Företaget har svarat
Super god oplevelse. Købte to liner til min skønne schæfer, men ringede lige til Marianne for at være sikker på længden. Hun var super snakkesalig og hjælpsom. Man kan tydeligt se at hun elsker arbejd... Se mer
Företaget har svarat
10 ud 10 oplevelse! Marianne giver så god service, jeg skrev til hende om hun kunne hjælpe med nogle tilskud, hurtig, venlig, dygtig og bare generelt virkelig god service hver gang jeg har skrevet... Se mer
Rigtig fin service. Havde ikke set at der blev holdt ferie i den periode hvor jeg bestilte, og fik sms med besked og mulighed for enten at annullere eller vente en uge. Kunne sagtens vente. Fik endd... Se mer
KingsShop – Alt til din Hund med Personlig Kundeservice. Velkommen til KingsShop! Vi er en dansk webshop, som specialiserer sig i kvalitetsprodukter udelukkende til hunde. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af nøje udvalgte produkter, der gør livet bedre og sjovere for både hunde og deres ejere. Fra legetøj og foder til plejeprodukter og udstyr – vi har alt, hvad din hund behøver. Hos KingsShop går vi op i at være tæt på vores kunder. Vi forstår, at din hund er en vigtig del af familien, og vi er her for at hjælpe med at finde de bedste produkter til netop jeres behov. Vores kundeservice er altid klar til at svare på spørgsmål, store som små, og vi sætter en ære i at tilbyde en personlig service, hvor du føler dig hørt og hjulpet hele vejen. Hvorfor vælge KingsShop? • Specialiseret Sortiment: Vi tilbyder produkter af høj kvalitet specielt tilpasset hundes behov, så du kan være sikker på, at din hund får det bedste. • Personlig Kundeservice: Vi prioriterer tæt kontakt med vores kunder og byder alle spørgsmål velkomne. Vi er her for at rådgive dig, så du træffer de bedste valg for din hund. • Hurtig og Sikker Levering: Vi ved, at du ønsker at få dine varer hurtigt, og vi arbejder hårdt for at levere til tiden – hver gang. Vi glæder os til at hjælpe dig og din hund hos KingsShop og ser frem til at skabe en tryg og god oplevelse for jer begge. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os – vi er her for dig og din firbenede ven!
Lemvigvej 35, 7500, Holstebro, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lynhurtig, jeg havde kvajet mig og kingsshop.dk rettede fejlen ❤️
Hurtig levering, rigtig god kundeservice. Fantastiske produkter.
Altid god service, godt sortiment, gode priser og hurtig levering
Meget tilfreds!
Har bestemt IKKE handlet hos Kingsshop for sidste gang ☺️
Super god service, god vejledning, og hurtig levering. Jeg elsker at Marianne sidder klar til at vejlede og hjælpe, og hvor er det dejligt med en shop hvor der er tænkt så meget på de store hunde 🥳
Tak til Marianne for en virkelig flot og god service, da jeg havde fået købt et ben som desværre ikke fungerede for vores bamse 😓 Lyttende, forstående, vejledende og hjælpsom! Jeg er en glad kunde, som vil glæde mig til at handle hos Kingsshop igen, og vil helt sikkert anbefale andre at gøre det samme 😊
Jeg køber stort set alle snacks til mine hunde hos Kingsshop. God kvalitet, gode priser, hurtig levering.
Virkelig god og hurtig kundeservice.
Jeg købte 5 stykker Kong legetøj til min hund - Min lille Yorkie fik det første og allerede 24 timer efter stoppede det med at pive. Jovist hundelegetøj går i stykker med tiden, men en hund, som aldrig har ødelagt et stykke legetøj før - også kong. Jeg kontaktede Kingsshop og de returnerede pengene for legetøjet med det samme. Rigtig god oplevelse, hurtig levering, flot og kompakt pakket uden "spild". Ikke sidste gang jeg ligger mine penge der.

