Jeg købte for næsten 2 år siden en vejrstation som dog holdt op med at virke. derefter fik jeg en rigtig god behandling og en ny udesensor. Så glimrende kundeservice og en varm anbefaling af Kikker... Se mer
Det här tycker kunderna
Mit barnebarn ønskede sig denne kikkert med microscope, og det var super nemt at bestille den på hjemmesiden og jeg fik den tilsendt til barnebarnets adresse hurtigt og nemt, og Farmor kunne give de... Se mer
Fantastisk service og hjælpsomhed. Var egentlig lidt skuffet over noget tilbehør til en kikkert. Men efter at have forelagt Kikkerthuset vores problem blev der resolut handlet og taget hånd om det og... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er meget tilfreds med håndteringen af min ordre. Både hvad angår forventet leveringstid og leveringstiden, da SeeStar 30 Pro igen blev tilgængelig. Tekniske spørgsmål har jeg få dækkende svar på.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Kontaktuppgifter
Danmark
- kikkert-teleskophuset.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service i forbindelse med varebestilling
Super service! Bestilte nogle varer og havde nogle spørgsmål, som jeg sendte via nettet. Fik meget hurtige svar på det, jeg spurgte til, så jeg kunne bestille det rigtige udstyr.
Der var lidt længere leveringstid end først oplyst. Sendte mail og fik hurtigt svar, at varen var forsinket, og den ville blive leveret så hurtigt som muligt. 2 dage efter havde jeg mine varer.

Svar från Kikkert-teleskophuset
Havde først afgivet en ordre på et…
Havde først afgivet en ordre på et beløb over fri fragt, lige efter afgav jeg så en ordre mere til beløb under fri fragt øv 39 kr oven i! Da jeg så modtager ordre 1 og 2 i samme forsendelse ligger der en besked i kassen - vi har samlet dine ordre i en forsendelse og refunderer 39 kr! Det er god service, så derfor 5 stjerne. Jeg kommer til at handle her igen.

Rigtig god shop!
Nem og hurtig betjening!
Stort og fedt udvalg
Bestilte 5 varer kl 22, de var hos mig 1.5 døgn senere :)

ingen support
købte en vejrstation, men kunne ikke logge på server, efter mail med billeddokumentation har jeg intet hørt.
alt er gået efter bogen med omfattende dokumentation.
men det virker ikke

Nemt at handle her
Nemt at handle her. Gode produkter og hurtig levering

Svar från Kikkert-teleskophuset
Tak for en god oplevelse
Tak for en god oplevelse.
Det var 3. gang jeg købte kikkert og den samme gode service hver gang.

Svar från Kikkert-teleskophuset
God service og hurtig levering og jeg…
God service og hurtig levering og jeg handler helt klart her igen.

Super nemt
Super nemt. Hurtig levering. Og jeg fik endda rabat, selv om jeg ikke kunne finde ud af at taste rabatkode ind 😄 det "kostede" blot et hurtigt tlf.opkald til en super behagelig ung mand 😄

Fantastisk god service.
Fantastisk god service.
Hurtig afsendelse af vare.

Fine ting
Fine ting. Lille fin bog, som er nem at have med i skoven

Hurtig levering og kvalitets produkter
Hurtig levering og kvalitets produkter

Super oplevelse.
Super oplevelse.
Søde og rare og gode til at vejlede også efter køb.
God kvalitet af kikkert.
God kvalitet af kikkert.
Hurtig ekspedition af ordren
Købte en stor powerbank som blev hurtig…
Købte en stor powerbank som blev hurtig leveret
Det var en hurtig og problemfri…
Det var en hurtig og problemfri levering, og kvaliteten af produkterne er i orden.

Super kundeservice
De kunne ikke levere den ønskede vare inden jul, men så kontaktede de mig og fandt et bedre alternativ som jeg kunne nå at modtage.
Derudover var der defekt, som de håndterede hurtig og udover det sædvanlige.
Sjældent jeg oplever så god service!
Mega hurtig Levering
Fin metaldetektor til børn, kom dagen efter bestilling trods det var sidst i december
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.