Klickmemories Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fotobooth gehuurd voor mijn verjaardag, geeft zo'n leuke toevoeging om tastbare herinneringen te hebben! De foto's hangen nu nogsteeds op mijn koelkast. De fotobooth werkte super en toen ik nog wat vr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na de aanvraag via de website wordt er snel gereageerd. Ons feest was een week later en de ontwerper is direct aan de slag gegaan met ons 80's thema. Resultaat sloot naadloos aan op onze uitnodiging... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Bij Klick Memories zijn we gespecialiseerd in het verhuren van de beste photobooths die er zijn. Hiermee leg je niet alleen de leukste momenten vast, maar geef je je gasten ook een unieke ervaring en een blijvende herinnering. Daarnaast bieden we alles om jouw feest of evenement compleet te maken, van stijlvolle ballondecoratie tot professionele dj’s, hoogwaardige geluidsinstallaties en een onvergetelijke silent disco. Bij Klick Memories zorgen we ervoor dat jouw gelegenheid perfect wordt aangekleed en gevuld met entertainment op maat.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De camera werd niet geleverd op de dag…

De camera werd niet geleverd op de dag van ons feest en klick memories was niet bereikbaar/reageerde niet. Volgende dag klacht ingediend en toen werd er opeens wel snel gereageerd en hebben we geld terug gekregen. Gelukkig was het evengoed een superleuk feest😅

21 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedenk heel goed voor je voor deze service kiest

Wij hebben voor ons 25-jarig huwelijksfeest een photobooth gehuurd bij Klick Memories. Het contact vooraf verliep prima en de booth werd netjes op tijd geleverd. Helaas hield daar de service ook direct op.

Tijdens ons feest stopte de photobooth al ruim vóór het einde van de avond met printen. We hebben direct geprobeerd contact op te nemen, maar kregen geen gehoor. Uiteindelijk ontvingen we instructievideo’s om zelf het probleem op te lossen. Daarbij moesten we de booth openen met een sleutel die vervolgens niet eens bleek te passen.

Terwijl wij midden in ons feest stonden, hebben gasten geprobeerd het probleem op te lossen. Uiteindelijk werkte de booth de rest van de avond niet meer. Erg pijnlijk als je bijna €450 betaalt voor een dienst die maar deels geleverd wordt op een uniek moment dat je nooit meer overdoet.

Wat ons nog het meest tegenviel was de manier waarop hiermee werd omgegaan achteraf. In onze eerste mail hebben wij heel netjes contact gezocht. We vroegen niet eens om een vergoeding of compensatie, maar verzochten om persoonlijk contact. De reactie van eigenaar Jaco was echter direct defensief en totaal niet klantgericht: er zou niets vergoed worden en de schuld werd volledig bij ons neergelegd en er wordt volledig over de overige vragen heen gelezen, waar we tot op de dag van vandaag nog geen reactie op hebben. Puur omdat Jaco erop gericht is om z'n gelijk te halen.

Zelfs nadat wij rustig uitlegden dat wij alleen handelden op basis van hun instructies en met een niet-passende sleutel zaten, bleef iedere vorm van redelijkheid of begrip uit. Geen excuses, geen poging tot meedenken, geen enkele vorm van service. Alleen verwijten over schade die wij gemaakt zouden hebben. Printerrol die niet goed was geplaats en kapot ging, terwijl we hebben aangegeven dat we niet eens bij de printerrol konden komen omdat we er niet in kwamen. EN dan de schuld bij ons leggen en vertellen waarom zij niets hoefden te doen of te vergoeden?!? Beste Jaco, als ik die schade gemaakt zou hebben, dan had je mij gewoon de factuur mogen sturen van de schade, want ik ben daar voor verzekerd. En anders stuur je me maar een tikkie voor 10,- en dan kan jij je kapotte slotje vervangen.

Voor ons nooit meer Klick Memories, en wij raden anderen aan goed na te denken voordat zij hier boeken voor een belangrijk feest of bruiloft. Want 1 ding is zeker, jaco van Klick memories, is niet klant en service gericht!!!

Een bedrijf laat pas echt zien hoe professioneel het is wanneer er iets misgaat. En daarin schiet Klick memories enorm tekort!

