Love my custom Hob protector. There was an issue with Royal mail not being able to delivery my item and Royal mail said they would return it to Kitchenyeah but it never arrived. When I communicated... Se mer
Det här tycker kunderna
Ich habe eine Standard Herdabdeckung bestellt, die nicht meinen Erwartungen entspricht. Daher möchte ich diese Abdeckung zurückgeben und habe hierfür schon mehrfach per E-Mail ein Retourenlabel a... Se mer
Företaget har svarat
Have just had a new kitchen and wanted to protect the new hob when not in use. Kitchenyeah, had a wide range of induction hob covers, different colours and designs,at reasonable prices. Also the cove... Se mer
Ich habe jetzt in Summe 4 Matten für mich und meine Bekannten geordert in unterschiedlichen Größen und alle sind total begeistert, ob der Qualität und auch des Preises. Nicht zu vergessen die indivi... Se mer
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Is precies zoals we hadden verwacht en…
Is precies zoals we hadden verwacht en zijn super tevreden.
un petit plus dans une cuisine bien utile
j ai beaucoup apprécié le protecteur de plaque à induction.Très pratique
Via bol.com een inductie beschermer uitgezocht
Via bol.com een inductie beschermer uitgezocht.
De afbeelding van vallende citroenschijfjes in water.
Op de afbeelding bij bol.com was het al mooi.
Maar in het echt Prachtig.
Bijzonder jullie fotografeer werk en het plaatsen van de foto op een inductie beschermer.
Hartelijk dank hiervoor
Mw van Leeuwen
Toll
Tolle Herdabdeckung. Schöne Farben und macht einen stabilen Eindruck.
Preis- Leistung stimmt.
Werde es weiter empfehlen.
productie niet leverbaar zoals op de site vermeld
Op 1 juni een product besteld, dat helaas niet na wens was. Een inductiebeschermer met goud en gemengd met andere kleuren. Op de site staat aangegeven met goud, nou dat zat helaas niet in onze mat voor de keuken verwerkt. Teleurstellend.
Retour aangevraagd, ging niet makkelijk, op 9 juni aangevraagd. Vervolgens wordt er nog gevraagd om een andere product terwijl wij als klant duidelijk aangeven dat we willen retourneren en geld terug willen. Na bellen en heel veel mailen is er pas op 19 augustus het bedrag terug gestort. En ik weet zeker als de klant er zelf zo niet achteraan zit wordt het gewoon vergeten. Nachtmerrie, nooit hier iets bestellen.

Svar från Kitchenyeah
Snelle levering.
Snelle goede levering
Erreur livraison - réclamation impossible à faire
Erreur livraison - Mauvaise référence arrivée -
Impossible de contacter la société via le mail info@.... et pas d'autres moyens de contact.
Donc insatisfaction totale même si une partie de la commande reçue est conforme. Pas de possibilité d'échange, ni de remboursement.
Prodotto come da descrizione
Prodotto come da descrizione. La spedizione nei tempi. Sito facile e intuitivo. Consigliato.
Wacht nu al meer dan een week op een…
Wacht nu al meer dan een week op een inductieplaat beschermer.
Volgens de mail was hij verzonden maar bij DHL weten ze van niets.
Ordernummer en postcode komen niet overheen als ik de status bij dit bedrijf bekijk dus kan ook niet mailen.
Bellen gaat ook niet omdat ze volgens de site vandaag niet bereikbaar zijn door de zomervakantie.
Ben bang dat ik gewoon genaaid ben.

Svar från Kitchenyeah
Sehr schöne Herdabdeckplatte!
Bestellung war problemlos.
Schnelle Lieferung.
Die Herd-Abdeckplatte passt exakt auf meinen Induktionsherd. Sie liegt gut auf und verrutscht nicht. Das Motiv gefällt mir sehr gut und passt sehr schön zu meiner Küche. Ich werde sie gerne weiterempfehlen und würde immer wieder bei Ihnen bestellen.
Lieferung sehr schnell
Lieferung sehr schnell. Material sehr gut. Ist schon das 2. was ich bestellt habe.
Mooi keukenspatscherm ontvangen
Mooi keukenspatscherm ontvangen, precies zoals op de site. Goed verpakt en binnen een paar dagen in huis.
Super goede aftersales service
Ik kreeg al snel de bestelde kookplaat beschermer. Er zaten wat strepen en een vlek van het printen op. Nadat ik een mailtje gestuurd had met wat foto’s om dit te melden heb ik direct een nieuwe gekregen. Dat heet dus service. Top gedaan👍👍👍
Het product was (placemats met…
Het product was (placemats met fotoafdruk) volledig wat we verwacht hadden, en eigenlijk nog beter.
Prachtige kwaliteit en vlotte levering
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, ziet er top uit voor een mooie prijs
Entrega puntual y el salpicadero es…
Entrega puntual y el salpicadero es precioso. Muy contenta con la compra.
Mooie producten van goed kwaliteit
Mooie producten van goed kwaliteit, hadden reeds een gepersonaliseerde en nu een 2de zo dat we eens kunnen wisselen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.