Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en helt fantastisk oplevelse inde ved Cecilia. Der er altid ro og opmærksomhed på kunden ved besøget. Kan anbefaledes til alle :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået lavet botox, hårfjerning og mikroneedling af mange omgange nu… Altid virkelig god service og resultater! Rødmen var helt væk dagen efter min mikroneeeling…. Min botox har aldrig hol... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er mega fan af Klinik Zen! Ikke nok med at de er super dygtige til det de laver, så er det også bare nogle fantastisk mennesker, der virkelig tager sig tid til dig, uanset om der er travlt eller... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cecilia giver den bedste service! Hun er utrolig sød, ærlig og ekstremt dygtig! Hun gør det nemt for dig, men hendes online konsultation. Jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge hænder, og... Se mer

Företagsinformation

1. Specialistklinik

Skrivet av företaget

Kosmetisk speciallæge klinik, godkendt og registreret ved Styrelsen For Patientsikkerhed, som laver kosmetiske behandlinger af højeste kvalitet. Behandlingerne udføres altid af specialsygeplejerske- eller læge med ekspertise på området.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jeg er mega fan af Klinik Zen

Jeg er mega fan af Klinik Zen! Ikke nok med at de er super dygtige til det de laver, så er det også bare nogle fantastisk mennesker, der virkelig tager sig tid til dig, uanset om der er travlt eller ej.
Jeg har været en del steder og fået lavet botox og filler efterhånden, Klinik Zen og Cecilia er helt klart det bedste sted jeg har været, både fagligt, men også personligt.

28 januari 2026

Kære klinik zen

Kære klinik zen

Tak for god og professionel behandling. Jeg har fået lavet behandling hos dig 2 gange og været yderst tilfreds. Har fået lavet botox i pande og glabella. Fået filler i de dybe rander ved øjnene og læber. Jeg har aldrig fået flottere resultat wauuu…

Cecilia du er sød og imødekommende og har virkelig styr på hvad du laver, bedste behandler jeg har været ved ever og kommer helt sikkert igen og igen og kan varmt anbefale dig ❤️

Tak for god behandling og flot resultat

15 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fabriks arbejde og penge ud af vinduet.

Fabriks arbejde og penge ud af vinduet.
Jeg fik lavet Botox i panden hos klinik zen d.07 januar. En Behandling jeg troede skulle rette den lille usikkerheder jeg havde.
Først begyndte jeg at kunne se usymmetrisk træk i mine bryn (når jeg løftede bryn, løftede det ene højere end det andet) men da det så kom til at skulle have en af de gratis rette tider de tilbyder betalende kunder (inden for 14 dage efter behandling), var de overbooked helt til midt februar. Da jeg før har fået Botox ved jeg af erfaring at man skal være i god tid, med efter konsultations tiderne, så jeg var allerede inde og kigge efter en tid dagen efter min Botox aftale. Hvordan kan man tilbyde noget man ikke har at give ?
Jeg tog derfor kontakt til klinik zen, hvor de anderkender at der mangler et stik over det ene bryn, og henviser mig til at kontakte dem telefonisk. Det gør jeg så, og her møder jeg igen at der ikke er så meget at gøre med tiderne, men at de har en lille tid d.03 Feb, kl. 09:30. Jeg spørg om jeg selv skal betale eftersom at det er over de 14 dage, og at jeg skal have fri fra mit arbejde for at det kan lykkedes. Det ved hende jeg snakker med ikke, men at hun tænker jeg selv skal betale for at få rettet fejlen. Jeg efterspørg at blive kontaktet af en der kan svare på det/en behandler - da jeg ikke er interesseret i tiden hvis det er tilfældet. Hun siger at hun får en behandler til at kontakte mig. Dagene går, jeg hører intet, og ender så med at aflyse min tid fordi de tager gebyr for udeblivelse. Jeg havde egentlig ladet det gå. Men nu opdager jeg så også her ikke engang halvanden måned efter min tid at virkningen af Botox i panden nærmest allerede er væk. Det er så ærgerligt når forretninger går mere op i at få kunder igennem, end at levere et ordentligt produkt….
Jeg kommer ihvertfald ikke igen - penge ud af vinduet.

7 februari 2026
Logotyp för Klinik Zen

Svar från Klinik Zen

Hej Christine

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af, at du står tilbage med en frustration – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil gerne præcisere, at vi ikke er overbookede, men at vi i perioden efter jul og nytår oplevede en ekstraordinær stor efterspørgsel. Det lagde et usædvanligt pres på kalenderen netop i den periode, hvor din kontroltid skulle have ligget. Det ændrer ikke på, at kundeoplevelsen skal være god, men det forklarer, hvorfor det har været vanskeligt at finde tider inden for 14-dages fristen.

I flere tilfælde – også i dit – har vi forsøgt at finde tider, selv når de lå uden for fristen, netop for at imødekomme behovet for en vurdering. Den tid, der blev tilbudt dig den 3. februar, var netop oprettet med henblik på, at du kunne komme ind og få en faglig vurdering af resultatet. Ved en sådan konsultation er det altid behandleren, der vurderer både det faglige og eventuelle økonomiske forhold. Receptionen har ikke kompetence til at tage stilling til betaling, og hvis det i samtalen er blevet opfattet som om, du selv skulle betale, beklager vi, hvis kommunikationen har været uklar.

