Mijn bestelling kon niet meer geleverd worden en kreeg toen goed alternatief aangeboden. Snel en vlotjes en vriendelijk opgelost. Blij met mijn nieuwe klompen ik heb ze nu een paar dagen tijdens mijn... Se mer
Det här tycker kunderna
Levering duurde best wel lang (2 weken), dat vind ik een minpuntje. Maar verder in goede orde ontvangen. Klompen moeten nog worden ingelopen. In het begin minder comfortabel dan verwacht, maar daar ka... Se mer
Product wordt snel geleverd, voldoet aan de eisen vwb antistatisch zijn. Kwaliteit is goed te noemen, gebruik het eerste paar voor buiten te lopen.
Mijn pakket was zoek geraakt bij PostNL. Gemeld bij klantenservice en na onderzoek had ik de keuze uit 2 opties; of geld terug of een nieuwe levering. Top geregeld. Klantenservice is via mail of telef... Se mer
Företagsinformation
Om Klompenexpert
Skrivet av företaget
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie klompen in alle soorten, maten en kleuren. Of u nou op zoek bent naar medische klompen, tuinklompen, werkklompen of juist klompsloffen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. De klompen op onze website zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Hierdoor kunt u lange tijd blijven genieten van een aankoop van onze topmerken. Bekijk snel de volledige collectie.
Klompenexpert.nl
Skrivet av företaget

- Achteraf betalen
- Wij bieden u de service om achteraf te betalen.
- Groot assortiment
- Wij hebben een groot assortiment in de vele verschillende soorten klompen die bestaan.
- Gratis verzending
- Vanaf 50,- nemen wij de kosten voor het bezorgen op ons.
Kontaktuppgifter
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederländerna
- klantenservice@etrias.nl
- klompenexpert.nl
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Klompen vlot en tijdig geleverd
Klompen vlot en tijdig geleverd. Zien er uit zoals plaatje. Had maat groter besteld maar is toch nog steeds te nauw voor mijn brede voorvoet. Hopelijk lopen ze nog uit. Qua grootte wel goed.
Uniek dat dit bedrijf fleurige mooie…
Uniek dat dit bedrijf fleurige mooie klompen heeft in maat 44, voor vrouwen. Helaas leef ik op grote voet en daarin is absoluut geen uitzoek. Ja heren klompen en unisex, maar die zijn te breed want dat zijn mannen voeten! Ik heb ze al eerder besteld en ze lopen fantastisch. Blijven goed in vorm en ik loopt er prima 11.000 stappen of meer mee op een dag. Snelle service en goed verpakt, kwaliteit en voor iedereen aan te raden in de zorg.
Helaas was de klomp smaller dan gedacht…
Helaas was de klomp smaller dan gedacht en moest ik ze retour zenden.
Het retourlabel aangevraagd en gratis retour gestuurd.
Snelle levering, helaas paste het niet goed bij mijn voeten. Voor retour moet ik wel 9,00 betalen voor de post. Groot minpunt
Heb je een probleem? Dan wordt dat opgelost!
Foutje in de productie van een schoen. Heel erg goed geholpen door de klantendienst om een ander paar te verkrijgen. Levering is steeds correct en duurt niet te lang. Altijd fijn om bij Klompenexpert te winkelen!
Prima service
Schoenen besteld, zeer snel geleverd, retour zenden (wegens te grote maat), ging gemakkelijk via bijgevoegd retourneer formulier. Nieuwe bestelling ging even snel, en was helemaal correct. Prima service dus.
Bestelling is de dag erna al geleverd…
Bestelling is de dag erna al geleverd zoals voorgeschreven
Snel geleverd prima product
Goed artikel, snelle bezorging
Veel keuze, goede omschrijving en maattabel. Gekozen voor Crocs Bistro, bevallen heel goed. Ook nog heel snel bezorgd, zaterdag besteld maandag ontvangen.
Wat een topsite moet super fijne…
Wat een topsite moet super fijne klompen. De levering was niet normaal snel, snelle mail communicatie, alles was top!
Heel blij mee en optijd geleverd een…
Heel blij mee en optijd geleverd een top firma
Snelle correcte service
Schoenen ken ik maar de levering was…
Schoenen ken ik maar de levering was prima….zelfs eerder dan verwacht.
Klompen zien eruit als op de foto.
Klompen zien eruit als op de foto.
Stevige vorm.
Goede pasvorm.
Jarenlang zelfde soort klompen gehad. Veel plezier van gehad. Goede, snelle service
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.