Det här tycker kunderna
Har købt brød og kager hos Kirstens konditori af mange gange og altid været glad for kvaliteten og det åbenlyst håndværk der ligges i deres produkter. Årsagen til min anmeldelse skyldes at jeg... Se mer
Danmarks bedste konditori . Altid frisk brød og kagerne smager helt fantastisk . Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner! Sød og meget venlig betjening, som virkelig tog sig tid til at forklare alle a... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gammel morgenbrød fik vi med hjem til…
Gammel morgenbrød fik vi med hjem til morgen fra Kirstens Bageri. Det er desværre sket tidligere og derfor kalder det på lave point. Somme tider er brødet virkeligt frisk, men det er jo ikke meningen at det skal være et lottospil at hente morgenbrød.
Man får altid en venlig betjening og…
Man får altid en venlig betjening og det lækreste brød. Kagerne er også virkelig lækre.
Dejligt med så god en bager så tæt på.
Bruger ikke handsker ved ekspedition af brød.
Min lave anmeldelse skyldes, at medarbejderne ikke længere bruger handsker ved håndtering af brødet, hvilket jeg finder bekymrende rent hygiejnemæssigt. De fortæller, at de vasker hænder, men det virker desværre ikke særlig troværdigt, og jeg har personligt aldrig set det ske.
Utroligt godt bagværk – jeg har handlet hos dem i 10-15 år. De laver efter min mening Danmarks bedste brød og kager. Det er virkelig ærgerligt, at jeg nu vælger at købe brød hos en anden bager.
Jeg håber meget, at de genindfører brugen af handsker ved ekspedition.
Har købt brød og kager hos Kirstens…
Årsagen til min anmeldelse skyldes at jeg for nyligt bestilte en fødselsdagslagkage og gav dem frie hænder til dekoration.. Jeg havde forventet en god men også standard kage.. Det var en ualmindelig grundig, flot kage der bar præg af umage.
Simpelthen så langt mere end jeg havde forventet!
Derfor fortjener de sgu en anmeldelse som denne.
En udsøgt fornøjelse både kage og service
Sjældent har jeg oplevet en bedre service og behandling end den man får hos Kirstens konditori. Helt igennem fantastiske kager de leverer, som er en udsøgt smagsoplevelse. Vi vil til hver en tid bestille fra og anbefale Kirstens konditori til alle der skal forkæle gæster med fantastisk kage.
Vi har fundet vores faste kage-leverandør.
Hygiejne???
Jeg var inde for at købe 2 kager. Ekspedienten tog kagerne med de bare hænder. Det er meget ulækkert da men ikke ved hvor hænderne har været før kagerne. Da jeg påpegede det fik jeg et surt svar - hvor hun sagde kagetangen var mere beskidt. Det giver mig ikke lyst at handle der mere.
Anmeldelse:
Anmeldelse:
Min familie og jeg har i de sidste 14 år købt vores kager hos jer, og vi har altid været fuldt ud tilfredse. Kagerne bliver leveret til tiden, og der har aldrig manglet noget. Flødeskummet på jeres kager er altid perfekt luftig og let, kagebundene er friske og velbagte, og bærrene smager helt fantastisk – en sand fornøjelse for både øje og gane. Vi har nydt bryllupskager, konfirmationskager, studenterkager og kager til vores 60-års fødselsdag, og hver gang har oplevelsen været helt igennem skøn. Senest blev vi anbefalet af bagerens kommende hustru at prøve en af jeres lækre chokoladekager – den var simpelthen himmelsk. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Hilsen familien Nielsen og Sloth
Kirstens Konditori laver simpelthen de…
Kirstens Konditori laver simpelthen de bedste kagemænd! Uanset om det er hindbærsnitte- eller brunsvigerversionen, så er smagsoplevelsen helt i top hver gang. De formår at skabe en kagemand, der både ser fantastisk ud og smager helt fantastisk. Jeg vælger altid dem, fordi smagen er helt unik og ikke kan sammenlignes med andre steder. Altid friskbagt, altid lækkert – jeg kan kun varmt anbefale Kirstens Konditori!
De 2 mest lækre jordbær tærter.
De 2 mest lækre jordbær tærter.
Havde bestil og afhentede i dag.
Fine skilte med “Sarah 2025”
Tærterne var med til at give Sarah en skøn dag da hun er blevet student.
