KlitmÞller Collective Omdömen 204

TrustScore 5 av 5

4,9

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjÊlpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og mÄtte have hjÊlp til at fÄ det rettet. Elsker min sweater.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

NĂ„r du bestiller tĂžj hos KlitmĂžller Collective, sĂ„ sender de det nĂŠsten fĂžr du har trykket ‘kĂžb’ đŸ€— Det kommer omhyggeligt pakket ind og nĂ„r du Ă„bner pakken, er tĂžjet ordnet og svĂžbt - her fĂž... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mit fĂžrste online kĂžb, kĂžbt via Ăžnsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg pĂ„ jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "fĂ„ 10% pĂ„ dit fĂžrste kĂžb" đŸ„ŽĂžv jeg skulle ha... Se mer

Företagsinformation

1. KlÀdbutik

Skrivet av företaget

KlitmÞller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra mÞder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring KlitmÞller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rÄ nordiske natur. Vores mÄl er at designe og producere tÞj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bÊredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nÊrheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Fantastisk service

Og jeg er meget glad for tĂžjet.

1 maj 2026

Hej Kirstine
Vi er rigtig glade for at pakken nÄede frem til dig og du er glad for det du har modtaget.
Bedste hilsner fra KlitmĂžller
Mvh Robert

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God, pÄlidelig og hurtig service.

27 april 2026

Hej Anne-Marie
Det er vi meget glade for at du synes. Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

LĂŠkre produkter

God service og lĂŠkkert tĂžj.

29 april 2026

Hej Ane

Tusind tak for de pÊne ord og at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her pÄ Trustpilot - det betyder meget for os.
Bedste hilsner fra KlitmĂžller

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fremragende đŸ€©đŸ˜ Har efterhĂ„nden kĂžbt en del. God kvalitet, hurtig og god betjening

27 april 2026

Hej Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse og at du har taget dig tid til at svare - det betyder meget for os.

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, bÄde hvad angÄr forsendelse og returnering af penge.

31 mars 2026

Hej Merete
Mange tak for din flotte anmeldelse og du har taget dig til at skrive om os. Det er vi rigtig glade for.

Nordisk design EU produktion

Nordisk, bĂŠredygtig produktion i EU, hvor naturen gĂžr sig gĂŠldende i designet, og hvor det er kĂŠrligt at iklĂŠde sig fortĂŠllinger om havet, klitterne og vinden i Danmark â˜€ïžâ›”đŸšđŸŸ

30 mars 2026

Hej Nanna
Tusind tak for den fine anmeldelse, du har lige givet alle pĂ„ kontoret en dejlig start pĂ„ dagen. ☀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte et halstĂžrklĂŠde. Det er virkelig lĂŠkkert, og lever op til mine forventninger. Jeg oplevede bestillingsprocessen nem og hurtig. Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte, til jeg modtog pakken.

27 februari 2026

Hej Pia
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive din oplevelse med at handle hos os - det er vi rigtig glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hurtig levering en fantastisk kvalitet

Hurtig levering en fantastisk kvalitet, kort sagt en dejlig skjorte😊

26 februari 2026

Hej Claus
Det er vi rigtig glad for at hÞre, vi hÄber pÄ at se dig i webshoppen igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

LĂŠkker kvalitet ... ikke mindst af print

Er virkelig imponeret over print-kvaliteten. Har vasket min blÊksprutte-T-shirt en hÄndfuld gange efterhÄnden, og printet er stadig som nyt. LÊkkert.

2 februari 2026

Svar frÄn KlitmÞller Collective

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Thomas!
Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og print.
Du Ăžnskes rigtig god dag!

God trĂžje

God trĂžje. Fin og hurtig betjening.

16 februari 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar frÄn KlitmÞller Collective

Tak for din anmeldelse Lars. Det gĂžr os glade, at du havde en god oplevelse! â˜ș

HĂžj Kvalitet

God oplevelse med bestilling og levering. Og altid hĂžj kvalitet i tĂžjet:-)

26 januari 2026

KĂŠre Sara,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse, det gĂžr os alle rigtig glade!

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Jeg havde modtaget en udsalgs-skjorte med en fejl, hvorfor jeg klagede over varen. Jeg fik tilbudt en anden skjorte, som ikke var pÄ tilbud, til ombytning med det samme. I Þvrigt lÊkkert tÞj i god kvalitet!

27 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hej Emil
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skive en anmeldelse af os, det er vi rigtig glade for - og selvfĂžlgelig ekstra glade for at du har haft en god oplevelse hos os.
GoÂŽdag og venlig hilsen

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer