Twee weken na mijn mail waarin ik aangeef dat ik m'n bestelling graag wil retourneren omdat deze te klein is èn een opvolgbericht via de site, heb ik nog geen reactie ontvangen. Vandaag weer gemail... Se mer
Don't go near this fraudulent thieving company. I've been waiting 3 weeks for purchase. They ignore emails and ignore requests for refunds They are yet another Chinese company churning out substanda... Se mer
ich habe den BH anprobiert und musste feststellen, dass er weder in Größe noch in Passform geeignet ist. Der BH bietet keinerlei Halt. Meine Brüste werden nicht gestützt, sodass kein Unterschied zwis... Se mer
Koop niet bij Konly!
Zoals anderen al aangeven: je kan je aankoop niet terugsturen. Ondanks meerdere verzoeken krijg ik geen retourgegevens. Daarnaast: beha's zijn te klein, en geven totaal geen support. 40 euro door de drain inderdaad.
Ze zijn zelfs geen 1 ster waard.
Had gewild dat ik deze site eerst had gecheckt. Oplichters zijn het.
Ich habe vor 8 Wochen einen BH…
Ich habe vor 8 Wochen einen BH geliefert bekommen. Er ist zu klein. Eine Rückerstattung, wie die AGBs hergeben ist nicht möglich. Zahllose Emails, sie lassen sich auf nichts ein. Ich kann nur abraten dort zu bestellen
Minder dan 1 ster...oplichters zijn het…
Minder dan 1 ster...oplichters zijn het !!!
Zelfde verhaal als iemand van 13 september
Er ging heel veel mis! Bestelling klopte niet, dat gaf ik via mail twee dagen later aan.Een bh paste en de andere twee waren veel te klein. Er werd eerst dagen niet op gereageerd en nu 15 mails later heb ik nog niets. Er werd gezegd dat retourneren niet mogelijk was terwijl in jullie voorwaarden staat retourneren binnen 14 dagen.40 euro in de put. En de artikelen zijn vodjes.
Voel me opgelicht. Ze verdienen zeker geen ster!
Ich habe einen 3 er Pack BH gekauft…
Ich habe einen 3 er Pack BH gekauft und bekommen.
Das Material kann aber nicht, wie beworben, der Brust den nötigen Halt geben.
Eine Reklamation wird nicht anerkannt.
I
BUYER BEWARE!
BUYER BEWARE!
A company that lacks accountability & responsibility, dubious operating ethics & fails to honour their terms of service & respect for customers.
Undeserving of the one star review!
Avoid
Avoid. Absolutely useless. Poor quality, badly finished garments. No return slip
Wil graag iets retourneren
Wil graag iets retourneren, maar er wordt niet gereageerd op mails.
Slechte service! Retourneren kan niet maar staat wel in de voorwaarden. Je wordt opgelicht!
Voel me opgelicht. Ze verdienen zeker geen ster!
I'm sorry for submitting my previous review as the company I was referring to is Konly I appologise for submitting my previous review as when I typed in Konly another name popped up without my notice
I would not even give them one star, I ordered goods over 6 weeks ago they took payment immediately and all I'm getting is excuses. Goids are in transit, goods are held in customs, I'm waiting to hear back from dispatchers a load of crap. I contacted customs no goods waiting to be cleared. Stay away from this company. I'm now considering legal action to get my payment returned.
still waiting for order after 2 months