Kørelærernes Hus Omdömen 499

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg tog mit kørekort ved kørelærens hus på 3 1/2 måned sammen med Niels. Det har været en fornøjelse at køre med ham, da jeg følte mig tryg og sikker i trafikken. Jeg har før været bange for at starte... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Kørelærernes Hus og især Niels Juul som kørelærer. Fra start til slut har jeg haft et professionelt og trygt forløb, som har været ret hyggeligt og sjovt. Niels er utrolig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en utrolig fantastisk oplevelse hos kørerlærernes hus. Jeg har haft et super hurtigt og effektivt forløb. Kørertimerne sammen med Niels har været betryggende, hyggelige og ikke mindst su... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan helt klart anbefale kørelærernes Hus!!! Har kun haft en god oplevelse hos dem!! Ville helt klart anbefale Niels Juul som kørelærer, han har styr på tingene, og sørger for at køretimene er for... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola
  2. Transportstyrelse
  3. Övningskörningsområde
  4. Trafikskola för motorcyklar
  5. Lastbilsskola

Skrivet av företaget

Kørelærernes Hus / Ejby Køreskole Har eksisteret i 35 år. Vi har 2 Afdelinger. Kørelærernes Hus i Køge Nørregade 45 - 4600 Køge Kørelærernes Hus i Ringsted Søgade 26 - 4100 Ringsted Vi er 12 Kørelærer - samt en 1 hjælps instruktør. Alle Kørelærerne har en pædagogisk / voksenpædagogisk uddannelse. Vi er specielt gode til elever med diagnoser da det har været en del af vores job tidligere.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super godt forløb

Super godt forløb, og kunne ikke have blevet gjort på en bedre måde, blev færdig på under 2,5 måned, uden stress eller noget udover det sædvanlige. Havde Niels som kørerlærer som var godt og fleksibel, som også var super god til at have fokus på ens svage punkter, og at forklare tingene på en klar og tydelig måde. Kunne ikke være bedre, overvejer du at starte er det ik noget bedre end kørelærernes hus med Niels.

11 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor anbefaling og god oplevelse hos…

Stor anbefaling og god oplevelse hos Kørelærens hus.
Nadia har været en super god køre og teorilærer hele vejen igennem. Hun forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, og man føler sig tryg og godt guidet. Kan helt klart anbefale

24 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nadia var en virkelig god kørelærer for…

Nadia var en virkelig god kørelærer for mig. Hun lærte mig alt jeg skulle på en god og forståelig måde. Hun forstår ens behov virkelig godt. Hun er tryg og køre med og man føler sig generelt meget tryg i hendes selskab. Også er hun en mega sjov kørelærer så man får nogle gode og mega sjove køretimer sammen med hende.

4 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en mega god oplevelse hos…

Jeg havde en mega god oplevelse hos kørelærernes hus. Både teori- og køretimerne var meget lærerige men også hyggelig så man fik en god oplevelse igennem hele forløbet. Jeg havde Niels som min teori- og kørelære og han var en fornøjelse at have som lære, han er mega sjov og men også god til at lære. Tusind tak for en god oplevelse og et godt forløb!

27 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kørekort

Indtil videre en lidt blandet oplevelse..
Dette kan ændre sig derfor afventer jeg lige med min fulde bedømmelse

15 oktober 2025
Logotyp för Kørelærernes Hus

Svar från Kørelærernes Hus

Hej Patrick
Jeg kan ikke genkende dit forløb
Du startede på kørekort i August 2025 - du havde ikke råd til kørekortet - så du fik lov at dele din betaling i 2 - uden ekstra omkostninger - som normalt er 600 kr.
Første betaling var 1 september og 2 betaling var 1 oktober- jeg måtte desværre også rykke for din betaling.

Du valgte at køre udenfor arbejdstid - lovpakke 2.
Alle dine kørelektioner har ligget efter kl 17 og i weekenden.

Problemet er bare at du kun har betalt for lovpakke 1 - så du mangler at betale de resterende 3.000 kr - som jeg forventer- som aftalt- bliver betalt 1 november- uden at jeg behøver at rykke for dem!!

Du har overhovedet ikke grund til at være utilfreds med noget!!!

Du er selvfølgelig velkommen til at skifte køreskole.
Du må have en god dag

Mvh Marianne og Niels

Mvh Marianne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været super tilfreds med…

Jeg har været super tilfreds med Kørelærernes Hus, god service, god teori undervisning og ikke mindst gode køretimer. Jeg havde Lars, og synes han var helt fantastisk til at forklare, lære og vise mig trafikken fra en bilists synspunkt.
Vil helt sikker anbefale køreskolen, bestod første gang i begge prøver.

