Kakor, spårning och girighet
Betala för att få undvika personanpassad reklam och kakor, nej tack era giriga tomtar.
Vädret i Sverige och världen. 14 dagars väderprognos, väderkartor, varningar, pollenprognoser och skidväder – Sveriges bästa väder
Betala för att slippa personligt anpassade annonser. Helt absurt.
Vanliga annonser ger intäkter men dom vill ha all din data för att kunna sälja den vidare.
Hej då sidan som jag kollade på varje dag.
Rekommenderar Ventusky, yr, smhi, eller annan väder sida!
Upp till idag var Klart min #1 prognos sidan. Men nu ska jag betala för att avvisa personanpassad reklam.
Det här är ej okej. Man kan inte "godkänna" något om man bli hotat med fakturar.
Stängde sidan och kommer aldrig använda Klart igen.
Än en gång är ni ute och seglar med era prognoser.
Det skulle börja snöa här vid kl 23 igår kväll, men kl är nu 03 och ingen nederbörd alls.
Totalt värdelös vädersajt.
Fungerar inte längre sedan ett par veckor. Går inte att scrolla timme för timme. Appen hänger sig. Har anmält det men ingen förbättring.
Det är så dåligt, stämmer aldrig
Måste vara lätt jobb.
Verkar inte behövas utbildning.
Rena gissnings leken.
Bättre det läggs ner, så får vi titta ut istället.
Mycket dåliga nederbördsprognoser.Prognostiserar mångdubbelt mer nederbörd än vad som i verkligheten kommer. Detta gäller speciellt i långtidsprognoserna. Detta brukar rätta till sig lite grann i närtid. Smhi och yr gör här betydligt bättre nederbördsprognoser.I närtid brukar klart anpassa sig till yr och smhi så att det kan stämma med verkligheten.
Varför anger ni temp och vind som är kl. 24 på natten när man tittar på hur dagens väder ska bli. Det stämmer ju inte alls och man måste gå in och titta timme för timme.
Mvh PeO
Undrar var ni mäter temperaturen i Mollaryd. Hos mig är det 19 grader minus och klart säger 12 minus kl 09
Mvh Margareta
Amatörernas julafton. Har ingen koll på temperaturer dom uppger -7 grader just nu. Min termometer visar -14. Jag bor vid kusten och inte i nåt köldhål. Jag har mailat men ej fått svar.
Jag hoppas att klart.se har förstått att dom utsätter folk för fara i natur och på hav med sin vilseledande mätning av vinden "km/t" då den alltid mäts i (m/s)!!! Då klart.se inte verkar bry sig över sina egna initiativ att vilseleda prognoser av denna art som utsätter människor för fara när dom planerar sin överlevnad i natur och på hav!!! Detta måste anmälas och lyftas och belysas innan flera läser vinden i fel termer där klart.se är dom ända som inte verkar ha förstått faran!!
Kommer inte åt Klart Väder längre. En informationssida om cookieinställningar går ej att komma förbi!
Nu blev det för mycket reklam för mig, tack och hej.
Finner måndasprognoserna mycket komiska då de bara innehåller lågtryck oavsett månad ! I var enda prognos , var enda gång , var enda månad . Vilket skämt
Som vanligt opålitlig. Visar helt molnigt söndag morgon den 7 augusti fastän det är strålande solsken ute.
Har noll koll på väderutsikter. Knappt att de har rätt väder för stunden. Ofta inte faktiskt.
//Surfare/outdoorsy//
Jag har gång på gång påpekat felstavat ort. Och varje gång får jag svaret vad bra att du kontaktar oss och vi kommer att åtgärda det. Bara för att det är ingen huvud ort eller vad jag ska skriva så är det inte okej att skriva fel. Det är lika viktigt som med mitt namn och att stava fel på Stockholm eller en adress. Jag syftar på Tallkrogen som klart.se envisas med att stava Tallkrogan med ett a på slutet. Jag är dock förvånad över att lilla Tallkrogen finns med. Men ska man ha med små ställen så får man ändå stava rätt. Ni på klart vill väl inte heta klurt.se ? Alltså med ett u i mitten. Det kan bli mycket fel med fel bokstav. Jag struntar fullständigt i svar från klart.se för de har fått för många chanser när jag har påpekat detta många gånger redan och tröttnat på den dåliga attityden de har.