Klahn Arkitekt & Byggerådgivning Omdömen 15

4,3

Företagsinformation

1. IT- och företagskonsult
  2. Arkitekt

Informationen kommer från olika externa källor

Hvem er Klahn Arkitekt & Byggerådgivning? Vi er specialisereret i rådgivning til private bygherre, som er vores primære arbejdsområde, hvor vi tilsammen har mere end 30 års erfaringer. Vi har dog også opgaver for professionelle kunder. Vores rådgivning er primært lokaliseret på Sjælland, men vi tager gerne rådgivningsopgaver i andre dele af Danmark. Vi er bygningskonstruktører med årelang erfaring fra mange områder inden for byggebranchen, ikke mindst rådgivning af private boligejere. Nøgleordene for vores arbejde er grundighed, overblik og mange års speciel erfaring med at rådgive den private boligejer trygt gennem deres byggeprojekter. Det er vigtigt for os at gøre vores bedste for at imødekomme kunden og vejlede ham igennem byggeprocessen fra start til slut og undgå de faldgruber, der er derude.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Engageret og professionel rådgivning

Vi anbefaler varmt Klahn Arkitekt og Byggerådgivning, som vi har samarbejdet med i en længere periode under opførelse af nybyggeri med tilsyn af Bjørn Klahn og nu igen til rådgivning om energioptimering/isolering af en ældre villa af Morten Klahn. Begge gange har vi været rigtig glade for den rådgivning som vi har fået, og efterfølgende har vi modtaget uddybende mails med links til de specifikke ting, som vi har talt om ved rådgivningen og kan bruge fremadrettet. Vi oplever at Klahn Arkitekt og Byggerådgivning giver både engageret og kompetent rådgiving som vi ikke ville have været foruden.

15 december 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

gennemgang af renovation

Vi har fået foretaget en renovering, hvor vi selv har fundet en del punkter vi vil have udbedret. Jeg ringede til Klahn og spurgte ind til hvordan jeg skulle forholde mig. Der kom nogle forslag til hvad man kunne gøre og jeg aftalte at de skulle komme ud og kigge på fejl og mangler. Allerede mens de var på besøg, var det mit indtryk at de ikke kunne bedrage med noget som helst. En sludder for en sladder blev det til og ja de var enige i de fejl og mangler vi allerede selv havde konstateret. De kunne ikke bidrage med noget og det endte faktisk med at de heller ikke havde forslag til hvordan vi skulle gribe det an overfor entreprenør, som desværre har fået fuld betaling. Vi betalte 4000 kr. for max. 90 minutters sludder og absolut intet konkret. De burde helt klart fra starten havde sagt at de ikke kunne hjælpe os videre. Men en timeløn på lidt over 2500 kr. - hvem siger nej til det.
jeg kan ikke udtale mig om de er dygtige eller ej eller om de ved hvad de taler om. Jeg føler mig bare i den grad snydt, så det bliver en stjerne herfra.

14 november 2019
Logotyp för Klahn Arkitekt & Byggerådgivning

Svar från Klahn Arkitekt & Byggerådgivning

Kære Anette

Jeg er rigtig ked af, at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med vores rådgivning, da vi altid prøver på, at give den bedste byggerådgivning som muligt.

Jeg er lidt uforstående overfor, at din anmeldelse først kommer et år efter, at vi har afholdt mødet den 14. november 2018 ?

Jeg er ikke helt enig i din opfattelse af forløbet og synes faktisk ikke, at din kritik er helt berettiget, hvilket jeg vil uddybe nærmere herunder ved at komme med min fortolkning af sagen.

Du ringede til mig vedr. ønske om råd og vejledning i forbindelse med en afholdt afleveringsforretning på dit byggeri, hvor du var i tvivl om de registrerede fejl og mangler var korrekt registreret. Vi aftalte et rådgivningsmøde på din adresse, hvor jeg selv kunne se de omtalte fejl og mangler m.m.

På mødet kunne jeg så bekræfte, at de omtalte fejl og mangler var berettigede, og det var nogle entreprenøren skulle udbedre. Herefter spurgte du så om, hvorledes man kunne få entreprenøren til, at udbedre dem.

