Jeg valgte Kolding Kokken til at stå for maden til min fødselsdag's fejring. Det var en dejlig oplevelse. Gæsterne roste maden,og der var masser af det ☺️ Det er ikke sidste gang jeg vil booke Kolding... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg havde virkelig set frem til en god oplevelse med Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus – men det blev desværre en kæmpe skuffelse. Maden var langt under forventning. Den virkede kedelig,... Se mer
Företaget har svarat
Fuldstændig vidunderlig mad til vores bryllup! Rigtig god kommunikation hele vejen igennem og styr på alt. Vi havde meget erfarent personale fra jer med til at servere vores buffet - de var deres væg... Se mer
Vi kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken. Maden blev bragt og kom præcis på det aftalte tidspunkt.. Lækker og meget indbydende buffet med friske råvarer.. Alle børn og voksne blev godt mætte.... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vært i Pjedsted forsamlingshus. Mad ud af huset og i huset. Vi kan hjælpe med alt til jeres fest.
Kontaktuppgifter
Stationsvej 3, 7000, Fredericia, Danmark
- kontor@koldingkokken.dk
- koldingkokken.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfekt menu til "pigefrokost"
Perfekt menu til "pigefrokost" - deltagere fra 30 til 92 år, alle nød den lækre, spændende og pænt anrettede mad!
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse. Utrolig god mad, samt sød betjening og fleksibilitet. Jeg kan kun give den varmeste anbefaling.
Vi fik nytårsmenuen 👍👍👍👍👍
Vi fik nytårsmenuen, og det var virkeligt godt.👍
Lækre retter, rigelige portioner og en helt igennem fair pris.
Alt er gjort klart - og det er nemt og overskueligt at arrangere og tilberede maden færdig.
Det gør vi igen🍾
Alt var lækkert og rigeligt 😀
Den lækreste bryllupsmad og tryghed i leveringen
Kolding Kokken leverede mad og stod for serveringspersonale til vores bryllup på Fyn i juli 2022 med 100 gæster, hvilket var en helt igennem fantastisk oplevelse! Vi kan varmt anbefale dem! Vi følte os hørt og trygge fra vores første møde med kokken, de sammensatte en skøn menu, som smagte fuldstændig vidunderligt, og de kørte serveringen på dagen helt upåklageligt! Min søster, der for første gang skulle være toastmaster, satte også stor pris på dialogen med kokken før og under middagen. De af vores gæster, der havde særlige madmæssige behov, havde også en god oplevelse. Serveringspersonalet var professionelt og utrolig søde, og de gik ekstra langt for at sikre, at vi havde den fest vi ønskede - selv med sidste øjebliks indkøb af ekstra sodavand, da vi havde købt for lidt (vi stod selv for drikkevarer, som tjenerne serverede). Sidst men bestemt ikke mindst fik vi det hele til en rigtig god pris. Så mange tak til jer alle hos Kolding Kokken - varm anbefaling her fra!
Guldbryllup
Vi holdt guldbryllup 15. Juli.
Alt fungerede perfekt, dejlig mad, god vin og betjening venlig og professionel. Så vi har kun ros til “Kolding Kokken” og personale.
Anne og Hans
Fantastisk og fejlfrit
Fantastisk og fejlfrit! Vi fik leveret mad fra Kolding kokken til vores søns konfirmation d.13.05 og vi kunne ikke forestille det bedre! Super lækker velmagende mad, moderne præsentation, god pris, ingen problemer med kommunikation, levering osv. Vi kan varm anbefale!
Vi holdt konfirmation dèr lørdag d 21…
Vi holdt konfirmation dèr lørdag d 21 maj og alt forløb som planlagt 👍 Og alt maden smagte fantastisk og dèr var mere end rigeligt.
Deres hvidvin er fantastisk 😍
Selvom børne var nysgerrig var dèr tid til at svare dem 👍.
Servicen var fantastisk og ikke sidste gang vi kommer dèr 😊.
Så Sabrina næste gang vi skal holde noget er i de første dèr får en forespørgsel 👍 Tak for en mega god dag.
Mvh Per Sandra og Nick
Anbefaler dem på det kraftigste. De er bare gode.
Vi kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus. De var os blevet anbefalet af andre og de oversteg vores forventninger. De leverer både en professionel og en personlig service. Og så er deres mad bare virkelig, virkelig god - ganske enkelt.
Vi vil helt klart bruge dem igen - det er sikkert.
Super service. Flot borddækning og anretninger og meget fair priser. Jeg kan klar anbefale at afholde festen hos Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus.
Exceptionelt lækker vegansk 4 retters middag til 18 gæster
I lørdags leverede Kolding Kokken en 4 retters middag til 18 gæster.
