Tego się nie spodziewałem !!! Kupiłem prawidło do rozciągania butów i w przesyłce nie było 4 "czarnych guziczków" . Więc napisałem e-mail z prośbą o dosłanie tych "guziczków". Dzisiaj kurier przekaza... Se mer
Véletlenül 2×ér rendeltem meg a terméket,írtam az ügyfélszolgálatnak ,szinte azonnal segítettek,törölték a második rendelésem.Tartották a szállítási időpontot. Unokáim remélem örülni fognak az ajándé... Se mer
Do złożonego telefonicznie zamówienia za pobraniem dołożono drugi egzemplarz produktu bez kosztów dostawy, chociaż nie informowano mnie o tym ani w SMsie, ani mailowo. O drugiej przesyłce dowiedziałam... Se mer
Firma od momentu złożenia zamówienia wysłała produkt w kilka godzin po mimo, że zamówienia składałem w niedzielę a w poniedziałek rano było już wysłane. Super.
We make online shopping easier! International distributor of impulse goods.
1 Maja 54, 82-300, Elbląg, Polen
- +48556151032
- trustpilot@koaloshop.com
- koaloshop.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Są elastyczni i dostosowują swoje…
Są elastyczni i dostosowują swoje propozycje do oczekiwań klienta !
Firma rzetelna
Firma rzetelna, transakcja zalatwiona w ciagu dwoch dni bez problemów z przesylka.
Nie sprzedaje tandety
Zakupiona maszynka do strzyżenia psów
Zakupiona maszynka do strzyżenia psów
Towar beznadziejny
nie jest możliwe ob cięcie psa,nadaje się tylko do kosza na śmieci!!!!!
Bubel
Absolutnie nie polecam !!!!!!!!
Naciąganie
Żadna jakość!!!!!

Svar från koaloshop.com
Po użyciu trymer jest super
Pret si calitate bun, racomand
Pret si calitate bun, am primit exact ce am cerut, sotia mea a fost fericita.
Szybka dostawa i estetyczny wygląd.
Produkt średniej jakości .Nie spełnia…
Produkt średniej jakości .Nie spełnia oczekiwan,reklama a rzeczywistośc to dwa różne światy. Opakowanie zniszczone,pogniecione jakby z 5 lat używane. Nie polecam

Svar från koaloshop.com
Szybka realizacja,dobra jakość towaru
Szybka realizacja,dobra jakość towaru, miła obsługa
Dobrá prezentace výrobku
Dobrá prezentace výrobku, po objednání rychlé doručení.
Byłem zaskoczony produktem ibardzo…
Byłem zaskoczony produktem ibardzo sceptycznie podszedłem do działania tego produktu, jednak to co poczułem , przeszło najśmielsze oczekiwania.
Chybí návod v češtině
Papasakoju apie gauta preke
Mano nuomone viskas gerai.yra prekes yra pasiulymai ir labai gerai kad atsiskaitymas tuk gavus prekę.man tai tafa nesukelia papildomų rupeščių.ačiū.
Poprostu pilot doskonale się…
Poprostu pilot doskonale się sprawdza.....
Wszystko takie jak w opisie.
Wszystko takie jak w opisie.
Szybka dostawa , i natychmiastowy kontakt .
zamówienie zrealizowane bardzo szybko
zamówienie zrealizowane bardzo szybko, zakupione towary są rewelacyjnej jakości, dziękuję
Miła i sprawna obsługa
Miła i sprawna obsługa. Otrzymany artykuł jest świetną zabawką dla mnie i moich wnuków. Podobało mi się, że obsługa poinformowała o czasie nadania paczki.