Kleis Gardiner Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige købt nyt hus i Billund og ønskede en pæn gardin løsning med mørklægning i værelserne, og lyse cremefarvet i stue/køkken. Kim kom og målte op, havde stof/farve prøver med og havde hurtigt r... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi valgte Kleis Gardiner, efter vi havde læst anmeldelser her. Og vi kan kun give de andre anmeldere ret. Fantastisk god service. Der blev målt op, og vi så mange forskellige farver på up and vi Down... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har bygget nyt hus og valgte Kleis gardiner til gardinmontagen. Det gjorde vi på baggrund af god rådgivning for at træffe det rigtige valg til mørklægning af vores soveværelse. Vi har fået plissega... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kleis Gardiner kan varmt anbefales. Hurtig tilbagemelding og besøg af Kim fra Kleis Gardiner allerede to dage efter vi havde henvendt os. Han gav sig tid til rådgivning og vi fik et fornuftigt pr... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterbehandling
  2. Gardinaffär

Skrivet av företaget

Kleis Gardiner ejes af Kim Kleis der i over 20 år har arbejdet med rådgivning, salg og montering af gardiner og solafskærmning. Jeg har tidligere arbejdet i fysiske butikker med faste åbningstider, men har erfaret at kundernes ønske om fleksibilitet passer rigtig godt med den måde jeg ønsker at drive min virksomhed. At komme i mine kunders hjem på et tidspunkt der passer dem, giver mig helt unikke muligheder for optimal rådgivning. Mine kunder er ikke ens og det er deres hjem heller ikke. Min erfaring kombineret med en kreativ tankegang og håndværksmæssige kompetencer sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Jeg går ikke på kompromis med hverken kvalitet, tid eller service og er først tilfreds når kunderne er det.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flotte gardiner samt den bedste service, og perfektionisme.

Vi havde Kim/Kleis gardiner ude til opmåling og rådgivning . Virkelig meget positiv oplevelse . Kim var meget omhyggelig og serviceminded og en meget fair pris. I torsdags fik så gardinerne sat op i hele huset. Virkelig meget flotte gardiner som sidder lige i skabet i hele huset🙏😍. Kim har leveret super gode og flotte og funktionelle produkter , og sat dem op med perfektionisme ned til mindste detalje. Vi giver de bedste anbefalinger, og vil helt klart anbefale ham til alle vi kender og flere til🤗

19 september 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kim og Kleis gardiner er både…

Kim og Kleis gardiner er både professionelle og meget reelle. Vi har fået den bedste betjening og gardinerne er både flotte og sidder lige i skabet. Prisen er også meget rimelig så kontakt endelig Kleis gardiner, vi giver dem vores bedste anbefalinger.

1 september 2020

Fremragende

Fremragende, lige fra opmåling til opsætning 👍
Du skal have stor ros for væremåde, dine anbefalinger, og din tålmodighed
-ting tager tid 🙏
Vi kan varm anbefale Kleis gardiner, for den gode kvalitet og skarpe pris.
Lene & Ove

1 juli 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De varmeste anbefalinger herfra!

Jeg skulle have gardiner til vores nye hus, og jeg ringede til Kleis Gardiner.
Kim var meget venlig og tog sig god tid til at guide mig i gode løsninger, og han kom gerne med professionelle forslag hvis jeg selv var i tvivl.
Nu er gardinerne kommet op, og det er et sindssygt flot resultat!
Kim har helt sikkert hjulpet mig til at træffe de rigtige valg for vores hus.

Jeg vil til hver en tid vælge Kleis Gardiner igen :)

10 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, skarp pris og fantastisk resultat

Vi vil begge gerne varmt anbefale Kleis gardiner, da Kim har høj service, stor faglighed og lave priser.
Både jeg og min gamle mor på 88 år har fået nye gardiner i vores lejligheder i Vejle.
Kims personlighed gør, at jeg varmt vil anbefale ham.
Aldrig tidligere har jeg fået så god en vejledning og et flot resultat.
Efterfølgende blev jeg kontaktet for at sikre, at jeg var tilfreds og at alt var som det skulle være.
5 kæmpe store stjerner herfra

27 maj 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kvalitet til god pris...

Vi fik leveret og monteret nye gardiner i forbindelse med indflytning i vores nye hus.
Alt foregik meget professionelt lige fra rådgivning og opmåling til den endelige levering og montering.
Kvaliteten af de leverede gardiner er super gode og lever fuldt op til vores forventninger. Vi er rigtig glade for resultatet, og giver vores bedste anbefalinger.

2 februari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt arbejde og kvalitet i top

Meget professionel vejledning i det bedste valg af gardiner og til en særdeles fornuftig pris. Vores Gardiner blev knap 4 uger forsinket, da Kleis Gardiner's leverandør havde kvalitetsproblemer med det stof vi havde valgt. Både Kleis Gardiner og deres leverandør udtrykte stor beklagelse/utilfredshed med forsinkelsen og gav en kompensation i en størrelsesorden, der helt sikkert viste, at både Kleis Gardiner og leverandøren var meget trætte af situationen. Det er selvfølgelig ikke heldigt, men forløbet har vist at Kleis Gardiner og deres leverandører tager deres kundetilfredshed meget alvorligt og hellere tager ansvaret for en forsinkelse i stedet for at chancen ved at leverer gardiner der ikke lever op til deres kvalitet. Derfor 5 stjerner herfra.

27 januari 2020

Topkarakter

Topkarakter
Opmåling og et tilbud uden beregning, særdeles rimelige priser + grundig og kyndig montering = 5 stjerner herfra :)

17 januari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har netop fået flotte nye gardiner i…

Har netop fået flotte nye gardiner i stue og soveværelse .
De er bare så fine velour i flotte farver og passer godt .
Fik rigtig god hjælp ved valg af farver og råd . Det betyder bare så meget at have en god fagmands hjælp .
Tak for det,.
Kan anbefales !

20 december 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topklasse: Professionel vejledning og god service

Vi har netop fået gardiner monteret i hele vores nybyggede hus. Kim er en mand der sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, det ses tydeligt i den kvalitet han leverer - både ift. produkter og montering. Super god vejledning og meget detaljeorienteret, du kan kun blive tilfreds ved at vælge Kleis Gardiner, ovenikøbet til fair priser - vi giver vores bedste anbefalinger.

18 december 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.