Företaget har svarat
Løste ikke mit problem, og jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal betale regningen
Företaget har svarat
Jeg har haft en prop i et gulvafløb som har været underligt uregelmæssigt og selv ikke en ny vandlås og rensning g kunne afhjælpe det Patrick kom ud med kamera og en “motor-split” og efter f... Se mer
Som dit lokale kloakfirma kan du være sikker på at vi kan klare alle former for kloakrensning, slamsugeropgaver, tv inspektion etc. Uanset størrelsen på din opgave, har vi den helt rette faglige ekspertise og erfaring til at kunne hjælpe dig. Vi har en lang række samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi også er i stand til at varetage større kloak- og vvs opgaver. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om processen, da vi tager os af det hele fra start til slut. Vi udfører kloakrensning for private, erhverv og offentlige institutioner – Mangler du et uforpligtende tilbud på en kloakrensning eller anden kloakrelateret opgave? Så kontakt os i dag! Vi træffes døgnet rundt, 365 dage om året.
Kildeager 3, 2680, Solrød Strand, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Egentlig var ham der fiksede afløbet cool, men et gebyr på 10% på HELE regningen fordi benzinprisen er steget med få kroner? "På grund af den aktuelle situation i Mellemøsten og de deraf kraftigt stigende diesel- og oliepriser, er vi desværre nødt til at
indføre et midlertidigt olietillæg." Seriøst? Og det har de i øvrigt "glemt" at skrive på deres hjemmeside at de tager. Hvilket vel ret beset gør det ulovligt. Jeg har så betalt for en kvart tank diesel for at de har kørt 8 km frem og tilbage. Nu gider jeg ikke fedte med det for de relativt få penge, men det er et sløjt firma der laver den slags.

Svar från Kloakservicekbh
Patrick kom ud med kamera og en “motor-split” og efter forklaring g af problemet og check af rør med det blotte øje brugte han så kameraet og derefter motor-splitten hele vejen fra gulvafløbet i badeværelset ud til rørets tilkobling til kloakken udenfor huset. Gulvafløbet er nu renset og trækker bedre end de sidste 20 år.
Klasse service på under 1 time og den “spulevognen” - som var i baghånden - blev ikke nødvendig
De bedste anbefalinger her fra 😎💪🎸

Svar från Kloakservicekbh
Havde akut brug for hjælp, og der kom en ung gut ud samme dag. Super venlig og professionel – han fandt hurtigt problemet og fik det ordnet uden problemer. Det hele gik hurtigt og nemt.
Kan helt klart anbefales, hvis du har kloakproblemer.
God og hurtig service. Professionelle folk, fair pris og pænt arbejde. Jeg kan helt sikkert anbefale til alle!
Den bedste service nogensinde!!! Karsten, Steffen, Allan og Patrick (og en lærling) har været hos mig flere gange pga virkelig ubehagelig lugt i mit nykøbte hus. Alle rør er gennemtjekket, og de gjorde deres yderste for at se efter skader i hele rør/kloak systemet. Selvom vi desværre ikke fandt en oplagt lugte-årsag, der stammede fra kloaken, må jeg sige at de var/er de rareste, dygtigste og mest engagerede mennesker jeg længe har mødt. Tak for jer! I gjorde en forskel for mig i en langvarig trist hus-lugte-sag med al jeres medmenneskelighed, vejledning og grundighed.
Super service. De overholder aftaler til punkt og prikke, og de stiller altid med profesionelle folk. Kan varmt anbefale Kloakservicekbh.
Fik meget hurtigt hjælp til vores akutte kloarkproblem, og meget behagelig service både over telefonen og i person.
Vil være meget tryg ved at bruge kloarkservicekbh igen.
WOW! Oprigtigt talt. Super ordentlig service. Fik en fuld gennemgang af brønde, afløb og kloak. Kenneth gennemgik filmen med mig og da jeg - måneder efter - havde brug for dokumentationen (jeg kunne ikke finde den, jeg havde fået) sendte de den til mig med dags varsel - på en søndag! Kæmpe respekt og tak!
Fik en god og hurtig service. Og prisen var langt billigere end jeg havde regnet med.

Svar från Kloakservicekbh
Hurtig udrykning, fantastisk service og opgaven blev udført til en god pris
Stor ros til Sebastian, som udførte opgaven.
Han var imødekommende, venlig og informativ :)

Svar från Kloakservicekbh
Vi har brugt Kloakservice Kbh flere gange, da vi skulle have repareret og omlægge vores kloak flere forskellige steder på vores grund.
Udover en stor ekspertise yder Kloakservice København en fortrinlig service. Karsten som er chef er utrolig venlig og hjælpsom, aftaler overholdes og Stephen som har været ude ved os mange gange har altid gået den ekstra mil i sit arbejde.
Det er sådan det skal være når du beder om og betaler for en service. Verdensklasse firma. Ville ønske mange andre firmaer forstod princippet i at sætte kunden i forreste række, det er 10 ud af 10 stjerner, intet mindre.
Super god service. Hurtig udrykning og meget behageligt personale.

Svar från Kloakservicekbh
Hurtig udrykning, også selvom opgaven ikke var akut. Sebastian vidste, hvad han talte om. Anbefalede os en rottespærre, som ikke var installeret på vores system. Vi accepterede, og han ringede straks til mester, som kom inden for et par timer. Mester kunne så også give yderligere vejledning vedr. spuling af vore gamle cementrør.

Svar från Kloakservicekbh
Vi havde fået et påbud om rensning af kloak med kort varsel. Jeg ringede til KloakserviceKBH, som kom hurtigt og løste opgaven til perfektion.
Rigtig god kommunikation og et virkelig fint stykke arbejde. Jeg fik kyndig rådgivning og information undervejs, som jeg kan tage med mig videre. Jeg vil uden tvivl anbefale at bruge KloakserviceKBH og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis der skulle blive brug for det.

Svar från Kloakservicekbh
Super hurtigt service, jeg vil give dem 6 stjerne for kommunikation og 6 stjerne for at være super hurtigt.
Kan kun anbefale dem

Svar från Kloakservicekbh
Kan kun anbefale KloakServiceKb.De løste vores problem hurtigt og effektivt. Super service hele vejen igennem. Venlig, sød behandling. Helt fantastisk oplevelse, dem skal vi helt sikkert bruge igen.
Jeg skal ikke have besøg af andre kloakfirmaer fremadrettet.

Svar från Kloakservicekbh
Hurtige, dygtige og selvstændige. Og billigere end de andre.
Tak.

Svar från Kloakservicekbh
Kan kun anbefale KloakServiceKbh👍👍👍De kom indenfor 30 min. og løste vores problem hurtigt og effektivt. Super service hele vejen igennem.
Jeg skal ikke have besøg af andre kloakfirmaer fremadrettet. Fem STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Svar från Kloakservicekbh
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.