De svarade inom ca 1 timme sent på kvällen, vilket jag anser som otroligt bra eftersom det inte är vanligt att företag svarar på mail på kvällarna. Lite lång leveranstid bara, de hade kunnat haft... Se mer

Beställde bläckfiskar tidigare och allt var toppen! Beställde bläckfiskar igen och denna gång även en stjärnlampa som skulle visa olika bilder. Inte alls som det såg ut enligt beskrivningen. Kundtjäns... Se mer

Kundservice i världsklass! Beställde mitt paket i slutet av februari, efter lite leveransproblem (som är godkänt i dessa tider) så fick jag tillslut mitt paket, då leveransen var försenad så fick ja... Se mer

1. Butik för modeaccessoarer

En omtänksam E-handel!

3,5

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Alldeles för lång leveranstid och dålig…

Alldeles för lång leveranstid och dålig kommunikation

23 maj 2021

Hej Karl!
Vad tråkigt att du upplever lång leveranstid, vi har haft väldiga komplikationer med detta nu under dessa tider, dessvärre! Och väldigt tråkigt att du påpekar dålig kommunikation, vi har nämligen inte hittat ett enda mail ifrån dig i våran inkorg. Det är möjligt att ditt mail ej har gått iväg till rätt adress. Vi svarar nämligen alltid på våra mail inom 24h, får du då inget svar så har mailet ej nått oss.
Är det något vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att höra av dig igen!

Kundservice i världsklass

Kundservice i världsklass!
Beställde mitt paket i slutet av februari, efter lite leveransproblem (som är godkänt i dessa tider) så fick jag tillslut mitt paket, då leveransen var försenad så fick jag 2 bläckfiskar skickade till mig även fast ja bara beställde 1! Och kundtjänst svarade alltid inom 10 timmar. Dom verkar kämpa för oss kunder vilket uppskattas, något sen leverans kan jag leva med så länge företaget tar ansvar!

22 april 2021

Köp inte från Klonat

Köp inte från Klonat. Beställde i februari och väntar fortfarande.
De hänvisar till postnord men jag har kollat med postnord och det har inte med postnord att göra.
Hemskt, hemskt hemskt!
När jag läser ert svar blir jag ännu mer förbannad. Jag har inte fått någon ersättning från er och jag har inte fått varorna som jag beställde i februari.

13 april 2021

Hej Isabel Pais!
Vad tråkigt att du upplever problem med din leverans! Vad tråkigt att du väljer att lämna ett felaktigt omdöme på trustpilot, som skadar våran verksamhet något enormt.
Precis som vi har meddelat dig i våra mail så är ditt paket på väg mot dig, det har du själv kunnat spåra via spårningslänken du fått. Ditt paket har blivit extremt försenat vilket vi har kompenserat dig för samt att ditt paket numera är levererat till dig, via Postnord - så åter igen väldigt tråkigt att du lämnar ett negativt omdöme om oss då vi gjort allt vi kan för att lösa situationen med dig.

Handla inte från klonat!!

Jag har inte fått mitt paket än trots att det var över en månad sedan jag beställde. Jag har hört av mig till kundtjänsten och de ber om ursäkt och säger att jag snart ska få det, nu senast sa de att de skulle leta upp paketet och höra av sig, men har inte hört nåt från dem än och detta var ett tag sedan. Köp inte nåt härifrån

9 april 2021

Hej Myran!
Vi upplever för tillfället extrema leveransproblem genom våran leverantör på grund av rådande omständigheter, detta står på våran hemsida, din orderbekräftelse samt i din leveransbekräftelse.
Vi beklagar verkligen att du inte har mottagit ditt paket ännu, dock kan jag se att senast du hade kontakt med oss i början av april så informerades du att vi tagit kontakt med Postnord samt våran leverantör angående ditt paket för att få information om detta blivit borttappat eller vad som har hänt med det. Anledningen till varför du inte fått något svar angående ditt paket ännu är helt enkelt för att vi inte har fått något svar, eftersom vi inte sköter leveranserna själva så är det väldigt svårt för oss att veta vad som händer med paketen innan vi fått återkoppling ifrån dem om sköter om leveransen.
Tråkigt att du valde att lämna ett negativt omdöme innan du kontaktade oss eller inväntade återkoppling på ditt paket, då detta omdöme ska representera din upplevelse av oss på Klonat, vi har gjort vad vi kunnat i detta fallet men ibland blir det problem med leveranserna, detta är tyvärr ingenting vi kan göra något åt - även fast vi hade velat det.

Potentiella köpare hos Klonat.se

Hej Klonat / Potentiella köpare på Klonat!