Jeg fortalte, at du skulle skrive til entreprenøren og IKKE betale det restbeløb, som man typisk tilbageholder til alle fejl og mangler er blevet udbedret. Men da du allerede havde udbetalt alle pengene til entreprenøren og du fortalte, at han allerede var over land og bjerge, og du havde prøvet, at skrive til ham uden held, så var der ikke meget jeg kunne hjælpe med.

Her kunne jeg så fortælle dig, at det var den dårligste situation, som man kunne stå i som bygherre, da du ikke at havde tilbageholdt penge til udbedring af fejl og mangler.

Jeg spurgte ind til din kontrakt og aftaleforhold med entreprenøren og kom desværre frem til, at en advokat med forstand på entrepriseret var eneste udvej. Såfremt jeg havde haft mulighed for, at rådgive dig noget før kunne jeg havde hjulpet dig og forhindre den kedelige situation du står i.

Så længe en entreprenør nægter at udbedre fejl og mangler og man ikke har tilbageholdt penge, så er den sidste mulighed at tage fat i en advokat.

Som fremvisningen langsomt gik fremad, kunne jeg godt fornemme din ærgrelse over, at du ikke havde brugt tilsyn under byggefasen, eller haft en professionel byggerådgiver med til afleveringsforretningen, da du nu stod i en meget ærgerlig situation, hvilket jeg selvfølgelig godt forstår.

Jeg fik desværre ikke alle oplysningerne fra dig i vores indledende telefonsamtale. Du fortale ikke, at entreprenøren var over land og bjerge, og du havde betalt entreprenøren alle pengene. Havde du fortalt mig dette i telefonen, så ville jeg selvfølgelig havde henvist dig til en advokat med det samme uden at tilbyde et rådgivningsmøde.

Din sag er desværre et eksempel på, hvorfor man skal bruge uvildig professionel rådgivning under byggeprojektet. Og helst ikke først når det er gået galt.

Jeg beklager endnu engang, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg ønsker dig alt held og lykke med sagen og håber, at det ender godt

Med venlig hilsen Morten Klahn

Tak for hjælp

Vi har kun rosende ord til Klahn Arkitekt & Byggerådgivning, og er yderst tilfredse med deres rådgivning.

Vi har fået rådgivning i forbindelse med en tilbygning, samt renovering, af vores hus. Selvom det var et stort og kompliceret projekt, med en masse bolde i luften og en masse byggetekniske udfordringer, så blev byggesagen håndteret professionelt og kyndigt. Samarbejdet med Klahn Arkitekter har været rigtig godt fra start til slut. Vi kan klart anbefale dem. Vi fik et sikkert og trygt byggeforløb 😊

3 juli 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende gennemgang af vores nye hus…

Fremragende gennemgang af vores nye hus - de er yderst professionelle og meget seriøse.

Vi er ved at købe hus af ældre dato - og havde i den forbindelse fået Bjørn fra Klahn Arkitekterne til gennemgå huset. Det var en meget professionel gennemgang af huset, hvor Bjørn påpegede forskellige ting samt kom med mange gode råd undervejs omkring huset.

Vi har oplevet stor tryghed ved at købe huset efterfølgende, idet vi fik påpeget alle de vigtige ting. Endvidere har de leveret en rigtig god service fra første jeg talte med Bjørn i telefonen.

Så har kun rosende ord at sige omkring Klahn Arkitekterne - så brug dem til gennemgang af jeres nye hus:)

19 maj 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

5 års gennemgang af hus byggeri

5 års gennemgang af hus byggeri. Jeg er nogenlunde tilfreds med gennemgangen af huset men synes ikke det er meget man får for de 4000 kr. de forlanger - 1,5 times arbejde + kørsel! Ingen skriftlig rapport eller lignende. Mit ønske om en regning på forbrugt tid og kørsel blev naturligvis ignoreret.
Jeg er klar over at det bare er iskold business men med den holdning har jeg svært ved at anbefale firmaet.

