Dåligt service och snåla med mat
Jag varit med min make och son i 9 år flera gånger ibland maten varit gott och ibland inte så gott ,kanske är olycka kock som jobbar där , sista gånger (en månad sedan ungefär) vi varit där och köpte tre vuxen rätt (kyckling tikka sizzler) , ändå vi fick bara två såser och på en mindre kyckling och en portion ris som räker inte till alla , när vi sagt att vi vill ha mera ris och fråga varför vi fick mindre kyckling på en , kvinna som jobba där sagt , ni kan dela på såsen alla tre eftersom barn kommer inte äta allt och därför mindre kyckling också , vi upprepade att vi köpte tre vuxen rätter och vi vill tre såser och samma portion kyckling också , ( min man gillar att äta lite till därför 3 vuxen rätt ) , hon tittade på hos med attityd och hennes ögonblick varit inte bra alls , efter några minuter kommer hon med lite ris till och en sås som varit helt annarlunda att det andra två som vi fick innan , såsen varit mer vattnig ,till sist när vi ska betalar ,där vi fick betala tre vuxen rätter , men vad vi fick varit inte vad vi betalade , jag är jätte besviken på service och alldrigt mer kommer att äta där och jag rekomenderar inte heller , nu förstår varför inte många äter där på plats kanske är för personalen, är mest att hämtas .