Lækre saftige velsmagende grovboller og…
Lækre saftige velsmagende grovboller og wienerbrød. Absolut et besøg værd.
Rigtig sød, smilende, imødekommende og hjælpsom ekspedient.
Deres flødekager og surdejsboller er…
Deres flødekager og surdejsboller er høj klasse.
Bedste fastelavnsboller og den bedste…
Bedste fastelavnsboller og den bedste Othellolagkage
Dejligt konditori ;-)
Dejligt konditori ;-)
Vi skulle besøge nogle venner og købte dejlig velsmagende frugttærte m.m. det var lidt høje priser men så absolut et besøg værd.
Jan og Pia
Jeg bestilte en lagkage
Jeg bestilte en lagkage, hvor der var flere mangler, som ikke levede op til det, jeg havde bestilt. For det første stod der ikke “Tillykke” på kagen, som jeg specifikt havde bedt om. Derudover blev kagen ikke pyntet med lys chokolademousse, som jeg havde aftalt med konditoren.
Indholdet af kagen opfyldte heller ikke mine krav. Kagen var bondonrød indeni med mørk chokolade på toppen, hvilket ikke var det, jeg ønskede. Jeg havde tydeligt forklaret, hvordan kagen skulle være indeni, og sendte også et billede. Pynten var desuden ikke særlig flot.
Jeg betalte det fulde beløb for kagen, men føler slet ikke, at det var pengene værd.
Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet dette. Køb ikke fra Kirstens konditori!
Bestilte en jordbærkage i fredags til…
Bestilte en jordbærkage i fredags til 25 pers. vi har brugt kirstens i over 20 år. vi har aldrig fået så dårlig en kage. den var sjusket lavet, kanten hele vejen rundt var ujævn, det virkede som om bunden var hindbær snitte bund, der var et tyndt lag bund med syltetøj og så mazarinbund oven på. alle andre gange vi har bestilt har det været med mazarinbund eller kransekagebund og kagen har været lavet pænt. hele kagen blev ødelagt af den syltetøjsbund er var lagt under.
Othello Lagkage helt i top
Kan varmt anbefale dem.
Bagerjomfruerne er søde, og smiler altid. Er meget lyttende og imødekommende og kommer med alternative forslag hvis det jeg efterspørger ikke kan lade sig gøre.
Denne gang, for at takke mine arbejdskolleger, bestilte jeg en 10-personers othello lagkage. Jeg sagde at der skulle stå "Tak" og "Thank you" på, og hvis de kunne , ville det være super at de ville skrive det på Thailandsk også. Det vidste jeg ikke hvad hed så det ville kræve at de lige slog det op på Internettet.
Jeg havde ikke fiorventet at de kunne, men de leverede.
Lagkagen er utroligt flot, og smagte fantastisk.
Har tidligere bestilt andre lagkager og kagemænd hos dem, altid til 10/10.
Aldrig bestil lagkage hos dem!
Aldrig bestil lagkage hos dem!
Vi havde bestilt en lagkage som skulle ligne en frø. Den endte med at ligne en noget helt andet. Den skulle være overtrukket med marcipan men der var fondant på i stedet, indholdet var også en fejl. Chefen i butikken er helt oppe og køre og mener slet ikke de laver nogle fejl og begynder at forsvar sin butik og snakke højt. Lad vær med ar spilde jeres penge. Det ville være synd. De alle de anmeldelser de har på forkerte kager og lagkager. Det siger sig selv.
Jeg ender med at tage mange kilo på🙏
Jeg ender med at tage mange kilo på🙏🤪👍🏼😊
I dag købte jeg de bedste Gåsebryster jeg længe har smagt - wauuu fantastiske kager, lækkert marcipantop og skønt fyld
Denne fantastiske bager altså
Tak for Jer😊
Frisk og lækkert brød
Har købt 10 forskellige brød og 7 kanelstang i anledning af min fødselsdag. Alle på mit arbejde var imponeret og spurgte ind til Kirstenskonditori. Så tusind tak for jeres dejlige brød og kager.
Danmarks bedste bager-sådan en…
Danmarks bedste bager-sådan en oplevelse at spise deres kager og brød waaauuuuu hvor skønt.
Og så personalet så søde og servicemindet 😊🙏👍
Jeg kan ikke lade være at spise deres kager de er så dejlig. 10 stjerner ville være rigtigt at give dem
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.