5 stjerner er for lidt. Det hele var perfekt. Vi bestilte luxus tapas til en nonfirmation. Vi blev super overraskede over hvor lækkert maden smagte, og hvor flot det så ud. Der var mere end rigeligt... Se mer
Det här tycker kunderna
NYTÅRSAFTEN er maden særlig vigtig!! Denne dag skal maden bare være lækker... man skal glæde sig til at nyde den!!! Derfor bestiller vi vores nytårsmenu hos Køknet ved Mia og Jesper. Vi får AL... Se mer
Alt i alt en god oplevelse, men ærgerligt at få et langt, mørkt hår i den friteret risotto. Pebersaucen var bestemt pebret. Ellers var alt godt. Især kødet var af god kvalitet.
Företaget har svarat
Nytårsmenu 2019 / 2020 Total fed oplevelse. Modtagelse og udlevering hos Køk´net af Nytårs menu 2019 / 2020 med smil på læben hos alle og hvilken menu at kunne servere en Nytårsaften. Det var gjort... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Køknet leverer mad til større selskaber på Fyn. Mest kendte er vi for vores nytårsmenu ud af huset.
Kontaktuppgifter
Rugaardsvej 286, 5210, Odense NV, Danmark
- kontakt@koknet.dk
- koknet.dk
5 stjerner er for lidt
5 stjerner er for lidt. Det hele var perfekt.
Vi bestilte luxus tapas til en nonfirmation. Vi blev super overraskede over hvor lækkert maden smagte, og hvor flot det så ud. Der var mere end rigeligt af det hele. Gæsterne var vilde med det hele. al kommunikation fungerede super, og de er søde og rare.
NYTÅRSAFTEN er maden særlig vigtig!!
NYTÅRSAFTEN er maden særlig vigtig!!
Denne dag skal maden bare være lækker... man skal glæde sig til at nyde den!!!
Derfor bestiller vi vores nytårsmenu hos Køknet ved Mia og Jesper.
Vi får ALTID lækkert velsmagende mad. Hummerbisquen i år MUMS!!! Kødet smeltede på tungen.... ALLE retter smagte så lækkert.
KÆMPE ROS TIL JER!!! VI VENDER TILBAGE❤️
Rigtig lækker nytårsmenu
Rigtig lækker nytårsmenu. Alt smagte fantastisk, og der var masser af mad. God vejledning som var let at følge.

Nytårsmeny
Første, men ikke sidste gang med Nytårsmeny fra Køknet. Det var Mega lækkert, alt smagte fantastisk, og tilberedning og anretning var let at tilgå, da alt var nummereret og udførligt beskrevet. VH Anders

Svar från Køknet
Altid mega lækker mad.Har prøvet andre…
Altid mega lækker mad.Har prøvet andre steder ang. nytårs menu,men vender altid tilbage til køknet.I er suverene de aller bedste.

Vi bestilte køknet's nytårsmenu
Vi bestilte køknet's nytårsmenu. Og må sige at det var en udsøgt fornøjelse.
1. Nem og praktisk opdeling af de forskellige elementer til retterne.
2. Super guide til med tekst og billeder af retterne.
3. Nem afhentning.
4. Der var mulighed for at justere antallet af kuverter helt frem til den 26-12-24 kl. 22:00 ( hvilke vi desværre var nød til grundet sygdom)
5. Alt afgørende er, at maden smagte helt igennem fantastisk godt.
Alt i alt bare en super god oplevelse, så vi var alle 8, enige om vi ikke behøver at lede hele Odense igennem til vores nytårsmenu fremover.
Vi siger tak for mad. 🎆
Ps. Vi var 4 fuld voksende mænd og 4 kvinder og vi blev alle mætte 😄

Svar från Køknet
Tak for super lækker nytårsmenu
Tak for super lækker nytårsmenu. Alt fungerede, afhentning, tilberedning og dejlig sammensætning af menu. Meget professionelt.

Svar från Køknet
Andet år med mad fra jer
Andet år med mad fra jer, og vi bliver ved så længe I gør.
Fremragende mad, og nemt at anrette festligt for amatører.
Hurtig og nem udlevering af maden, og nem forståelig brugsanvisning.
Vi anbefaler jer til alle vi kender.

Sindsygt lækker nytårsmenu!
Sindsygt lækker nytårsmenu! Alle var enige om at det smagte godt, og blev mætte og glade. Ikke sidste gang vi får mad herfra!

Skøn mad
Dejligste Nytårs mad. Super nem og problemfri afhentning ovenikøbet modtaget med lidt til ganen og et smil🤩 Perfekt vejledning for tilberedelse af den helt igennem lækre menu. Alle gæster udtrykte stor tilfredshed og ønske om at gentage succesen 🎶✨😋

Super lækkert mad
Super lækkert mad, spændende retter, vel-tillavet og tilmed kommer det i flotte serveringsskåle. Leveret til tiden og med fin forklaring på i hvilken rækkefølge at retterne skal komme. Ligeledes fin korrespondance med indehaver omkring valg af retter, antal osv. Kan absolut kun anbefale Køk'net. Og så var der RIGELIGT af hver ret. Tak for en god oplevelse.

Virkelig lækker nytårs menu 👌🏻
Virkelig lækker nytårs menu 👌🏻
Perfekt smag, sammensætning og flotte detaljer ✨🌟💫
Nemt at anrette med gode vejledninger 🥂

Igen i år
Igen i år , en fantastisk Nytårsmenu. Det kan ikke gøres bedre. Har fået derfra 4 eller 5 år. Alle år til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helt fantastisk mad :-)
Helt fantastisk mad og guide til det hele. Det var bestemt ikke sidste gang vi fik mad herfra :-)

Sublim madoplevelse!
Sublim madoplevelse!! Vi har igen i år fået super skøn nytårsmenu fra Køknet.. Lækker lækker mad, nem at tilberede og anrette, og bare en rigtig god oplevelse.. Alt smagte skønt, perfekt måde at afslutte 2020 🤩

Svar från Køknet
Fantastisk nytårs menu kan varmt…
Fantastisk nytårs menu kan varmt anbefales. Hurtig og effektiv udlevering af vores menu.

Svar från Køknet
Igen igen en kæmpe oplevelse
Så var det anden gang jeg bestilte nytårsmenuen hos koknet.dk
Igen igen var det bare tip top lige fra bestillingen, afhentningen med styr på køen af mange kunder, dejlig personlig velkomst med afspritning af hænder og alle forholdsregler overholdt. Det gik så nemt uden at være upersonligt.
Og maden / tilberedningen ?
SUVERÆN og RIGELIGT
Det eneste store problem er, at der nu er et helt år til næste nytårsmenu.
Godt Nytår og på gensyn 2021 / 2022

super god nytårsmenu
super god nytårsmenu, med dejlige, velsmagende retter - og rigeligt med mad.
Godt organiseret lige fra bestilling til afhentning, og fin guide til at forberede og anrette efter.
Vi kommer igen.

Udmærket mad.

Svar från Køknet
Fantastisk nytårsmenu til overraskende…
Fantastisk nytårsmenu til overraskende billig pris.
Lækker fem-retters med udførlig guide. Vi kommer helt sikkert igen

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.