Det här tycker kunderna

Företagsinformation

1. Simskola

Skrivet av företaget

Zwemschool Kikkersprong is een erkend ENVOZ Zwem ABC opleidingsinstituut dat opgericht is in 2003. Kinderen kunnen bij ons vanaf 3 jaar en 9 maanden starten met zwemlessen! Instromen op elk niveau van het zwemdiploma A, B of C is mogelijk. Bij Zwemschool Kikkersprong staat veiligheid, kwaliteit en ‘progressie met plezier’ voorop. Tijdens de zwemles lopen lesstof en spel naadloos in elkaar over! Natuurlijk wordt er ook veel waarde gehecht aan een rustige en stabiele leeromgeving tijdens onze lessen. Zo wordt er op alle niveaus lesgegeven en hoeft u hierdoor tussentijds niet van tijd te wisselen. Kinderen uit één gezin kunnen hierdoor tegelijk zwemmen. De zwemlessen worden gegeven vanuit het water. Via ons unieke leerlingvolgsysteem kunt u de voortgang van uw kind volgen. Bij zwemschool Kikkersprong is er altijd een leslocatie bij u in de buurt! Onze locaties zijn: Zwembad IJsselmonde te Rotterdam Zwembad Overschie te Rotterdam Zwembad Albrandswaard te Poortugaal Zwembad De Lockhorst te Sliedrecht Zwembad De Hofstee te Bergambacht Zwembad Het Groenhovenbad te Gouda

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn zeer tevreden met het team van…

Wij zijn zeer tevreden met het team van de kikkersprong.
Mijn zoon heeft erg last van angsten, maar hun manier van werken biedt mijn zoontje heel veel rust en vertrouwen.
Het is fijn dat er ook gekeken word naar het individu zelf en niet dat je als een nummer word gezien.
Wij raden de kikkersprong zeker aan!

19 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn zoontje vond het heel spannend…

Mijn zoontje vond het heel spannend maar dankzij de zwemmeester/en juf heeft hij het vertrouwen gekregen en zwem hij nu als een kikker. Elke zondag gaat hij vrolijk naar zwemles. Nu zwemt hij een jaar bij kikkersprong en gaat hij met geote stappen vooruit.

17 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn ontzettend tevreden over kikker sprong

We zijn ontzettend tevreden over de zwemlessen van onze dochters. De lessen zijn kleinschalig, met kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Wat we vooral waarderen is de fijne continuïteit van de leerkrachten, vertrouwde gezichten die echt betrokken zijn.

Onze oudste heeft inmiddels haar ABC-diploma gehaald, en wat zijn we trots! Tijdens de lessen heeft ze niet alleen goed leren zwemmen, maar ook zichtbaar meer zelfvertrouwen gekregen. Ze ging altijd met plezier naar de les en straalt nu in het water.

Ook onze jongste gaat elke keer weer met veel plezier, wat voor ons het allerbelangrijkste is. Echt een aanrader!

16 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

super fijn zwembad op je kind te laten leren zwemmen.

Mijn dochter is begonnen bij een andere zwemles, echter waren we daar niet tevreden en kwamen wij terecht bij Kikkersprong Poortugaal. Wij zijn hier goed ontvangen en onze dochter heeft in een snelle periode met goede ondersteuning van de leerkrachten haar A diploma vlot behaald. Wij zijn ook zeer tevreden over hun leswijze en zeker een pluspunt zijn kleine groepjes (8kinderen). zeker een aanrader!

16 april 2026

Erg tevreden over De Kikkersprong

Erg tevreden over De Kikkersprong. Geen wachtlijst en ook lessen op zondag, wat het praktisch maakt. Het systeem voor voortgang is duidelijk en geeft goed inzicht. Mijn zoontje leert hier echt goed zwemmen, met aandacht en structuur. Negatieve reviews zeggen vaak meer over het feit dat zwemles tijd kost en niet altijd “leuk” is voor ouders. Ik ga ook liever iets anders doen, maar goed leren zwemmen geeft later juist rust, bijvoorbeeld op de camping of in waterrijke omgevingen. Hier leren ze het in ieder geval goed.

Zwemles

Mijn dochter is pas één keer geweest bij deze zwemschool, maar we zijn nu al heel positief! In vergelijking met de vorige zwemschool merkten we meteen een groot verschil. De begeleiding voelde rustiger, duidelijker en veel meer afgestemd op het kind.

De zwemleraar nam echt de tijd om mijn dochter op haar gemak te stellen, waardoor ze zich veel zekerder voelde in het water. Dat gaf ons als ouder ook meteen een goed gevoel. Waar ze eerder wat spanning had, ging ze hier met meer vertrouwen het water in.