20 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos kørelærernes hus. Vi fik god teori undervisning og meget læring af køretimerne. Jeg bestod min køreprøve på første forsøg og det kan jeg kun takke min kørelærer Niels for. 10/10 oplevelse herfra

19 augusti 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Min oplevelse

Jeg vil gerne give en konstruktiv tilbagemelding på mit forløb hos Kørelærernes Hus.
Jeg har oplevet, at informationen omkring forløbet og pakkerne kunne have været mere tydelig fra starten. Når man vælger en af de større pakker – eksempelvis pakke 2 eller “turbo-pakken” – som samlet set ender tæt på 16000 kr., forventer man som elev en klar beskrivelse af, hvad pakken indebærer, samt hvordan den adskiller sig fra de øvrige tilbud.
Her oplevede jeg, at kommunikationen ikke var tilstrækkelig, og at jeg ofte stod tilbage med flere spørgsmål end svar.
Dog vil jeg sige at betalingen igennem Marianne var fint. Hun gav mig lov til at opdele betalingen 50/50. Dette var jeg glad for.

Når jeg har haft behov for at få afklaret noget, har jeg henvendt mig først til min kørelærer hvor jeg blev henvist til Marianne, da jeg havde spørgsmål om pakkeforløb og forventninger osv. men her blev jeg ofte henvist tilbage til min kørelærer. Min kørelærer skrev en lang besked om diverse ting for hvad der gik godt (tidlige tider på prøver, og glatbane ect.) men det tog mig 6 uger - hvor de rent faktisk skriver “teorikursus på 4 uger (normalt 8 uger)” så på den måde forventer man at når man har betalt et så højt beløb får hvad man bliver lovet. - det er ikke imellem 4-8 uger men helt konkret 4 uger.
Det var bare én af tingene. Jeg vil ikke anbefale at tage turbohold eller pakke 2 - penge lige ud af vinduet.
Denne kommunikation gentagende gange imellem kørelærer og Marianne har gjort det svært at få konkrete svar, og jeg savnede en mere entydig kommunikationsvej, så man som elev ved præcis, hvem man skal gå til med hvilke spørgsmål.

Jeg håber på at Marianne og hendes team finder en løsning - om det så er at pausere “turbohold” og “pakke 2” indtil at teamet har nok kørelærer eller faktisk lever op til de krav de selv stiller - måske omformulér eller slet nogle af jeres tilbud som blandt andet fleksibel planlægning - for den oplevelse havde jeg ikke da de kørelærer har så meget andet end tid. (Intet ondt ment) dette er også set fra et perspektiv hvor jeg har et fuldtidsjob hvor min arbejdsplads har åben 24 timer og at jeg ikke bare lige kan rydde min kalender.

Jeg håber, denne feedback kan bruges konstruktivt. Køreskolen har potentiale til at skabe et rigtig godt forløb, hvis der bliver lagt mere vægt på gennemsigtighed i informationen, bedre sammenhæng i kommunikationen og en oplevelse af, at elevens forløb er i fokus.

14 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan anbefale Kørelærerenes…

Jeg kan kæmpe anbefale Kørelærerenes hus!

Jeg havde Marianne som kørelærer, og det var en super oplevelse. Hun var rigtig dyktig til at forklare hvor man kunne blive bedre og hvordan man skulle være i traffikken. Det var hyggelige køretimer, hun var sjov og nem at snakke med! Fik teoriprøven og kortet første forsøg! Kæmpe anbefaling.

11 augusti 2025

Kan anbefale Kørelærerenes hus

Kan anbefale Kørelærerenes hus. Jeg havde Lars som kørelærer, og det var en rigtig god oplevelse. Han var sjov, nem at snakke med og god til at forklare tingene, så man forstod det. Man kunne mærke, at han gik op i, at jeg skulle klare det godt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, så jeg kan helt klart anbefale stedet.

31 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har slet ikke fortrudt og vælge…

Jeg har slet ikke fortrudt og vælge kørelærerneshus de har styr på deres ting og hvis du er i tvivl om noget er de virkelig gode til og hjælpe
De har super hyggelige og snakke med og det er slet ikke kedelidt og køre med dem. Så 5 stjerner her fra 😊😊

2 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.