27 januari 2019
Logotyp för Klahn Arkitekt & Byggerådgivning

Svar från Klahn Arkitekt & Byggerådgivning

Kære Tom

Tak for dine bemærkninger. Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg er dog lidt overrasket over din vurdering af vores rådgivning, da jeg mener den var fyldestgørende og saglig.

Vores rådgivning omhandlede 5 års gennemgang af dit hus samt rådgivning i forbindelse med udskiftningen af dine MGO vindplader i facaden.

Dit hus står i en meget flot stand, og der var kun nogle få revner i hjørner, som kan forekomme i et træhus. Endvidere konstaterede jeg, at der ikke var det lovpligtige fald på gulvet i badeværelset.

Du fik en grundig vejledning i MGO vindplader vedr. problemer med disse, hvorledes de skal udskiftes, og hvad man skal være opmærksom på ved udskiftningen.

Ligeledes rådgivning vedr. hvordan du skal udarbejde et tilbudsmateriale, byggekontrakt til indhentning af byggetilbud således, at du for et sikkert og trygt byggeri.

Efter mødet sendte jeg en e-mail til dig med flere links omhandlende problemer med MGO plader og udskiftning af disse.

Du har modtaget den standardregning vi normalt bruger. Hvis du ønskede en udspecificeret regning, skulle du blot bede om en, hvilket du ikke har gjort.

Min opfattelse er, at du har fået en fyldestgørende rådgivning, som aftalt iht. vores rådgiveraftale.

Jeg beklager dog, at vores forventninger til rådgivningen ikke har været overensstemmende. Din kritik vil selvfølgelig blive taget i betragtning og vi vil vurdere, om der er noget vi skal gøre anderledes i fremtiden mht. vores forventningsafstemning med vores kunder.

God dag og held og lykke med din byggeopgave.

Morten Klahn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel og grundig køberrådgivning

Vi havde Morten ude og besigtige et hus vi ville givet et bud på. Han er yders professionel og grundig og var i krybekælder og på loft og gennemgik minutiøst tilstandsrapporten og fandt yderligere elementer som vi skulle være opmærksomme på. Vi kan varmt anbefale Klahn Arkitekter og Morten. Det endte med at vi alligevel ikke købte huset hvilket vi er glade for, men Morten skal klart med næste gang vi finder "det rigtige hus"

11 augusti 2017

Fin gennemgang af huset

Fin gennemgang af huset. God skeptisk tilgang fra Morten af - følte at han virkelig gik op i at få belyst de forhold der kunne være problematiske.
Klart anbefales.

1 juni 2017

Rigtig stor viden

Det var i forbindelse med gennemgang af hus, forud for køb af ejendom. Huset blev gået igennem fra enden til anden, og vi fik en yderst grundig og professionel gennemgang af huset. Det kan klart anbefales, og de var meget professionelle fra første kontakt.

15 februari 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig tilbagemelding og profesionel rådgivning

Virkelig god oplevelse med Klahn arkitekterne. De meldte tilbage dagen efter at jeg havde skrevet til dem i deres kontaktformular om aftenen. Vi fik en meget grundig gennemgang af huset, hvor både kælder og loft blev inspiceret grundigt og vi kom omkring alle ting... Samt fik tips til hvad det var vi skulle være opmærksomme på. Det var en rigtig god og profesionel gennemgang, der gjorde os meget trygge og vi fik alt det vi havde ønsket os.

22 oktober 2015

Køberrådgivning i top

Vi havde som købere set os varme på et hus fra 50'erne og var lidt i tvivl om eventuelle fælder i tilstandsrapporten og fantasifuldheder i energirapporten.

Så derfor kontaktede til Klahn og fik hurtigt en aftale istand - og efter en husgennemgang fik vi udlagt teksten præcis og uden omsvøb.

Huset var usundt og ville havde været en fejl at købe, så vi fik afværget en dårlig beslutning.

Og vi fik et mere nuanceret indtryk hvor meget eller hvor lidt man kan stole på tilstands/energirapporter.

Nybolig meddelte højst uklædeligt, 'at det havde de ikke noget at gøre med' selvom de markedsførte huset med afsæt i rapporterne.

Så vi blev klogere af Klahn..

20 oktober 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.