Als dit de lijn blijft, hebben we er alle vertrouwen in dat ze hier met plezier haar zwemdiploma gaat halen!

11 april 2026

Fijne zwemschool De Kikkersprong

Zwemschool de Kikkersprong is een fijne zwemschool waar aandacht voor het kind te zien is. Door max. 8 kinderen in een groepje zien wij de aandacht die ons kind met een beperking ook zeker krijgt. De kinderen worden regelmatig beoordeeld op de zwemtechnieken en kun je de voortgang zien in het portaal van je kind. Super fijn!
Zwemschool de Kikkersprong is doordeweeks per mail of telefoon goed te benaderen voor vragen. Onze zoon gaat met plezier naar zwemles en de zwemdocenten maken regelmatig grapjes met de kinderen waardoor je de kinderen ook ziet lachen en genieten. Dit is net zo belangrijk. Oog voor het kind hebben. Ga zo door toppers van de Kikkersprong!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne medewerkers die de tijd nemen

Fijne medewerkers die de tijd nemen voor je kind. Veelal dezelfde medewerkers en kennen de kinderen persoonlijk. Erg fijn gevoel en onze dochter ziet ze echt als juffen en meesters! Bij een vraag of opmerking is er zeker ruimte om in gesprek te gaan en denken ze in mogelijkheden en niet als gelijk negatief of met de mededeling er is geen oplossing. Kids+ werpt ook echt zijn vruchten af onze dochter maakt zoveel stappen door het vertrouwen van het team.

Horrible

Horrible. Pls don’t even try to send son/daughter to this place. You gonna lose all your money/time/energy, and nerves and still your kid will not learn how to swim. Too large groups - 12 kids in a group of my son. My kid never gets any attention unless he asks for further explanation/instruction/help and even than It is very short. Just avoid them. already 3 of his friends moved to Ridderkerk or Zuidplein and I am sure we gonna do exactly the same.

7 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kikkersprong neemt aardig wat plek in…

Kikkersprong neemt aardig wat plek in beslag met zijn autos op de einsteinweg en een dikke vette RAMVAN. Omdat hun de autos hier opslaan of whatever heb ik geen plek om me auto neer te zetten terwijl ik hiwr woon. Dus ik zeg opzouten met die lelijke autos van je kikkersprong.

9 januari 2026

Slechte kwaliteit zwemles

Wij zijn ontzettend ontevreden over de kikkersprong. Alledrie onze kinderen hebben er gezwommen, gingen vrijwel altijd met tegenzin. De oudste is niet zo atletisch, daardoor leek het ons acceptabel dat het langer duurde. De middelste is juist heel sportief, maar dat werd op de zwemschool niet opgemerkt. Toen de 3e (een heel vrolijk en meegaand kind) er ook 2,5 jaar over deed werd het ons toch te gek. Als je tussentijds mailt met een vraag is in het antwoord altijd opgenomen dat het door het kind komt. Er word niet naar het individu gekeken en hartelijkheid is ver te zoeken. Veel wissel in personeel met veelal weinig oprechte interesse in hun werk en leerlingen.

29 december 2025

THE WORST !!!

This should be illegal and the only word that comes to mind to describe it is SCAM!

My daughter was finally allowed to pass her A DIPLOMA after 3 YEARS of painful lessons!! And no, it wasn't because she didn't have the level required but because they're out for your money not to teach your children how to swim!

You pay 88€ per month (for 1x45mn/week) the whole year, even during the holidays when there are no lessons!!! Which is one of the most expensive rate you can find AND they're raising it to a 100€ by january 2026! RUN!!!

If the quality of the lessons was justifying the price, we wouldn't mind but it's the worst!
My daughters have been swimming at zwembad overschie (thankfully they had to close a month ago) and would come back frozen cold at the end of each lessons, spending most of the time waiting on the side than actually swimming!!!
My youngest got traumatized at some point and would cry everytime she would hear there is swimming lessons. The overweight instructor was bullying her into doing something she was afraid of and not ready for. Ignoring her cries and obvious state of panic!!! She would give you the most hypocritical attitude when confronted and finally revealed her true nasty nature when confronted about the delay for my oldest daughter's diploma. It was the rudest and most unprofessional conversation I have ever had!

My daughter's self esteem took a hit as she was the only one of her class not to have her diploma yet while others were talking about their C diploma (she is 8, very athletic and good at every sports she tries). We were waiting for her to have it to cancel our subscription. They made us pay a full month of cancelation notice and sent me a tikkie of a much higher amount (supposedly by mistake) as if the diploma cost was 50€!!!

