Kolibrishop

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

2 varer, 2 fejlagtige leverancer

Jeg købte i år to julegaver i Kolibrishop.dk. En jakke og et ur.
Under bestillingen af jakken, var jakken på billedet blå, men den kunne kun bestilles i sort, hvilket passede fint, da det var sort jeg var ude efter.
Da varerne kom, var jakken blå og uret fyldt med tydelige ridser. Så tydelige at selv en blind ville have kunnet se dem. Uret var forsvarligt pakket ind og kom i en fin æske, men alligevel var det fyldt med ridser.
Deres kundeservice kunne intet stille op, udover at bebrejde oversættelsen af tyske tekster til dansk. Derudover kunne de oplyse, at man sommetider kan man stole på billedet, andre gange på teksten. Dybt utilfredsstillende og uprofessionelt.

20 december 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan klart anbefales!

Jeg bestilte en Nicole short jacket onsdag den 27, varen blev sendt samme dag, og modtog allerede varen onsdag den 3 april, trodt nogle helligdage, så super hurtig levering, og super lækker kvalitet af jakken, er meget tilfreds. Kan ikke sige andet end at man kan være helt rolig ved at handle der, selvom det er i Tyskland. De svare hurtigt på mails, dog på engelsk. Men alt i alt super godt!

5 april 2013
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ADVARSEL

Jeg så på denne hjemmeside fra Tyskland, en Minimum frakke mrk Amalie, som kostede 2100 '. I DK butikker er prisen 2700. Billedet på hjemmesiden, var magen til billederne fra danske butikker. Jeg troede derfor det var samme frakke, men det var noget med moms osv der gjorde, at frakken kunne sælges for 600kr mindre. Skrev via mail nogle spørgsmål, men fik ikke svar. Heller ikke pr Tlf kunne jeg få kontakt. Jeg ville desuden få 10% rabat, hvis jeg ville have deres nyhedsbrev. Så prisen blev ca 1900 kr. Bestilte. Modtog frakken. Skuffet!! Hætten, som normalt er foret med ægte kaninpels, var syntetisk, og flere tråde var synlige i syningerne. Derfor sendt frakken retur. Så kom et ekstra chok. Pris 285kr i Porto. Hvilke jeg selv skal betale. Derfor et meget dyrt forsøg på at spare 600kr. Tænk jer derfor ekstra om, inden i handler med tyske firmaer. Ps pengene er ikke retur på kontoen endnu. De mener de har 30 dage til dette. Så......hilsen gitte

18 oktober 2012
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falske oplysninger - Det er dyrt at sende retur til Tyskland

Firmaet Kolibri.dk fremstår som et dansk firma. Alt står på dansk, du betaler med danske kroner og får dansk-skrevet ordrebekræftelser.
MEN firmaet er egentlig tysk, hvilket først opdages , når købet er foretaget. Jeg har købt et par bukser via kolibrishop.dk. Et par bukser der desværre var for små.
Da jeg vil sende dem retur opdager jeg, at de skal sendes til TYSKLAND. For at sende bukserne retur (bukserne har kostet 250 kr.) skal jeg betale over 200 kr i porto.... Fordi den skal til Tyskland. Jeg vælger ikke at sende bukserne retur, da dette koster næsten ligeså meget som selve buksen. Jeg synes det er rigtig dårligt, at det ikke fremgår via hjemmesiden, at tøjet sendes fra Tyskland, hvortil det koster kassen at returnere.
PAS PÅ med at købe herfra - du skal i hvert fald være 100% sikker på, at størrelsen er den rigtige.

31 maj 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.