Vi forstår også, at tidspunktet ikke passede optimalt i forhold til dit arbejde. Da vores åbningstider primært ligger i almindelig arbejdstid, kan det i perioder være svært at imødekomme specifikke ønsker om alternative tidspunkter – men den tilbudte tid var reel og tiltænkt som en løsning.

Vi anbefaler generelt, at man booker en kontrol-/touch up tid allerede i forbindelse med behandlingen eller kort tid efter, da vi i travle perioder kan opleve begrænset kapacitet. Vi anerkender, at du allerede kiggede efter en tid dagen efter din behandling, og vi er klar over, at presset på kalenderen i den periode har gjort processen mere besværlig, end den burde have været.

Vi tager naturligvis din feedback med videre i forhold til både planlægning og kommunikation, da det er vigtigt for os løbende at forbedre vores arbejdsgange.

De bedste hilsner
Klinik Zen

Zen Academy

Jeg tog mit kursus i permanent hårfjerning hos Klinik Zen, og det var et virkelig lærerigt og professionelt forløb. Medarbejderne var yderst kompetente og imødekommende, og både Cecilia, Trine og Kristian gjorde hele oplevelsen tryg og behagelig. De varmeste anbefalinger herfra - 10/10.

27 januari 2026

Verdens bedste sted!

Jeg har hos Klinik Zen fået Microneedling, permanent hårfjerning, Botox og filler. Jeg har ikke én eneste dårlig kommentar at tilknytte. Jeg er overlykkelig for alle mine smukke resultater, og bedre service findes ikke. 12/10 jeg er SÅ glad!

6 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået hårfjerning på ryggen

Jeg har fået hårfjerning på ryggen og er virkelig glad for resultatet. Super professionel behandling og en behagelig stemning fra start til slut. Man føler sig i trygge hænder, og det hele bliver forklaret på en rolig og ordentlig måde.
Stor anbefaling herfra.

Jeg kan kun stå inde for Cecilie’s arbejde ! Skøn person 🤗🤩

22 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cecilie og Klinik zen er en oplevelse i…

Cecilie og Klinik zen er en oplevelse i sig selv . Det er tydeligt at både mærke og opleve at hun er fagligt kompetent , og ved hvad hun laver , og ikke mindst formår hun at få en til at føle sig tilpas og tryg. Hun er super sød til at fortælle og forklare hvad hun gør før , under og efter behandlingen. Min største anbefaling til Klinik Zen! Jeg går ikke længere andre steder hen .

22 december 2025

Varm anbefaling herfra ❤️👄

Hos klinik zen er Cecilie både super dygtig og hendes faglighed kvalitet er også lige i skabet. Hun for en til at føle sig helt tryg - har før været udsat for en klinik med dårlig behandlings teknik og var lige ved at miste mine læber, men Cecilie har gjordt jeg tør få lavet læber igen, som er utrolige smukke, naturlige og ikke mindst passer til mit ansigt. Hun er god til at sige hvad hun vil anbefale som teknik ud fra ens ønske resultater 👄❤️ HUN KAN VAMRT ANBEFALES - du i tryggehænder.

2 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service i tiptop og læberne sidder der😍

Mega godt sted. Menneskerne er så søde og imødekommende (jeg er introvert) og jeg føler mig virkelig godt tilpas, og i gode hænder når jeg er på klinikken. Jeg har været her over gentagne gange for at få lavet læbe. Jeg var meget bekymret for at få store ande læber, men de er sååååå flotte og naturlige, jeg har anbefalet det til mange af mine veninder og jeg kan også kun give mine varmes anbefalinger til at du også kigger ind og får den behandling du lige mangler.<3

4 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er lige flyttet hjem til Aarhus og…

Jeg er lige flyttet hjem til Aarhus og er SÅ glad for, at jeg valgte klinik Zen på Trøjborg.

Tusinde tak for virkelig god og professionel behandling!
Jeg følte mig hørt og forstået, og med det er jeg endt med et virkelig godt resultat!!
Giver alle mine anbefalinger til Klinik Zen.

9 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik verdens bedste behandling af de…

Jeg fik verdens bedste behandling af de sødeste piger, både i stolen men også i venteværelset. De er så rumlige og virkelig har styr på sit kram! Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Gik ud med de smukkeste læber. Ikke sidste gang❤️

1 oktober 2025

Vanvittig dygtig

Jeg har prøvet mange klinikker, men aldrig oplevet en så dygtig og kompetent behandler som Cecilia, jeg kan varmt anbefale klink zen

23 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En fantastisk skøn service og smukt arbejde af Cecilia.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Cecilia fra Klinik Zen. Hun er ikke kun dygtig til hendes arbejde, hun er omhyggelig, god til at rådgive, og så er man som kunde i meget trygge hænder. Hendes arbejde er så smukt. Jeg har aldrig nogensinde været så tilfreds. Jeg har fået præcist den smukkeste hud som jeg drømte om. Jeg har fundet min favorit klinik, det er helt sikkert. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg i Klinik Zen hos skønneste Cecilia.

7 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.