Kirurgiskklinikstorekongensgade88 Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget dårlig opførsel

Meget dårlig oplevelse

Jeg havde desværre en meget dårlig oplevelse hos denne læge. Jeg følte ikke, at der blev lyttet til mine symptomer eller taget mine bekymringer alvorligt. Tværtimod følte jeg mig gjort til grin, og lægen virkede flere gange forvirret og gav uklare oplysninger.

Undersøgelsen føltes ikke grundig, og jeg gik derfra mere stresset og bekymret end før. Det er meget ærgerligt, da man som patient forventer at blive mødt med respekt, forståelse og faglighed.

9 september 2026

Kan varmt anbefale Kirurgisk Klinik, St. Kongensgade 88

Anja Poulsen og hendes team er absolut de mest empatiske, imødekommende og kompetente personer,
jeg har mødt i forbindelse med undersøgelser.
Jeg fik foretaget en koloskopi, Pia tog pænt imod i receptionen, Stine gjorde mig klar til undersøgelsen, meget venlig og med godt humør. Anja foretog selve udersøgelsen, som foregik uden nævneværdig ubehag.
Hun forklarede undervejs og var utrolig kompetent og beroligende. Stine assisterede, og snakkede om løst og fast undervejs. Alt i alt en god oplevelse, hvis man kan sige det, når man får foretaget en koloskopi.

11 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hos speciallæge Anja Poulsen og hendes…

Hos speciallæge Anja Poulsen og hendes team er du i de absolut mest kompetente og hjælpsomme hænder.

Anja, hendes sygeplejerske og sekretær er alle meget opmærksomme, hjælpsomme og gør alt for, at du er fuldstændig tryg gennem hele forløbet, ved undersøgelse og konsultation.

25 november 2025

Professional og empatisk behandling

Jeg havde i dag tid hos Kirurg Anja Poulsen. Jeg skulle have foretaget en gastroskopisk undersøgelse. Jeg havde være meget nervøs inden jeg ankom. Jeg blev mødt venligt af sekreteren i venteområdet hvor der var en behagelig ro. Jeg blev til aftalt tid budt velkommen af en meget nærværende og beroligende sygeplejerske. Fik en orientering om undersøgelsen og blev gjort klar til Kirurgen Anja kom til. Imødekommende, rar og meget professionel udførte hun indgrebet uden nævneværdigt ubehag. Jeg blev guidet hele vejen og jeg var 100% tryg. Ingen smerter og det hele var overstået på 10 minutter. Mine bedste anbefalinger gives hermed.
Pia Thorsdal

14 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget venlig læge både til…

Meget venlig læge både til forundersøgelse og selve undersøgelsen. Taler ikke meget men det gør mig ikke noget. Fik en hurtig tid pga. symptomer og det var også dejligt, at der blev lyttet til en. Sød sygeplejerske og lægesekretær.

28 februari 2024

Meget imødekommende personale

Meget imødekommende personale, både sekretær og sygeplejerske. UHS er en meget kompetent og koncentreret læge, som udfører undersøgelsen med stor ekspertise.
Han er ikke meget talende, men det gør ikke noget. Sygeplejersken kompenserer for UHS’ ordknaphed.
Adgangsforholdene, derimod, er lidt af en udfordring. I hvert tilfælde hvis man går dårligt.
Min frygt for undersøgelsen blev gjort til skamme. Alt i alt en meget god oplevelse

2 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En god og tryg oplevelse

Jeg blev modtaget af en imødekommende og flink kvinde i receptionen, hun var forstående og opmærksom da jeg var nervøs for undersøgelsen. Jeg blev undersøgt af en dygtig kvindelig læge som var effektiv og rolig, samt en omsorgsfuld sygeplejerske. En god og tryg oplevelse!

1 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget uempatisk og nedladende

Ulf Henrik Sigild var meget uempatisk og nedladende i sin tilgang. Yderst uforstående over for de smerter, jeg har og havde i forbindelse med hans undersøgelse. Han viste ingen forsigtighed på trods af, at jeg nærmest skreg i smerte, men kom bare de mest nedladende og usympatiske kommentarer. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og jeg kan bestemt ikke anbefale denne speciallæge/kirurg.

27 februari 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.