Dårlig kvalitet og ingen hjelp å få
I juli 25 så kjøpte kjæresten en kronering til meg med små diamanter rundt hele. Utrolig vakker ring. Den kom desverre med en manglende diamant. Dette fikk vi fikset veldig lett. Men under en måned etter at jeg fikk ringen tilbake fra reparasjon. Så falt det to diamanter ut. Da jeg snakket med daglig leder fikk jeg beskjed om at ringen ikke tåler daglig bruk og at kjæresten min burde ha kjøpt en an ring om jeg skulle bruke den kvar dag. Det var leit da jeg ønsker gjerne å bruke gaven jeg fikk. Men ringen kom med en garanti så etter litt krangling fikk jeg beskjed om at de kunne ta inn ringen å se hva dem fikk gjort. Så jeg levert ringen inn til reparasjon igjen. Da jeg fikk den tilbake hadde de bare limt på diamantene på og ikke gjort en fin jobb da kronene hadde knukket. Nå er vi kommet til januar og siden jeg fikk ringen tilbake sist har dee falt ut 3 flere diamanter. Veldig dårlig kvalitet og garanti er vist bare et fancy ord som skal få deg til å tro at de står for sine feil. Men de tar altså ikke ansvar og fikser ikke opp i problem ved produktene sine.