KJEPS Bolighus Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

RIGTIG god service i bolighuset. Fik stor hjælp af Simone til at indrette mit hus, hvor der skulle ske et samspil i indretningen af nye og gamle møbler. Meget imødekommende, lyttende til angivne ønsk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Imødekommende og smilende personale = en rigtig stemning. Derudover måtte vi ændre vores bestilling (på trods af KJEPS Bolighus havde al mulig ret til at fastholde os i den oprindelige ordre... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået en fantastisk god oplevelse ved at handle i butikken Har handlet der mange gange og altid god service

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefalelsesværdig og usædvanlig boligforretning Vi har købt en del møbler i Kjeps. Vi er blevet mødt af dygtige folk med megen indlevelse. Og varerne er super flotte. Jesper og Rene som sælger... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Möbelaffär
  2. Butik med hårdvara och tillbehör
  3. Lampbutik

Skrivet av företaget

KJEPS Bolighus er familieejet og har været det siden, at butikken blev grundlagt i 1952. I dag finder du også Lysmesteren og Kop & Kande - under samme tag i det 4.000 m2 store bolighus ved havnen i Næstved. Vi tilbyder alt indenfor møbler, boligtilbehør, isenkram og belysning - og du vil blive mødt af vores dygtige og imødekommende medarbejdere med et højt fagligt niveau. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super god oplevelse ..

Har idag for første gang besøgt forretningen
Det var en meget positiv oplevelse
Søde og smilende medarbejdere der hele tiden var opmærksomme og hjælpsomme og som tålmodigt fandt de møbler jeg søgte
Oven i købet blev det arrangeret at jeg fik mine møbler leveret samme eftermiddag mod et meget rimeligt beløb og de bliver båret op på 1 sal
En supergod oplevelse og det er ikke sidste gang jeg besøger butikken
👍

20 augusti 2024

Hej Marianne

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på, at du har taget dig tid til at anbefale os. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ærgerlig oplevelse ved reklamation

Jeg har igår købt en trådløs Verner panton lampe hos lysmesteren/kjeps i Næstved. Instruktionerne siger at den skal lade fuldt op før den tages i brug og en fuld opladning tager 8 timer. Efter 8 timer lyser den fortsat rødt selvom den jvf. instruktionen skal lyse grønt når den er fuldt opladt - jeg opdager, at den, når jeg drejer på det magnetiske ladestik, svinger imellem grøn og rød - der er dermed en defekt i form af en løs forbindelse. Da jeg dagen efter mit køb tager ned for at bytte lampen til en der reelt set virker, bliver jeg mødt med en følelse af, at jeg som kunde skal argumentere for hvorfor jeg skal have byttet lampen til en ny trods jeg endnu ikke har haft den i brug, da sælgeren siger at han tvivler på at der kan være tale om en reklamation her. Jeg viser at min lampe ved ladeporten ser misfarvet/rusten ud og sammenligner med de lamper de har stående ved kassen magen til som ikke ser sådan ud. Jeg oplever lidt at jeg skal argumentere for at der reelt set er noget galt med lampen, til trods for jeg har fulgt den meget simple instruks der medfølger og den endda har stået til ladning natten over, hvilket så vil sige den har ladet i omkring 16 timer uden at lyse grønt på noget tidspunkt (på nær når jeg mingelerer med ledningen).
Sælgeren ender med at hente en ny lampe til mig og siger at “det ikke skal skille os ad”, men jeg ender alligevel med at blive efterladt med en ærgerlig og ubehagelig følelse af, at være en besværlig kunde og savner ærligt talt en sælger der nok mere med det samme burde have hentet en ny lampe uden nogen form for betænkning eller tvivl, når jeg har kvitteringen med og lampen er købt for under 24 timer siden. Den nye lampe virker heldigvis som den skal, for jeg må da indrømme jeg faktisk havde helt ondt i maven ved tanken om, om jeg nu igen stod med en defekt lampe og så skulle ned og forsvare hvorfor jeg bør få reklameret den eller få mine penge retur.
Det er sådan en fin butik men jeg må være ærlig og sige det nok er sidste gang jeg køber dyre ting i butikken, i tilfælde af der er behov for en reklamation, da jeg ikke vil stå i lignende situation igen.

26 juli 2024

Hej Julie

Vi har talt med den pågældende medarbejder, og vi er kede af, at du er gået herfra med følelsen af, at du skulle argumentere, hvorfor du skulle have byttet lampen. Det har ikke været intentionen fra sælgeren.

Når vi har en reklamation som denne, bliver vi nødt til at finde ud af, hvad fejlen er. Først og fremmest for at se om vi kan udbedre denne, inden vi ombytter, og skal den ombyttes, skal vi kunne forklare vores leverandør omkring problematikken, men vi vil selvfølgelig altid ombytte produktet, hvis det viser sig, der er en fejl.

Det har på ingen måde været sælgerens intention at få dig til at føle, at du skulle argumentere for at få den ombyttet, og beklager selvfølgelig hvis det er den oplevelse, du er gået ud med.

Vi håber, at du en anden gang vil besøge vores bolighus - og give os en chance mere.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundeservice og venlighed :)

Vi har nu været kunde siden november 2023 og kører gerne turen på 1,5 time for vi ved at vi hver gang
bliver mødt med et smil :)
Vi oplever hver gang en utrolig god og professionel kundeservice og venlighed blandt personalet
Ja vi kommer bestemt igen:)
God weekend
BH Lone

25 maj 2024

Hej Lone

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på. Vi glæder os til at hjælpe jer en anden gang.