Hearing from other parents and having researched other swimmingschools out there, I am confident to say this is THE WORST SWIMMINGSCHOOL EVER! If like us, you fall for "great, there is no waiting list" (for a good reason!) you will come out of the experience drained financially and emotionally and your kids won't come out of it happier!

NOT WORTH IT, PASS!!!

30 november 2025

Schandalig behandeld

Onze dochter is 2,5 jaar aan het lijntje gehouden en was zogenaamd niet op niveau om af te zwemmen voor haar A-diploma. Omdat zij goed zwemt werden wij argwanend en hebben haar bij een andere zwemschool aangemeld waar zij binnen een paar weken (!) haar A-diploma heeft gehaald en nu bijna mag afzwemmen voor B. Het is werkelijk schandalig hoe Kikkersprong met ons kind is omgegaan.

Wat verder slecht is, is dat bij het les geven slechts enkele banen worden gezwommen, terug moeten de kinderen over de spekgladde tegels naast het zwembad terug lopen. Naast het gevaar dat dit oplevert, gaat er kostbare zwemtijd verloren. Van de drie laatste lessen, die 45 minuten duren, heeft onze dochter netto 12:45 min, 11:18 min en 13:32 minuten gezwommen. De rest stond zij aan de kant. Bi-zar!

Het vertrouwen dat onze dochter in zichzelf had bij het zwemmen werd door het telkens niet mogen afzwemmen steeds lager. Zij was erg blij toen zij hoorde dat zij niet meer naaar de Kikkersprong hoefde te gaan.

Al met al zouden wij Kikkersprong ten zeerste afraden. Het is jammer dat nul sterren geven niet is toegestaan.

8 november 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

A diploma duurt vreselijk lang.

A diploma duurt vreselijk lang.
Zwemschool zwemt met instructeurs in het water. Dat is prettig en je zou denken dat de kinderen dan snel voortgang maken. Dat zie ik alleen niet terug. Kind zwemt al 1,5 jaar en is nog niet toe aan A. Gaat in dit tempo 2 jaar duren. Kind is al lang watervrij, zwemt zonder kurkjes, maar toch duurt t maar. Ik zie de instructeurs niet 1-op-1 met de kinderen aan de slag gaan. Terwijl hij/zij daar toch juist voor in het water ligt.

2 sterren ipv 1, omdat kind wel met plezier naar de zwemles gaat

30 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Matig

Hele goede ervaring gehad met onze oudste die binnen no time zijn b en c diploma had. Er werd toen per kind gekeken hoe ver ze waren en de doorstroming was top. Er voor gekozen om onze jongste hier het volledige pakket van a b en c te laten halen. Inmiddels zijn we, op 1 maand na, 2 jaar aan het zwemmen voor het a diploma en hij zit pas in badje 4/5. En hij zwemt echt niet slecht. De onderdelen die afgevinkt moeten worden, worden vaak niet eens geoefend. Het is bijna elke week hetzelfde. Verhalen gehoord van kinderen die meerdere malen achter elkaar niet zijn geweest en ineens de melding ontvangen dat ze een badje verder zijn. Andere zwemscholen bieden het abc in 1,5 jaar aan, ik vraag ze zo langzamerhand af of het alleen maar zakkenvullen is.

31 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zakkenvullerij zonder echt naar het kind te kijken

Een zwemschool dichtbij zonder wachttijd klonk goed. Maar bijna 2 jaar verder en nog geen A. Terwijl ons kind al 8 maanden zonder bandjes zwemt en alles volgens het boekje doet. En opeens draagt hij dan weer een les kurkjes omdat er iemand niet oplet. 0 communicatie behalve het bijwerken van het online dahsboard eens per 2 maanden. Wat ook ondoorzichtig is hoe dit gescoord wordt. 18 maanden voor a staat bij hen online; dat is bruto, netto 2 jaar incl alle vakanties. Pure zakkenvullerij als je het mij vraagt, zeker als je kind volledig watervrij begint is dit geen 2 jaar nodig. Ik haal hem er alleen niet af omdat ik de boodschap naar een kleuter om zonder diploma te stoppen niet oke vind. Als je de discussie aangaat gebeurt er soms iets, maar ik vind het niet oke dat het zo gaat. Je zou per kind moeten kijken hoe de voortgang is. Niet of er per kind al 2 jaar lesgeld is betaald. En sowieso vind ik het belachelijk dat we per maand €86 (!!!!) betalen terwijl er minstens 15 lessen per jaar uitvallen, dus je betaalt minstens 3 maanden voor niks. Ik beveel dit niemand aan en geen ander kind van mij gaat hier op zwemles.