Kvaliteten og smagen var afgjort 5 stjerner.
Vi blev imponeret over den skala af smagsnuancer i menuen. Det blev sandeligt en symfoni.
Udtrykkeligt ingen af vores gæster savnede de traditionelle retter. Tværtimod.
Hver ret blev akkompagneret af vegansk fremstillede drikkevarer, som levede op til Kolding Kokkens plantebaserede menu.
Vi glæder os hjerteligt til, at vi kan gentage successen ved de kommende festlige lejligheder hos os.
Fantastisk lækker og veltilberedt mad.
Fantastisk lækker og veltilberedt mad.
Stor ros til Sabrina og Christian
Buffet til julefrokost
Hentede buffet til julefrokost fredag den 26-11-21. Der manglede intet, maden var super lækker og smagfuld. Vi kommer igen.
Kolding kokken gav super lækker tapas…
Kolding kokken gav super lækker tapas til støt brysterne i Fredericia, samt stillede personale til rådighed. Jeg kan varmt anbefale hans mad. Alt var så lækkert
145 års fødselsdag.
Vi har holdt fødselsdage i Forsamlingshuset med knap 80 gæster, og alt klappede - maden perfekt og velsmagende - service helt i top - Huset fremstod virkelig fint med veldækkede bord - alle aftaler blev overholdt. Stor tak til Christian og Sabrina....
Vi fik mad til vores bryllup og alt var…
Vi fik mad til vores bryllup og alt var i den skønneste orden. Vi fik råd og vejledning i forhold til opsætning og placering af buffet mm. En helt igennem fantastisk oplevelse, og god service. De varmeste anbefalinger herfra 👍
Ualmindelig velsmagende og lækker tapas-buffet
Tak for en ualmindelig velsmagende og lækker tapas-buffet i en meget flot anretning til 35 gæster👏👍.
Alle gæsterne roste buffeten til skyerne - og udmeldingen fra de unge i flokken var: “Nøj, hvor smager det godt, det her😊”. Og de guffede!!!! Og det gjorde vi alle😀.
Og også stor tak for venlig, hurtig og effektiv kommunikation og fleksibilitet - og ikke mindst også for levering til tiden.
Så jeg vil gerne give jer 6 ud af 5 stjerner😊.
Lækker konfirmationsbuffet
Vi fik leveret en super lækker konfirmationsmenu. Konfirmanden var selv med til at planlægge menuen sammen med kokken og der blev lyttet til alle ønsker og sammensat en fin buffet med masser af smag. Vi holdt fest hjemme og havde booket serveringspersonale med, hvilket betød at vi virkelig bare kunne nyde maden og festen - der var 100% styr på servering og oprydning.
En mad- og servicepragtpræstation
Den bedste mad- og serviceoplevelse vi har haft længe!
Vi fik anbefalet Kolding Kokken til vores bryllup/søns barnedåb og havde et virkelig fint, indledende møde med Christian. Vi havde fra start af en god fornemmelse med dem, da Christian sagtens kunne imødekomme vores (måske, til tider, lidt bøvlede) krav. Både min søn og mand er nemlig multiallergikere og kan hverken tåle mælk, æg eller nødder, så alm. menuer kan nogle gange være lidt tricky.
Maden var helt som vi havde håbet på og blev rost til skyerne på dagen af gæsterne - forretten i særdeleshed, som var spot on på frokost og sommer.
Kontakten foregik hovedsaligt med Sabrina og her har vi fået superb behandling hele vejen. Hun svarede lynende hurtigt, kom med forskellige anbefalinger og ventede tålmodigt, når hun ventede på oplysninger fra mig. Altid flink, løsningsorienteret og super-serviceminded.
Vores 'bestilling' endte med at bestå af:
- en hel buffet med virkelig lækkert, velsmagende allergivenlig mad
- velkomstdrinks, opdækning og lejede duge
- oplagt, overskudsagtigt og totalt selvkørende personale, der sørgede for at alt spillede i køkkenet, vartede gæsterne op og tilmed hjalp med at finde ringe, balloner til børnene mm.
Vi kunne ikke have fået bedre hjælp i forbindelse med vores bryllup/dåb og havde en fantastisk dejlig dag, hvor alt gik op i en højere enhed.
Lækker allergivenlig mad til en meget rimelig pris og superb service hele vejen igennem. Kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken videre, hvis du også står overfor en stor fest.
Og så til sidst en kæmpestor tak til jer to, Christian og Sabrina - vi er simpelthen så glade for resultatet og hele oplevelsen, I sørgede for og håber at dette skinner tydeligt igennem i anmeldelsen.
Fantastisk
Er du sindssyg det var godt. Aldrig har jeg fået så mør en oksemørbrad!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.