Tyvärr har min erfarenhet av er inte alls varit upp till förhoppning.
Beställde 3 småsaker för ca 1 månad sedan.
Varorna kom fram idag trots att jag specifikt beställde varor som fanns i laget.
Jag väntade i drygt 3 veckor utan att få någon som helst uppdatering var mina varor befann sig.
När jag mailade dem, påstod de att det kom in en massa oväntade beställningar som gjorde att mina varor direkt tog slut i lager och var tvungen att skickas från deras leverantör i Frankrike. (Detta får verkligen inte ske om företaget ska anses vara pålitliga. Har man beställt något som finns i lager ska det finnas i lager.)

Innan varorna kunde levereras till mig fick jag brev hem om att JAG behövde betala tullavgifter för dessa varor, trots att jag har redan hade betalat Klonat för frakt och varor (detta kostade mig 140 SEK när jag köpte varor för ca 250/300 SEK, vilket är galet!). De sa att tanken var att man skulle maila in betallänken till dem, och inte betala den själv. Men detta framgår INTE på vare sig deras hemsida, order- eller leveransbekräftelse.

Upplever att vi idag skyller väldigt mycket på PostNord och dylikt. Men tänker man efter så är det ju faktiskt informationen från företaget som spelar roll.
Jag hade inte brytt mig om Klonat själva hade nått ut för att informera om att allting i lagret har tagit slut, inte heller att det tar 1 månad att få varorna, inte ens att det kan tillkomma tullavgifter. Det enda det handlar om är att informera! Detta gjorde inte Klonat.

Rekommenderar tyvärr inte Klonat överhuvudtaget nu under Corona. Det märks att företaget inte riktigt är vana vid att ta till kontakt med sina kunder när oplanerade händelser uppstår.

Kommer ge dem en ny chans i framtiden, men det fr bli efter Corona.

Vänligen,
Albin

22 mars 2021

Hej Albin!

Precis som det står på våran hemsida, i din orderbekräftelse samt i din leveransbekräftelse så har vi problem med leveranserna i nuläget. Vi är väldigt begränsade med vad vi kan göra då vi blivit extremt påverkade av den pågående pandemi som hela världen drabbas av. Precis som vi skrev så fick vi in fler beställningar än vad vi hade i vårat lokala lager, och då vi förlitade oss på att få våra leveranser som vanligt så körde vi självklart på, tills vi fick nyheten att vi inte kan få hem dessa produkter i samma takt som tidigare.
Precis som vi skrev i mail till dig så ska du givetvis inte betala tullen, detta sker när leverantören skickar paketen utanför våra avtal. Detta är ju givetvis ingenting som kunderna ska betala för, och det är därför inte heller något vi informerar om på våran sida - eftersom det inte ska vara så. När du beställde ditt paket betalade du endast för innehållet, precis som det står i din leveransbekräftelse så är frakten avdragen.

Vi förstår din tanke men vi kan ju tyvärr inte informera om sådant som inte ska se, om allting fungerar som det ska så ska inte sånt här hända, men i vissa fall blir det ju tyvärr inte så.
Vi har försökt göra så gott vi kan för att lösa hela denna situationen som vi alla är drabbade av, och då är det enkelt att missa eventuella lagersaldon när leverantören helt plötsligt bromsar leveransen, samtidigt som eventuell tullavgift tas ut utan våran vetskap - då är det väldigt svårt för oss, även fast det hade varit bra i vissa fall så kan vi tyvärr inte läsa tankar eller se in i framtiden.

Tråkigt att det blev som det blev, men då många faktorer är inblandade så är det tyvärr lätt att det blir fel.
Vi skulle även uppskatta om du i fortsättningen väljer att svara på våra mail istället för att ge oss ett dåligt omdöme utåt, då ger du oss ingen chans att förbättra oss.

Du är alltid välkommen åter.
Trevlig dag!

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, de svarar snabbt på mejlen och är väldigt hjälpsamma. Lite längre leveranstid än vanligt, vilket är på grund av överbelastning i lagret och corona, men bortsätt från detta så är det en bra och pålitlig affär.

23 februari 2021

Bra service, dålig leveransinfo

Jag beställde mina varor den 8 feb och idag (28/4) fick jag en hel återbetalning på mitt köp då mina varor tappats bort på vägen. Kundservice var bra men missade att återkomma så fick skicka ett nytt mail och sedan svarade det fort. Tips till företaget är dock att skriva om varorna skickas från leverantören så man vet att det kan dröja extra tid.

22 februari 2021

Underbar kundservice

Underbar kundservice, inte fått mitt paket än men kan redan nu säga att dessa är trovärdiga. Fick förklaringar på mer än jag bad om och blir så glad av de! Dom är trevliga i sina meddelanden och man märker att dom kan vad dom gör!

15 februari 2021

Otroligt nöjd över servicen

Otroligt nöjd över servicen, leveranstiden är lite längre än vad jag tycker den borde vara men med tanke på corona och utlandslager är det ändå väldigt snabbt.
Men hey varför så bråttom med en bläckfisk?

27 januari 2021