6 maj 2026

Super aardige jongens

Super aardige jongens, snel opgezet, duidelijke uitleg over hoe en wat..volgende dag keurig weer opgehaald volgens de afspraak. wij hebben een top avond gehad met de photobooth

21 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De Photo Booth van Klick memories…

De Photo Booth van Klick memories maakte ons feest helemaal compleet. Het werd op de afgesproken tijd geleverd en opgebouwd en de dag erna weer opgehaald. De booth is makkelijk te bedienen en een aantal dagen later krijg je alle gemaakte foto's digitaal aangeleverd.
Van de gasten alleen maar positieve reacties. Bij een volgende activiteit zou ik zeker weer een booth bij hun huren.

27 februari 2026

Helemaal goed

Vlotte communicatie en leveren en ophalen ging ook soepel, even een kwartiertje van te voren bellen dat ze er aan komen en zo neergezet en weer opgehaald.

7 februari 2026

Geweldige service

Contact via WhatsApp verliep makkelijk en snel. Boeken was zo geregeld. Ideaal dat je je eigen design kunt doorsturen. De strips zijn heel leuk geworden! Echt een aanrader voor op een speciale gelegenheid. Alle gasten hebben er goed gebruik van gemaakt. Ondanks de onbeperkte prints was het niet nodig om de filmrol te vervangen. Je kunt echt genoeg foto’s maken. De photobooth werd geleverd en de volgende dag weer opgehaald. Op- en afbouw doen ze voor je.

31 januari 2026

Geweldige service!

Het contact met dit bedrijf verliep laagdrempelig en soepel - via Whatsapp en de email. De ondersteuning met het design was ook super! De photobooth heeft ons event op een hele leuke manier vast kunnen leggen, en heeft echt bijgedragen. Al met al een dikke aanrader.

24 januari 2026

Grote feesthit!

We hebben voor ons eindejaarsfeest op het laatste moment nog een photobooth kunnen huren bij deze organisatie. Het was een grote hit! Communicatie en levering verliep soepel. Heel blij!

18 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top bedrijf! Geweldige service en communicatie!

Wij hebben ontzettend genoten van ons trouwfeest!
De photobooth, de ballonnen en de lichtletters waren een geweldige extra toevoeging aan ons feest. De communicatie verliep soepel en ze denken goed mee.
Onze complimenten aan alle medewerkers van Klick memories

13 december 2025

Top avond gehad!

Levering en alles was optijd. Mede door deze photo booth hebben wij een top avond gehad! gaf echt iets extra's aan het feest en iedereen heeft er van genoten.

13 september 2025

Wat een super service!

Wat een super service!! Blij met onze photobooth en fotoprint ontwerp. Het contact verliep soepel en snelle reactie en de breng en haal service was ook super! Met de mooie lichtletters was ons feestje helemaal compleet! Bedankt voor de goede service! Echt een aanrader.

5 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke toevoeging voor op een feest

Leuke toevoeging als je een feest hebt om op deze manier de herinneringen vast te leggen. Goede kwaliteit photobooth en backdrop. Er was een leuk persoonlijk ontwerp gemaakt voor het kader en de gemaakte foto's worden achteraf ook nog digitaal toegestuurd naast dat er ter plekke twee afdrukken worden gemaakt.

14 juni 2025

Absoluut leuk!

Een leuke extra op ons huwelijksfeest. De gasten hebben genoten van het hele evenement. Ook het huren, personaliseren van de strips, de bezorging en het ophalen verliepen super stressvrij.

31 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De photobooth was een onwijs succes op…

De photobooth was een onwijs succes op ons 40e verjaardagsfeest!
Om een extra interactief element toe te voegen aan ons feest hebben we bij Klickmemories een photobooth gehuurd samen met de verkleedkoffer.
Het leuke van dit is dat we een tastbare herinnering aan ons feestje overhielden. Onze gasten hebben allemaal minstens 1 foto gemaakt en in een album geplakt met een leuk tekstje erbij.
De hele avond door blijven mensen met verschillende accessoires maar ook in verschillende groepjes leuke en grappige foto’s maken. Een grote lol factor op je feest dus.
Vooraf makkelijke communicatie (ook levertijd) via whatsapp, netjes op de dag zelf nog even gebeld over de levering en tijdens het leveren werd er meegedacht over de plek van de photobooth. Alles werd nog even goed afgesteld en uitgelegd. En zonder dat we zelf op de feestlocatie (restaurant) hoefden terug te komen werd de photobooth de volgende dag opgehaald.
Op een volgend groot feest zouden we het zo weer boeken!

24 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hadden een Photo Booth op onze…

We hadden een Photo Booth op onze bruiloft. Super goede service! Ze denken heel goed mee en regelen het perfect. Ook kan je leuk je eigen ontwerp maken en daar helpen ze heel goed mee. Zou ze zeker aanbevelen:)

16 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.