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING
Jeg købte et udstillingsmøbel. Jeg fik rigtig god tid til at overveje om jeg ønskede møblet trods dets mangler. Personalet var høfligt og vejledende, men jeg følte mig ikke presset! Der var tid til en hygge sludder, som gjorde oplevelsen endnu bedre.
Da jeg endelig besluttede mig, hjalp de mig helt ned til bilen med møblet!
Kæmpe fornøjelse! Mangler jeg noget igen, vil jeg helst sikkert vende tilbage!

6 april 2024

Hej Stine

Tusind tak for de 5 stjerner og den meget fine anmeldelse. Og tak for at du har taget dig tid til at skrive en anbefaling. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

God betjening og vejledning

God betjening og vejledning. Supper service, og en dejlig forretning

14 februari 2024

Svar från KJEPS Bolighus

Mange tak for din anbefaling, og for du har taget dig tid til at anbefale os. Det sætter vi virkelig stor pris på. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Ha - Ha!

Ha - Ha!
Jesper, ja det er godt med godt humør ! husk nu også farven på betrækket! God og flot Betjening.

mvh. Isse og Niels Christian.

21 mars 2024

Hej Niels

Mange tak for din anbefaling. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har kun godt at sige om personalet i…

Har kun godt at sige om personalet i forretningen. Servicemindede og imødekommende hver gang jeg har været på besøg. En særlig anbefaling af Rene og Laxsman :-)

19 januari 2024

Hej Nicklas

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super betjening og venligt personale

Super betjening og venligt personale. God hjælp og vejledning.

3 november 2023

Hej Agnete

Mange tak for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Anbefalelsesværdig og usædvanlig…

Anbefalelsesværdig og usædvanlig boligforretning
Vi har købt en del møbler i Kjeps.
Jesper og Rene som sælgere, har været en usædvanlig fantastisk oplevelse. Tak til dem.
Og tak til Julie i receptionen. For hendes venlige og kompetente hjælp.
Tak til gutterne, der kom og samlede møblerne. Dygtige med underfundig humor😀

12 oktober 2023

Hej Janne

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse. Og tak for at du har taget dig tid til at anbefale os. Det sætter vi stor pris på. Dine søde ord er givet videre. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundeservice udover det sædvanlige.

Kundeservice udover det sædvanlige.. Stort og lækkert bolighus med sjæl og sikken en velkomst og engement og autentisk interesse fra personalet.. Sikke en dejlig oplevelse vi fik og en dejlig følelse i maven efter besøget…

5 oktober 2023

Hej Jam

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse. Og tak for at du har taget dig tid til at anbefale os. Det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Professionelt og lige til

Blev ringet op af en super flink og høflig medarbejder straks efter jeg havde bestilt, som bare skulle sikre sig at jeg have fanget al information omkring levering osv.

Ordren kom til tiden, med deres egen fragtmand endda!

Jeg tør roligt anbefale folk at handle her. Det kommer jeg i hvert fald til igen 👍🏻

23 mars 2023

Hej Oliver

Mange tak for at du har taget dig tid til at anbefale os. Det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service og fornuftig priser.

14 mars 2023

Hej Rodi

Tak for at du har taget dig tid til at anbefale os. Det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Bedste service - kæmpe anbefaling

Bedste service ! Fik leveret ny seng kvit og frit til trods for at garantien var overskredet. De kunne godt se, at håndværket ikke var optimalt. Hurtig korrespondance pr mail og telefon
Vil helt sikkert handle hos KJEPS Bolighus i fremtiden !

21 februari 2023

Hej Emilie

Tusind tak for at du har taget dig tid til at anbefale os. Det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til dit besøg.

De bedste hilsner
KJEPS Bolighus

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice

Er inde på Kjeps hjemmeside for at bestille 2 FDB Knagerækker og kan ikke forstå at de 2 fragt muligheder der er begge ligger på ca 400 kr for varer der vejer under 5 kg til København.
Jeg vælger så at afhente i butik istedet, for derefter at konstatere at nærmeste sted er Næstved.
Ringer til deres kundeservice 4 gange
hvor telefonen ikke bliver taget, og ringer igen og efterlader besked 2 gange om at jeg meget gerne vil ringes op
Ingen kontakter mig og jeg ser mig tvunget til at bruge 2.5 time ialt på at køre til Næstved og hjem igen.
Michael fra deres kundeservice kom med dårlige undskyldninger da jeg mødte op i deres butik, først om nettet der var nede og det var TDC's skyld, og derefter at pakken ikke kunne sendes med andre end Danske Fragtmænd derfor den dyre fragt på 400 kr hvis jeg skulle have haft det sendt.
Første og sidste gang vi handler der.
Mvh Janek Lange

11 december 2022

Hej Janek

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse.

Den vare du havde bestilt på vores hjemmeside, var ikke sat op til levering som pakkepost, hvilket var en fejl, som vi naturligvis har rettet nu.

Lige præcis d. 12/12 var TDC ramt af et landsdækkende nedbrud, der gjorde at man ikke kunne ringe til os og mange andre en stor del af dagen, og at telefonen derfor gik på tlf. svarer. så det er desværre korrekt vi ikke ringede tilbage samme dag, men vi havde simpelthen ikke muligheden for at gøre dette, hvilket er normal procedure, og noget vi sætter en stor dyd ud af under normale omstændigheder, når man indtaler besked på telefonsvaren.

KJEPS Bolighus

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.