31 augusti 2025

Top Zwemschool, aanrader

Dit is werkelijk een top zwemschool!
Alle 4 onze kinderen hebben er zwemles gehad en hun zwem diploma's gehaald en ze hebben er zelf vooral ook een leuke tijd gehad. Prettig is de persoonlijke benadering en de prettige manier van lesgeven en eigenaren. En ik kan het weten want met vier kinderen ben ik 10 jaar lid van de Kikkersprong geweest :)

4 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn kind gaat al 2,5 jaar naar dit…

Mijn kind gaat al 2,5 jaar naar dit zwembad. Hij heeft nog geen diploma!! Het gaat goed met hem en de leraren doen niets om hem in beweging te houden. Ik heb nog steeds niet eens informatie gekregen dat hij in kleding kan zwemmen. Mijn kind wil niet meer naar het zwembad komen omdat niemand zijn inspanning waardeert. Ik meldde het aan de leraren en ze deden er niets aan.

1 juni 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het oprecht vervelend om te horen dat u en uw zoon zich niet voldoende gewaardeerd voelen binnen onze zwemschool. Uw zorgen zijn voor ons duidelijk, en we nemen deze serieus.

Uw zoon volgt inmiddels langere tijd zwemles bij ons, en we begrijpen dat het ontbreken van een diploma tot teleurstelling kan leiden. Binnen onze zwemschool kijken we echter niet alleen naar de duur van het traject, maar vooral naar de beheersing van de vaardigheden. Een kind moet technisch sterk en motorisch stabiel zwemmen om veilig te kunnen deelnemen aan het kledingzwemmen en het diplomazwemmen.

De aandachtspunten bij uw zoon, zijn eerder uitvoerig met u besproken en doorgenomen. We hebben toen ook uitgelegd dat deze punten eerst voldoende ontwikkeld moeten zijn om verder te kunnen. Dat is voor de zwemveiligheid én het zelfvertrouwen van uw zoon essentieel.

Tegelijkertijd willen we u graag meegeven dat uw zoon, ondanks periodes van afwezigheid, gewoon mee gaat in het gemiddelde tempo van het A diploma. Hij bevindt zich dus zeker niet onder het niveau waarop wij ons zorgen zouden maken. Juist daarom blijven we inzetten op een goede en stabiele ontwikkeling, zodat hij straks vol vertrouwen kan afzwemmen.

U geeft verder aan dat er niets wordt gedaan met uw zorgen. Wij willen benadrukken dat onze instructeurs hier wel degelijk actief mee aan de slag zijn gegaan. Op locatie tijdens de lessen is het echter niet altijd mogelijk om inhoudelijk in gesprek te gaan, vanwege de lestijden en de focus op veiligheid van alle kinderen. We hebben u te woord gestaan, maar gaven aan dat een uitgebreider gesprek beter telefonisch of per e-mail gevoerd kon worden.

We begrijpen dat het soms lijkt alsof er weinig verandert, zeker wanneer een kind langere tijd op een bepaald niveau blijft. Toch willen we u verzekeren dat de voortgang van uw zoon nauwgezet wordt gevolgd, en dat er met inzet en aandacht aan gewerkt wordt.

We begrijpen dat dit proces geduld en vertrouwen vraagt. We blijven ons inzetten om ieder kind op een veilige, positieve en zorgvuldige manier richting zijn of haar zwemdiploma te begeleiden.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan staan wij hier uiteraard voor open. U kunt ons bereiken via:

📧 info@kikkersprong.nl
📞 010 – 82 08 535
📞 0181 – 32 62 44
We zijn telefonisch bereikbaar op:
– Woensdag & vrijdag van 09.30 tot 12.00 uur
– Donderdag van 09.30 tot 17.30 uur

Team Kikkersprong

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een zwemschool met veel aandacht voor…

Een zwemschool met veel aandacht voor jouw kind. Ze zijn geduldig, maar helpen je kind ook met angsten overwinnen. Onze dochter gaat met veel plezier. Fijn dat onze dochter ons kan zien zitten.

24 maj 2025

Beste Jessica,

Heel erg bedankt voor de vijf sterren en het compliment! Het is fijn om te lezen dat onze manier van lesgeven goed bij uw dochter past. Ons team probeert ieder kind een vertrouwd en veilig gevoel te geven, zodat zij inderdaad angsten kunnen overwinnen en het zwemmen met plezier kunnen leren!

Team Kikkersprong

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede zwemschool alle juffen en…

Goede zwemschool alle juffen en meesters doen hun uiterste best met alle kindjes !!!!

24 maj 2025

Beste ouder/verzorger,

Super bedankt voor het compliment! Wij doen ieder week onze uiterste best om iedereen blij te maken met onze zwemlessen!

Marian Team Kikkersprong

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.