Professionel og effektiv behandling. Jeg fik udført fedtfrysning på maven og efter kun en måned blev min mavedelle halveret. Jeg har booket endnu en behandling, så forhåbentlig får jeg vaskebræt ti... Se mer
Företaget har svarat
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Klinik Frydendal. Jeg var inde at få en fedtfrysning. Jeg er 26 år, 162 og vejer 50kg, men har uønsket fedt på maven som de fleste kvinder, det ville... Se mer
Efter 5 ugers smerter i skulder+arm og div lægebesøg,volteren,piller osv. kom jeg i kyndig behandling hos Klinik Frydendal. Fortalte kort om mit problem og Per vidste med det samme hvad der skulle... Se mer
Företaget har svarat
varm anbefaling meget kompetent ærlig holder hvad han lover ,dejlig tryg modtagelse i hyggelige omgivelser Per har en kæmpe viden han gerne deler ud af jeg fik et rigtig godt resultat ,er mege... Se mer
Företaget har svarat
Professionel skønhedsklinik med udvalg af behandlinger til flere formål. Vi går højt op i kunders udtalelser. tilfredshed og resultater.
Baunevej 150, 2630, Tåstrup, Danmark
En rigtig skuffende oplevelse..
Hans klinik ligger i hans eget hjem, hvor folk bare vader rundt. Hans opførelse under selve behandlingen var ubehøvlet og nedladende.
Kan ikke anbefales !!
Q
Klinik Frydendal er en klinik med mange kompetancer og ejes af 2 elskelige mennesker som helt har forstået det, at være behandler med hjertet.
Jeg blev anbefalet at kontakte Klinik Frydendal i forhold til en vitamin-og mineral test. Her bliver jeg mødt at Ghita som smilende og imødekommende tager imod mig, og udføre testen med empati og perfektion, og et stort tillidsforhold bliver opbygget.
I vores samtalen fortæller Ghita om hendes uddannelse med Kranio Sakral behandling og hvordan den har helbredt hende.
Denne behandlingsform er lige noget jeg har søgt efter længe, så jeg bestiller en hurtig tid.
Med et liv med cancer på 30' år har jeg en del symptomer/senfølger og ved første behandling oplever jeg, at f.eks. disse symptomer er helt væk:
- tågehjerne - vejrtrækningsbesvær - smerter i nakke - smerter ved brystkassen - kroppens energi har fået en ordentlig booster og min skævhed i mine ben og kæber blive justeret.
Alt dette blive effektueret med blid og kærlig hånd i 1 time, alt imens jeg falder hen i en miditativ tilstand.
Tøv ikke med at kontakte Klinik Frydendal hvis du har brug for kyndig behandling, jeg anbefaler dem på det varmeste.
Lys og kærlighed
Charlotte 73 år
Per Frydendal er professionel og har en klinik, der har givet mig gode resultater gennem årene. Varm anbefaling herfra.

Svar från Klinik Frydendal
Har fået fedtfrysning af flere omgange med god effekt, under hele processen er jeg blevet mødt med højt professionalisme, og mødt Per og hans passion for sit felt. Det vigtigste for mig har også været under hele denne process, at jeg har lyttet til den vejledning i efterbehandlingen som jeg skulle holde for at opnå de bedste resultater. Jeg har været glad for behandlingen, vejledningen, og selveste samarbejdet med Per. Altid plads til gode samtaler og meget omhu håndtering under hele processen. De stærkeste anbefalinger herfra.

Svar från Klinik Frydendal
Jeg er lige kommet hjem fra, hvad der skulle have været en fedtfrysning af mine arme, men i stedet gik hjem med ro i maven.
Jeg blev rådgivet af Per, som er meget professionel og ærlig, der fortalte mig, at han i mit tilfælde ikke kunne garantere et godt resultat, da jeg muligvis ville ende med “hænge hud” under mine arme i stedet for, så han ville hellere have at jeg tænkte over det en ekstra gang, eller undersøgte andre muligheder. Mange andre kliniker ville nok ikke have sagt noget, men bare gjort hvad jeg havde bestilt, og taget mine penge. Det her kostede mig ikke en krone, på trods af, at en annullering på dagen umiddelbart ville koste det fulde beløb.. Stor anbefaling af Per og Klinik Frydendal; skal jeg på et tidspunkt have foretage noget, så vender jeg tilbage hertil, da jeg er sikker på, at Per rent faktisk vil én det bedste, og bestemt IKKE er en af de mange plattenslagere derude. . :-)

Svar från Klinik Frydendal
Helt fantastisk oplevelse, hvor jeg blev ført trygt og sikkert igennem hele processen af behandler, ift. at nå mine mål.

