Kivono Omdömen 19

1,7

1,7

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

4 magneetspelen nooit geleverd…

Ik had 4 magneetspelen voor 50€ op 5 maart besteld die maar niet aankomen.ik heb dan maar een terugbetaling gevraagt en al 4 keer daarvoor een herinnering gevraagt .ze sturen wel een standaard antwoord met exuses maar zonder resultaat . BEDRIEGERS ZIJN HET !

5 mars 2026

Ik heb in december het magneetspel…

Ik heb in december het magneetspel besteld, twee voor de prijs van 1 . Een spel wel ontvangen, het andere niet. Ik heb dit doorgegeven en er wordt telkens gezegd dat ze het spel nog nasturen maar tot op heden nog niks ontvangen.

9 december 2025

Op 2 januari besteld

Op 2 januari besteld. Dit bedrijf bestaat uit oplichters.
Ene Max zoekt het uit. Maffia bende.
Dit soort mensen zijn gewoon niet te vertrouwen.
Dit volk leeft van oplichting.

8 januari 2026

DROPSHIPPING & GEEN KLANTENSERVICE

Deze website is op Shopify gehost en de persoon hierachter doet aan DROPSHIPPING. Hierdoor duurt het heel lang of komen sommige pakketjes niet aan.

COMMUNICATIE (via mail) is door een BOT en gaat daarom zeer snel. Het lijkt echt, maar hij draait rond de pot!

BESTEL HIER NIET!

11 december 2025

3 december besteld

3 december besteld, nog steeds niks in huis, €59,95 zo in de prullenbak in, op volg je bestelling blijft hij stilstaan gewoon OPLICHTING, niet bestellen bij KIVONO

5 januari 2026

Bedrog

Bedrog, oplichterij. Duurt weken vooraleer je je bestelling ontvangt en dan komt er een nep versie in je bus. Brol, goedkoop en rechtstreeks vanuit China. Komt niet overeen met de advertentie. Dit is pure oplichterij.

30 december 2025

Oplichting

Het leek Nederlands. Is gewoon china. Je wordt belazerd. Exerts wel contact maar nu doet emailadres het niet meer. Wat een oplichters. Niets kopen daar.

27 december 2025

dit is scam

dit is scam, zoek het adres even op via google streetview. veel wordt dan duidelijk. blijkt een appartementcomplex. geen contactgegevens. is allemaal heel vaag. te mooi om waar te zijn 2 st voor 29€ ipv 59 voor 1 st >altijd op je hoede zijn bij dergerlijke promoties/voorstellen

25 december 2025

1 ste is teveel

1 ste is teveel. Bestelling zou snel worden verstuurd. Nu dag voor de kerst en nog steeds is het " pakketje". onderweg. Hopelijk kerst 2026 wel binnen! kortom niets bestellen.

23 december 2025

Zéro

Zéro! Arnaque ! Je commande deux jeux magnétiques pour offrir à Noël ! je les reçois et ils sont très différents de ce que j'ai commandé ! Très cheap! C'est malhonnête : ne commandez pas

19 december 2025

Wat geleverd werd was een goekope…

Wat geleverd werd was een goekope chinese kopie van wat er op de site geadverteerd staat. Het werkt wel maar de afwerking is goedkoop en lijkt niet op de verpakking of de advertentie fotos en filmpjes.
Ook is de naam op de verpakking die ik ontvangen heb anders dan op de website.
Levering duurt ook beduidend langer dan beloofd.
Opvallend is ook dat er uitsluitend 4 en 5 sterren reviews op de site staan en er geen mogelijkheid is zelf een review te plaatsen.
Wel is 25% restitutie aangeboden na een mail met mijn opmerkingen.

16 december 2025

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis