Kleiveland Ur & Gull Omdömen 5

2,5

Företagsinformation

1. Juvelerare

Skrivet av företaget

Vi har levert og reparert unike smykker og kvalitetsur siden 1956.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitet og ingen hjelp å få

I juli 25 så kjøpte kjæresten en kronering til meg med små diamanter rundt hele. Utrolig vakker ring. Den kom desverre med en manglende diamant. Dette fikk vi fikset veldig lett. Men under en måned etter at jeg fikk ringen tilbake fra reparasjon. Så falt det to diamanter ut. Da jeg snakket med daglig leder fikk jeg beskjed om at ringen ikke tåler daglig bruk og at kjæresten min burde ha kjøpt en an ring om jeg skulle bruke den kvar dag. Det var leit da jeg ønsker gjerne å bruke gaven jeg fikk. Men ringen kom med en garanti så etter litt krangling fikk jeg beskjed om at de kunne ta inn ringen å se hva dem fikk gjort. Så jeg levert ringen inn til reparasjon igjen. Da jeg fikk den tilbake hadde de bare limt på diamantene på og ikke gjort en fin jobb da kronene hadde knukket. Nå er vi kommet til januar og siden jeg fikk ringen tilbake sist har dee falt ut 3 flere diamanter. Veldig dårlig kvalitet og garanti er vist bare et fancy ord som skal få deg til å tro at de står for sine feil. Men de tar altså ikke ansvar og fikser ikke opp i problem ved produktene sine.

16 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Veldig dårlig service, ufullstendig vare, styr unna!

Hun sier jeg kan returnere for egen regning, kompensasjon er ikke mulig og jeg kan ikke få en ny klokke til samme tilbudspris om jeg returnerer. Har nå derfor valget mellom å prøve å rengjøre klokken selv eller returnere og kjøpe ny til 20% høyere pris. Kommer aldri til å handle på denne nettbutikken igjen.

3 december 2025

Dårlig kundeservice

Min samboer kjøpte en gave til meg som dessverre ikke falt helt i smak. I butikken undersøkte han muligheten for å returnere klokken når han kjøpte den, og fikk beskjed om at dette ikke ville være noe problem.

Kort tid etter, cirka 30 minutter etter kjøpet, ringte han for å spørre om retur var mulig. Da fikk han imidlertid beskjed om at det ikke var mulig å få pengene tilbake, og at varen kun kan byttes i butikken ved kjøp over disk.

Siden det ikke finnes noe annet i butikken jeg ønsker å bytte mot, ønsker vi å få pengene tilbake. Dette ble avvist med henvisning til angrerettloven, noe som er riktig, men som samtidig gjør at det virker som om informasjonen om manglende returmulighet ble holdt tilbake ved kjøp. Konkurrentene deres tilbyr både et større utvalg av varer, men også mulighet for å angre kjøpet. Kommer derfor ikke til å handle i denne butikken igjen.

Opplever dette som dårlig kundeservice

7 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.