for at stille alle de spørgsmål man skulle sidde inde med. Lokalet man modtog teoriundervisning i havde en god... Se mer
Det här tycker kunderna
Dejligt sted der gjorde det sjovt og nemt at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg. Der var genialt med de gratis lektioner som fulgte med, da min ven og jeg startede sammen. Kæmpe anbefaling... Se mer
Super god køreskole, masser af god vejledning og råd under timerne. Man kommer ud at køre de mest relevante områder. Alt i alt meget tilfredsstillende
Mange af mine venner har haft dårlig oplevelser med hver især af deres kørelærer, men i køreskole i Brønshøj er det det helt modsatte. Aous sørger for at du kommer igennem dit forløb lige i dit tempo,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.
Kontaktuppgifter
Frederikssundsvej 179, St. th, 2700, Brønshøj, Danmark
- 28292040
- kontakt@koreskoleibronshoj.dk
- koreskoleibronshoj.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Verdens bedste køreskole
Verdens bedste køreskole. Forklare og underviser i det hele og er meget flexible ift til tider😊ny lokale og moderne nemme biler at køre i og bestå i til prøverne😊
Aous er en kørerlærer der har styr på…
Aous er en kørerlærer der har styr på tingene. Den præcise rute jeg kørte til kørerprøven havde jeg øvet flere gange med Aous og jeg bestod i første omgang.
Aous er en fantastisk kørelærer!
Aous er en fantastisk kørelærer!! Han er super opmærksom og vil altid elevers bedste. Han er grundig og går op i sin teknik og det smitter virkelig af. Jeg har været hos andre køreskoler, men den her køreskole er helt klart den bedste jeg har været hos til dato. Kæmpe stor anbefaling herfra!!
Rigtig god køreskole og Aous er…
Rigtig god køreskole og Aous er superhurtig til at finde køretimer til en! Jeg kan anbefale Køreskolen i Brønshøj.
rigtig godt forløb
rigtig godt forløb ! Aous er en rigtig god kørelærer 💪
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole. Meget venlig lære (Aous), det har god tid til sine elever, og er meget fleksibel i tid. Kan kun anbefale.
Kh en glad førstegangbestået
Rigtig godt forløb med både teori og…
Rigtig godt forløb med både teori og køretimer. Gode og moderne biler. Alt i alt god kørelærer. Kan klart anbefales.
Aous er en rigtig god kørelærer
Aous er en rigtig god kørelærer, opmærksom på sin elevs styrker og det man har brug for at fokusere mere på. God fleksibilitet i forhold til teorilektionerne, som var et kæmpe plus for mig. Og god stemning i bilen til køretimerne 😊
I det hele taget et rigtig godt forløb, altid med et bredt udvalg af drikkevarer at slukke tørsten med på køreskolen.
Aous er en fremragende kørelærer
Aous er en fremragende kørelærer. Han er empatisk, dygtig og fleksibel. Kun ros herfra. Forløbet gik i mit eget tempo, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Jeg bestod også i første forsøg!
Rigtig god oplevelse!
Aous er god til at forklare tingene
Hvis i vil have den sjoveste og bedste…
Hvis i vil have den sjoveste og bedste kørelærer i Danmark er i kommet til det rette sted - Aous er både en mega god bilist og en vanvittig historiefortæller
Kan kun sige gode ting om Aous
Kan varmt anbefales hvis du overvejer at tage kørekort
Danmarks bedste køreskole
Danmarks bedste køreskole. Jeg valgte all inclusive pakken hvor jeg betalte alle omkostningerne på en gang, hvilket var fedt at vide hvor meget man skulle betale i alt fra starten. Jeg henviste en ven hvilket gjorde at jeg fik 2 gratis lektioner. Derudover bestod jeg begge prøver i første huk. Kørerlæren er god til at gøre hele forløbet personligt og han får altid en til at grine med hans mange gode historier. Det er et meget fleksibelt forløb hvor man kan planlægge det hele.
Alt i alt en rigtig god køreskole.
Aous er den bedste og sjoveste…
Aous er den bedste og sjoveste kørelærer nogensinde. Han justere sin undervisning personligt afhængigt af eleven og lytter altid til det man siger grundigt. Anbefaler stærkt at begynde hos ham.
Super køreskole
Jeg tog kørekort her! Super god oplevelse med det hele. Aous går op i en god relation hvilket gør at man føler sig meget tryk. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i 1. Forsøg, så undervisningen er i top. Der er også gratis sodavand, slushice til undervisning. Klar anbefaling herfra💪🏻
Kørekort i første forsøg, efter 1 års pause
Havde kæmpet længe med at få kørekortet og var gået helt i stå. Blev så anbefalet Køreskolen i Brønshøj, som var det bedste valg. Der gik få uger fra da jeg blev meldt ind, til jeg kom i mål med mit kørekort, og så i første forsøg. Min kørelærer var super sød, tålmodig og virkelig erfaren. Kan kun anbefale denne køreskole til alle!
Mega fed service
Mega fed service, forløbet blev aftalt på forhånd så man ikke var i tvivl, hvad man skulle igennem. Tiderne var meget fleksible og altid et smil fra kørelæreren. Jeg var meget Nervøs da jeg skulle starte, fordi min søster havde haft en dårlig oplevelse med en anden køreskole, men den nervøsitet røg hurtig væk, da man var inde for trygge rammer.
Anbefaler Aous som kørelærer 100%!
Anbefaler Aous som kørelærer! Var selv virkeligen nervøs indfør at køre og det hjælpte meget med en sådan tålmodig, rolig og støttende lærer. Åbenbart at han er riktigt investeret i at eleverne ska lære så hurtigt som muligt og bestå køreprøve. Tak!!
P.s. Er svensk og det var inge problemer med sprog :))
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Bedste køreskole i København med den bedste kørelærer Aous. Han er tålmodig og bruger gerne ekstra tid på at gentage tingene til perfektion. Han sørger også for at det hele passer ens eget skema og alt i alt en god oplevelse hele forløbet igennem. Klar 5 ud af 5 vurdering ⭐️
Legenden Aouse
Legenden Aouse, får dig til at bestå på første forsøg. Lille køreskole med fokus på dig.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.