Koopjeserver Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wasn't able to download server. Tried to get into contact with the owner Stef Wolters multiple times and every time i tried to explain the function wasn't working, he dismissed me and said to go... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De servers werken en draaien prima, we hebben een 4gb model en spelen erop met tot wel 10 spelers tegelijk met nauwelijks lagg. Zelf voor mensen die niks van servers kennen hebben ze tutorials. Van he... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Doe niet vaak reviews. Maar na een maandje een server draaiende te hebben. Grote complimenten voor de mensen achter dit! Komende van Nitrado, waarbij mn server veel slechter draaiende met gelijkwaardi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 van de slechtste hostserver wat er bestaat en dan vraag je netjes het geld terug [Dit kan helaas niet zoals ook aangegeven staat in onze AVG en je dienst heb je al bijna 2 maanden. Uiteraard kunnen... Se mer

Företagsinformation

1. Webbhotell

Skrivet av företaget

Je eigen super snelle SSD Minecraft 1.19 server direct online! Goedkope Minecraft server hosting kopen voor alle soorten Minecraft servers. Gebruik je favoriete plugins of mods.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zeer slecht problemen worden niet…

zeer slecht problemen worden niet opgelost server is meer dan 40% offline mensen weten niet wat ze doen daar
moet elke dag een ticket aan maken om de server online te krijgen
en dan krijg je nog grote mond ook nog

Koopjesserver vroeg mij net om extra info te geven
Doe ik maar via hier
Per week is de server 23% online
Ik heb ze vaker uitgelecht wat het probleem met de server was gateway timedout word gewoon gereset zonder dat er echt naar het probleem waarom gekeken waarom het gebeurd
Ze willen weten wie ik ben prima
Dit is mijn server id 09998c49 op node 4

Update : server weer offline en geen reacties meer van support ik huur gelukkig allang rgens anders 10000% beter

23 oktober 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trage reacties en niet beloften nakomen

Er was een storing begin Oktober, maar sinds dien is er nog niets gefixt voor mij. Ik heb meerdere keren gevraagt of ze mijn server data wilden mailen, en ook al beloofde ze van wel, hebben ze niets gestuurd. Reacties op support tickets zijn ook traag, terwijl dit de enige goede manier is om ze te bereiken (geen telefoon nr.)

22 oktober 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Reparatie van servers duurt erg lang

Ik heb vorige week een server besteld. Sindsdien kon ik niks opzetten aangezien de verbinding met de server gebroken was. Heb hier een ticket van gemaakt en snel antwoord gekregen. Maar na 4 dagen is er nog steeds niks opgelost. Het is leuk dat ik de gemiste dagen 4x terug zou krijgen, maar dit schiet niet op.

3 oktober 2021

Zeer slechte support

Zeer slechte support. Kunnen niet eens een 2fa uitvinken in sql database. Raad ze zekers niet aan! Voor niemand niet. Moest 8 dagen wachten tot ze een vinkje uit zetten. Slechtste it support ooit voor dedicated servers.

29 september 2021

Goeie server website

Ik vind de server goed omdat er duidelijk te zien is waar alles staat zoals plugins installeren en als ik een vraag heb over iets wat bijvoorbeeld iets wat fout is gegaan reageren ze heel snel

15 september 2021

Waardeloos 'geworden'

De hoster was in het begin een topper met hulp en kundigheid. De afgelopen maanden is hier NIETS van over en krijg je geen antwoorden meer op je vragen. Ze reageren wanneer ze zin hebben en de kundigheid is vertrokken. Jammer, ik stap over naar Apex hosting.

3 september 2021

Koop geen server op Koojeserver.nl

Ik raad koopjeserver.nl af. Ik heb een maand geleden een server gekocht. Vervolgens staat de server niet in de lijst van servers bij Rust. Hierdoor kan niemand de server joinen. Heb een ticket aangemaakt, Ben nu al een maand aan het praten maar ze doen er helemaal niks aan. Ze hebben geen informatie op hun website. De support is matig. En het is gewoon weggegooid geld. Koop hier dus niet je server!

31 juli 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het niet up to date hebben van hun…

Het niet up to date hebben van hun systemen resulteerde in weggegooid geld omdat de laatste 3 dlcs niet beschikbaar zijn.
Zeg dit even van tevoren op je nogal kale informatie loze site.

Ik zou graag mijn geld terugzien, maar van hun kant blijft het stil.

Ik Raad hun niet aan.

6 juli 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb koopjeserver 4 sterren gegeven…

Ik heb koopjeserver 4 sterren gegeven omdat ik vind dat ze voor een vrij lage prijs een goede server bieden met snelle hulp bij vragen en natuurlijk is het fijn dat het allemaal in het nederlands kan. Ik heb de 5e ster niet gegeven omdat het server paneel best onduidelijk kan zijn voor mensen die het voor het eerst gebruiken, en omdat je niet gemakkelijk een rollback van een uur kan doen zoals ik dat bijvoorbeeld bij minecraft realms wel kon doen.

17 juni 2021

Toppie

Snel geregeld. 👍🏻
Snelle servers.👍🏻
Goede prijs. 👍🏻

10 juni 2021

Classe Hulp

Ze reageren erg snel en begrijpen direct er is met de server wanneer er hulp nodig is.

9 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.