Svar från Kingsshop
Kings Shop er en virkelig god butik med en fantastisk service. Man bliver altid mødt med venlighed og får gerne gode og ærlige råd. De er også meget hjælpsomme, hvis man har problemer eller spørgsmål omkring produkter til sin hund.
Butikken har et stort og varieret udvalg af både snacks og foder, og der bliver tydeligt lagt vægt på kvalitet. Der bliver kun valgt de bedste produkter, så man føler sig tryg ved sit køb.
Som en ekstra fin detalje får man ofte en lille gave med, når man bestiller, hvilket viser, at de virkelig værdsætter deres kunder. Alt i alt er Kings Shop en butik, jeg varmt kan anbefale.

Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales 👍
En KÆMPE succes her i huset 😊 Super hurtig service. Kan klart anbefales herfra 👌🏻👍

Svar från Kingsshop
Købte feed it pølser hvor der var mug på to af dem.
Jeg fik pengene retur for pølserne, eller muligheden for at få leveret en ny på min adresse.
Fin service selvom oplevelsen var rigtig træls. Særligt når man har en allergihund men en ultra sart mave.
Efterfølgende opdagede jeg at pølserne kun kan holde sig til november - Det stod ikke oplyst selvom sælger mener det gjorde.
For havde jeg vidst det så havde jeg ikke købt dem til den pris.

Rigtig fin service.
Havde ikke set at der blev holdt ferie i den periode hvor jeg bestilte, og fik sms med besked og mulighed for enten at annullere eller vente en uge. Kunne sagtens vente. Fik endda en fin rabat kode jeg kunne bruge.
Syntes det var virkelig fint at få besked med det samme, så man ikke blev irriteret over lang leveringstid. Super service. Produktet blev sendt virkelig hurtigt afsted efter ferietiden.
Super dygtig og kompetent. Går virkelig ind for sin service og sidder sig ind i sit produkt sortiment. Giver os gerne en en god vejledning med på vejen☺️
Super hurtig levering, med lækre gratis smags prøver. Kan helt sikker anbefales og køber gerne derfra igen😃

Svar från Kingsshop
Vi har handlet på Kingsshop for nyligt og alt levede 100% op til vores forventninger. Vi købte en god blanding af legetøj og tyggesnacks, og alt var pakket omhyggeligt ned, og der var ovenikøbet en fin gave med i pakken. Vi handler helt sikkert hos Kingsshop igen😊

10 ud 10 oplevelse!
Marianne giver så god service, jeg skrev til hende om hun kunne hjælpe med nogle tilskud, hurtig, venlig, dygtig og bare generelt virkelig god service hver gang jeg har skrevet til hende ♥️
Hurtig levering og endda en gave med i købet, så jeg vil helt sikkert handle hos søde Marianne og King igen!
Kingsshop har altid hurtig levering, god personlig kundeservice, godt varesortiment, ofte gode rebatter, alt i alt jeg jeg meget tilfreds med Kingsshop har handlet der flere gange, og vil fortsætte med dette. Kingsshop kan varmt anbefales.
Super god service og kvalitet kan varmt anbefale det til andre
Endnu engang bestilt hos kingshop 🙈🥰
Levering super hurtigt og varene er i top
Så bestemt ikke sidste gang vi handler hunde ting hos jer
God sommer 🐾🦋🐾🦋🐾🦋
Jeg har netop handlet hos Kingsshop.dk, og jeg er simpelthen så imponeret! Fra start til slut var det en virkelig positiv oplevelse. Kundeservicen var fremragende – jeg havde et par spørgsmål, som blev besvaret hurtigt og venligt. Leveringen var lynhurtig, og produkterne var præcis som beskrevet.
Det er tydeligt, at Kingsshop.dk virkelig går op i deres kunder, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en tryg og problemfri shoppingoplevelse.
Jeg handler helt sikkert her igen!

Svar från Kingsshop
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.