Absolut sämste kundservicen jag upplevt…
Absolut sämste kundservicen jag upplevt 😂
Jag äger själv webbshop så vet vilka lagar och regler som gäller, och man kan lugnt säga köpstaden bröt mot sin beskärda del.
Jag fick glas som var mörkt lilarosa trots att jag köpt ljusrosa glas. Dom refererar till ”små nyansfel” 🤡 och skyller på leverantören. (Man är skyldig att som butiksinnehavare se till att alla bilder stämmer med verkligheten och annars ladda upp egna som gör det eller bli ersättningsskyldig för falsk marknadsföring.)
Deras retursedel fick jag bekosta att skriva ut. Den var föråldrad och kom utan QRkod och jag fick konka runt det tunga paketet fullt av glas i 4 timmar, (bara resvägen blev allt som allt 3,33 min) och uppsöka 6 olika ombud + bibliotek för utskrift för att hitta någon som tog emot deras ofullständiga fraktsedel.
Jag fick lägga ut 117 kr på att bara få paketet tillbakaskickat och trots att företaget är lagmässigt skyldig att återbetala kunden när deras hantering inneburit merkostnad för kunden så betalade de inte tillbaka mellankostnaden. (De ursäktade inte ens situationen utan skickade ett irriterat mail när jag påtalade detta.)
Dom ansåg sig heller inte kunna erbjuda någon typ av kompensation för sina misstag vilket igen är under all kritik.
Nä, FY! Handla inte av dessa skojare. 🤯
Man undrar ju hur deras företag inte gått i konkurs.