Svar från Klinik Frydendal
Yderst professionel behandling hos klinik Frydendal.
Min oplevelse af klinikken har været til UG. God information. En god tone. Ærlig udmelding. Og en behandling, der virker. Jeg kan så varmt anbefale klinikken.

varm anbefaling
Per har en kæmpe viden han gerne deler ud af
jeg fik et rigtig godt resultat ,er meget tilfreds
Per har mange års erfaring .
kærligst Marina

Svar från Klinik Frydendal
Jeg kan varmt anbefale Klinik Frydendal.
Per er meget kompetent og ærlig.
Jeg er meget tilfreds med resultatet af fedtfrysningbehandlingen.

Svar från Klinik Frydendal
Rigtig god service. God behandling med tydeligt resultat efter kort tid. Det er klart et sted der er værd at besøge.

Svar från Klinik Frydendal
Min varmeste anbefaling og kæmpe tak
Jeg kan kun give "Krop og sjæl i balance - igen" og Klinik Frydendal mine varmeste anbefalinger.
Jeg var så heldig at vinde oktober måneds behandling - jeg vinder ellers aldrig noget. Så tusind tak.
Jeg fik den skønneste Access Bars Energetic facelift og wow, siger jeg bare. Det er ikke sidste gang jeg får sådan en behandling - det kan være vanedannende.
Derudover fik jeg lavet en Corpus Analyser vitamin-test, som gav mig et fingerpeg om hvilke vitaminer, mineraler og sporstoffer, jeg skal have, for bl.a. at kunne komme vinteren igennem. Jeg har det så godt i min krop og mit sind - både afslappet og energifyldt,- og jeg glæder mig til at se Corpus Analyser testen igen om et par måneder.
Tusind tak for behandlingen, jeres anbefalinger og det dejlige resultat!

Svar från Klinik Frydendal
Fedtfrysning hos Frydendal virker - mine behandlinger har givet et resultat som jeg er yderst tilfreds med😀.
Kan varmt anbefale behandlinger hos Klinik Frydendal, hvor servicen er i top.
Mvh
Britta

Svar från Klinik Frydendal
Jeg er meget tilfreds med resultaterne fra Klinik Frydendal.
Per har en god måde at forklare tingene på, både saglig og med en god portion humor, så behandlingerne bliver behagelige, samtidig med at de virker.
Kan varmt anbefales.
Tak Per

Min varmeste anbefaling🌸
Super gode og professionele behandlinger, som virker. Meget behagelig og hyggelig atmosfære, rent og pænt.
Altid god tid til at besvare spørgsmål, hvilket skaber tryghed.
Absolut gode behandlinger med rigtig gode resultater.

Tryghed og resultater
Jeg har været glad for de behandlinger jeg har fået hos Per. Han er dygtig, og blev mødt af ham med et smil og glimt i øjet.
Efter gode resultater, skete der ikke videre. Pers råd var at holde pause.
Stor tak for ikke at malke mig for penge.
Jeg giver Klinik Frydendal mine bedste anbefalinger.

Jeg kan varmt anbefale Klinik Frydendal til andre👍
Per var meget imødekommende og informerende og jeg følte mig i meget trygge hænder fra start.
Resultatet efter første gang kan ses- fantastisk🤩
Jeg skal afsted igen i dag og jeg glæder mig😊

Fedtfrysning
Jeg var hos klinik Frydendal igår og få fortaget en Fedtfrysning. Per er utrolig professionel, dygtig og meget ærlig. Han har virkelig styr på hvad han snakker om og giver en virkelig godt guidning til hvordan man (ud over en Fedtfrysning) kan passe på sig selv og sin vægt. Han går i øjenhøjde så man forstår præcis hvad han mener. Jeg glæder mig utrolig meget til at se resultatet😍

Svar från Klinik Frydendal
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.